Merhaba, Sanırım cihaz yeni olduğu için herhangi bir yorum göremedim. Ben de LG 9943 ile yaşadığım 8.5 GB'lık double layer medyaları okumama problemimden dolayı bu ürünü hiç araştırmadan aldım (sadece alırken 8.5GB'lık dvd'leri okuyor mu diye kontrol ettim:) ) İlk izlenimlerim olumlu; divx'lerde altyazı boyutu güzel, yalnız arkada şeffaf bir gri bant var ve yazı biraz mat sanki ama bir problem teşkil etmiyor. Altyazılarda Türkçe karakter problemi yok. Yalnız cd ve dvd'lerdeki dosya adlarında Türkçe karakter problemleri var ve uzun dosya adlarını desteklemiyor. Yine altyazılar dosya adlarıyla aynı olmak zorunda. qpel desteği var. 5+1 desteği yok (zaten ses sistemim olmadığı için bu konuyu çok fazla önemsemedim.) Progressive scan özelliği var (ilk başlarda bu özelliği var diye yazmışlar ama cihazda yok diye düşünmüştüm ama menü Türkçe olduğu için farklı bir şekilde tercüme etmişler. Menü lisanını İngilizce'ye alınca farkettim :) ) Beni rahatsız eden tek problem divx filmlerde istediğimiz bir zamana gidemememiz! Çok aradım ama böyle bir özelliği bulamadım. Sardırmak zorunda kalıyorsunuz (max 32x). Servisi aradım, sanırım onlar da bu cihazla henüz tanışmamışlar ve çözümünü bilmiyorlardı. Cihazı getirin bir bakalım dediler. Eğer bunun çözümünü bilen birisi varsa ve buraya yazarsa iyi olur. Philips servis sitesinde henüz bu cihaz için bir güncelleme yok. unoffical bir firmware de bulamadım. Belki güncellemelerle bu problem giderilir.
arkadaşım bahsettişğin "go to" yani istediğin zamana gitme voxline dvd 933 lerde var. Onda da Qpel okumuyor ama ben de denediğim divx lerde şu ana kadar 4 aydır sadece 1 i qpel idi o da encode edilebiliyor.Converter proğramlarıyla sanırım!