Şimdi Ara

Philips DVP 5990 True High-Def Dvd Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
2
Favori
90.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5992 sanırım amerikada satılan modelin numarası.

ikiside aynı cihazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

electroworld'de bu cihazi bulabilirsiniz

Nasıl yani? Electroworld'de 5990'mı satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

electroworld'de bu cihazi bulabilirsiniz

Nasıl yani? Electroworld'de 5990'mı satılıyor

evet bir arkadasim aldigini soyledi, onceleri dvp3260 alacakti ama hdmi istedigi icin dvp5990'i almis, ama ben kendim gidip bakmadim, yakinlarinda olan varsa bakarsa iyi olur
  • Maalesef banada yakın değil.Ama gerçekten birisi durumu teyit edebilirse süper olur. Bu durumda hafta sonu bir tane 5990 kapabiliriz, kimbilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Maalesef banada yakın değil.Ama gerçekten birisi durumu teyit edebilirse süper olur. Bu durumda hafta sonu bir tane 5990 kapabiliriz, kimbilir

179 YTL ye satılıyor alınabilir. Mod firmware ile yazılar büyütülebilir. 3264 ile USB 2.0 denedim harika DVD hızında boşuna USB 1.1 lerle uğraşmışız. 160 GB 2.5 HDD yi 20-30 saniyede gördü...
  • abi bu ürünü alanlar varmı
    5992 den tek farkı birinin turkiyede birinin amerikada satılıyor olması mı
    usb 2.0 oldugundan eminiz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Philips'in ülkemizde satılacak olan 5990/12 modeli olması nedeni ile bu konunun canlı tutulması iyi olacağı düşüncesindeyim. Cihazı alacaklar için türkçe firmware desteği aşağıdaki adresten alınabilir. Farklı renk ve boyutta alt yazı seçeneklerini içeren firmware işte buyrun..
    http://board.softpedia.com/lofiversion/index.php/t9603.html

siz genede cihazı almasanızda indirin neme lazım şifrelenir filan

verdigin linkte bir sürü firmware dosyası var
    acemisiyiz hangisini yüklememiz gerekiyor?
    bir de naısl yuklememiz gerekiyor:)

• Cihazı PHILIPS bayisine spariş edip kaparo bıraktım haftaya salı çarşamba gibi gelecek
  • 5980 çoğu online satış sitesinde artık temin edilemez hale gelmiş. Bu yerini 5990 a bırakmasının işareti olabilir.
    Kanımca 5990 artık Philips bayilerinde boy göstermeye başlar. Semtimdeki bayilere yeniden bir bakmanın zamanı gelmiş bence.
  • hayırlı olsun arkadaşım.
    kaça ve kaç taksitle aldığını yazarsın.
    detaylı inceleme bekliyoruz.
    quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Cihazı PHILIPS bayisine spariş edip kaparo bıraktım haftaya salı çarşamba gibi gelecek
  • Teşekkürler 180ytl nakit aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 20 Eylül 2008; 0:07:28 >
  • quote:

Teşekkürler 180ytl nakit aldım

güle güle kullan. USB 2.0 ın farkını göreceksin.. boşuna takıla takıla film seyretmişiz..
  • nerede satılıyor bizde allalım hemen
  • Ben PHILIPS bayisinden aldım ama ellerinde yoktu salı çarşamba gibi getirecekler ElektroWorld'de varmış galiba
  • hayırlı olsun..
  • merhaba

forumu takip edip 5990 almaya karar verdim.. bu sabah esentepe electroworld dan aldım.. yalnız bu benim ilk dvd player im.. yazılım yükleniyormuş, bu konuda hiçbir bilgim yok, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: remoin

merhaba

forumu takip edip 5990 almaya karar verdim.. bu sabah esentepe electroworld dan aldım.. yalnız bu benim ilk dvd player im.. yazılım yükleniyormuş, bu konuda hiçbir bilgim yok, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kendi yazılımı ile kullanın eğer beğendiyseniz yoksa benim belirttiğiniz adresten indirdiğiniz firmware i kullanın ama garantisi ne olur bilinmez.
  • <<Kendi yazılımı ile kullanın eğer beğendiyseniz yoksa benim belirttiğiniz adresten indirdiğiniz firmware i kullanın ama garantisi ne olur bilinmez. <<

işte benim derdim de bu.. yazılımı nasıl yükleyeceğim alete ?? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Teşekkürler 180ytl nakit aldım

güle güle kullan. USB 2.0 ın farkını göreceksin.. boşuna takıla takıla film seyretmişiz..

hangi usb 1.0 cihazda takılma yaşadın? ben LG DV392 kullanıyorum USB 1.0 ama AC3 dual Audio divx lerde VOB larda dahi takılmıyor. kullandığım A-data 4gb yazma/okuması yüksek biraz ama belki söylediğin usb hdd lerde geçerli olur.
  • yazıları okudum ve sabah gidip ElektroWorld den 5990 ı 179 ytl ye aldım. alet çok güzel. yalınz içinden hdmi kablo çıkmıyor onu haricen almak gerekiyor. altyazıları iyi çıkıyor. usb den film hiç takılmadan izleniyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.