Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.38 GB Pearl.Harbor.2001.BRRip.XviD.AC3.PRoDJi.avi yaklaşık 10 dk beklediktan sonra açtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caligula

benimmerak ettiğim divx hd dosyları yani 720p lik olanları bu cihaz oynatıyor mu?

Bende DVD'den DVD_RİP LOTR III EXTENDED versiyonu açtım.Açıldı ama bir süre sonra film koptu ve başa döndü.Hafta sonu bir kaç film daha deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: caligula

benimmerak ettiğim divx hd dosyları yani 720p lik olanları bu cihaz oynatıyor mu?

Bende DVD'den DVD_RİP LOTR III EXTENDED versiyonu açtım.Açıldı ama bir süre sonra film koptu ve başa döndü.Hafta sonu bir kaç film daha deneyeceğim

DVD_RİP LOTR III EXTENDED dvd den riplenmiş. şimdi anlamadım 720P miydi açtığınız.
  • prosecutor ; DVD_Rip ise 720p olması mümkün değil zaten.Onun için benim gibi HTPC toplaman gerekiyor. Benim açmaya çalıştığım 4.7GB boyutunda bir divx filmdi ama maalesef bir süre sonra ilk ekrana döndü.
  • Sanırım konuyu açan arkadaşın başlığa ekleyivermiş olduğu "True High Def" tanımı yüzünden, öyle olmadığı bir çok kez ifade edilmiş olmasına rağmen, sürekli olarak bu cihazın HD veya 720p vs içerik oynatıp oynatmadığı soruluyor.

Philips 5990, bir SD (standard definition) oynatıcı olup, içinde kullanılan MediaTek çipi dolayısıyla donanımsal olarak zaten 720x576 çözünürlük üzerinde herhangi bir video datasını açması, işlemesi, göstermesi hiç bir surette söz konusu değildir. Cihaz, sadece SD görüntüleri 1080p ye kadar upscale edebilme (yükseltebilme) özelliğine sahiptir.

HD, yani 720p ve üzerindeki çözünürlüklerdeki videoları izleyebilmek için forumda başka başlıklar altında tartışılmakta olan bir HD oynatıcıya veya bir PC'ye ihtiyacınız vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 17 Ekim 2008; 17:57:52 >
  • sayın theraptorx ve pepo ben bu cihazı ilk alanlardanım.Htpc sistemim ise uzun bir süredir var.tomacro 310 u ise 4 ay önce alıp bir süre kullanıp sattım.sorduğum soru arkadaşın verdiği cevaba şaşırdığım içindi.Yoksa 5990 tanıtıldığından beri ne olduğunu biliyorum.ancak bu tip cihazlardan hertürlü sürprizi beklemek lazım.O nedenle acaba dedim.
    Birde 4.7 gb lık divx neymiş .çok abartılmış.dvd aynı boyutlarda.Onuda açmasın artık hakkıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prosecutor

Birde 4.7 gb lık divx neymiş .çok abartılmış.dvd aynı boyutlarda.Onuda açmasın artık hakkıdır.

İşin garibi, hiç bekletmeden açtı.Bende çok şaşırdım ama sonra ilk ekrana atınca hayal kırıklığı yaşadım.Ancak denemelerim sürecek
  • Merhaba belki size komik gelecek ama birşey soracagım (geri burasıda yeri değil ama bilen varsa uburdada vardır)

herhangi bir avi dosyası seçildiği zaman online bir veritabanınan buna uygun subtitle bulan bir yazılım yok mu?
    ne guzelbir plug in olmaz mıydı?
  • arkadaslar iyi aksamlar,

dvd player almayi dusunuyorum, bu modelle de ilgileniyorum. 5980'in ust modeli diye okudum, ancak 5980'de kasa uzerinde HD Upscale butonu varken, 5990'da boyle bir buton yok. 5990'in bu ozelligi olmadigi ve 5980'in bir ust modeli olmadigini mi anlamaliyim?

cevaplariniz icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyler28

arkadaslar iyi aksamlar,

dvd player almayi dusunuyorum, bu modelle de ilgileniyorum. 5980'in ust modeli diye okudum, ancak 5980'de kasa uzerinde HD Upscale butonu varken, 5990'da boyle bir buton yok. 5990'in bu ozelligi olmadigi ve 5980'in bir ust modeli olmadigini mi anlamaliyim?

Bir üst modeli denilebilir eğer şu saydığım özellikleri kabul ederseniz,

USB 2.0 ve WMV -9 desteği
  • quote:

Orjinalden alıntı: freefall

Merhaba belki size komik gelecek ama birşey soracagım (geri burasıda yeri değil ama bilen varsa uburdada vardır)

herhangi bir avi dosyası seçildiği zaman online bir veritabanınan buna uygun subtitle bulan bir yazılım yok mu?
    ne guzelbir plug in olmaz mıydı?

Böyle bir şey olabilir ama Pc için.

arkadaslar iyi aksamlar,

quote:

5990'da bu işi menüler vasıtası ile yapıyorsun.480'den 1080p'ye kadar seçenekler var

• peki bu alet, piyasada ki en iyimi??

kesin ve net sordum bayaa
  • Pioneer DV 610- Kendinden DTS dekoder'ı mevcut... Bir alt modelide DV400... Bunlarda oldukça iyi ve rağbet gören player'lar...
    quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

peki bu alet, piyasada ki en iyimi??

• quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

peki bu alet, piyasada ki en iyimi??

Piyasada elbette daha iyisi vardır ama bu alet f/p olarak şu an en iyisi.Ve en büyük artısı USB 2.0 olması
  • Merhaba Arkadaşlar

Bende Philips 5990 almayı düşünüyorum. Ama 5.1 ses sistemini nasıl bağlayacağımı bir türlü çözemedim.
    Şu an kulandığım Vestel 4500 dvd'ye göre arka çıkışları çok farklı olduğunu gördüm.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Selam arkadaşlar, bende Darty den dün Philips DVP5990 ı aldım ve şimdi güncelleme yapmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?
    vermiş olduğunuz siteden güncellemeleri bilgisayarıma indirdim, 11 adet güncelleme buldum bunları en başta başlayarak yani v1 den v6 ya kadar sırasıyla tek tekmi yüklemeliyim 5990 a ? yoksa en son güncelleme olan v6 yı yüklesem yeterli olurmu, diğerleride buna ilavelimi?
    Birde mp3 menü olayını pek beğenmedim bunuda güncelleyip geliştirebilirmiyim? yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnout_revenge -- 21 Ekim 2008; 13:40:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnout_revenge

Selam arkadaşlar, bende Darty den dün Philips DVP5990 ı aldım ve şimdi güncelleme yapmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?
    vermiş olduğunuz siteden güncellemeleri bilgisayarıma indirdim, 11 adet güncelleme buldum bunları en başta başlayarak yani v1 den v6 ya kadar sırasıyla tek tekmi yüklemeliyim 5990 a ? yoksa en son güncelleme olan v6 yı yüklesem yeterli olurmu, diğerleride buna ilavelimi?
    Birde mp3 menü olayını pek beğenmedim bunuda güncelleyip geliştirebilirmiyim? yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler

Yalnızca en son güncellemeyi yapın. İndirilen dosyalardan 1254 türkçe olanı sadece onu CD veya USB ye çıkartıp güncelleyin. USB den güncellemek daha basit. Bu konudaki yazılanları okuyabilirsiniz. Son yazılan bilgilere göre USB taktıktan sonra USB seçeneğine kumandadan basıp CD tablası dışarı çıkınca USB belleği çekiyoruz.. Cihaz kapanınca hiçbir şeye dokunmadan... Cihazı açıp reset liyoruz.

• arkadaşlar v6 yazılımını yükledim.çok güzel versiyon valla ama bir ara seçeneklerde default kısmına dokunmuşum.bir baktım menü dilinde türçe seçenek kalkmış alt yazı dilini türkçe yapıyorum yazılar türkçe karakter içermiyor yardım edin noolur orjinal yazılımımı yüklemem lazım napıcam ben .......
  • Sevgili Dr.power selam..
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, V6 da 1254 nlu klasör içeriğini cdye çekip güncelledim mp3 menülerü düzeldi ve gayet iyi şu anda.
    Diğer ayarlara ve alt yazılara henüz bakamadım. Anlamadığım bişiler olursa yine yardımlarınızı rica edebilirim.. Tekrar teşekkürler sağolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz08

arkadaşlar v6 yazılımını yükledim.çok güzel versiyon valla ama bir ara seçeneklerde default kısmına dokunmuşum.bir baktım menü dilinde türçe seçenek kalkmış alt yazı dilini türkçe yapıyorum yazılar türkçe karakter içermiyor yardım edin noolur orjinal yazılımımı yüklemem lazım napıcam ben .......

Menü zaten ingilizce oluyor bu yazılımda.. Telaşa gerek yok yani
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.