Şimdi Ara

Philips DVP3880/58 skart çıkışı hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

bu forum kısmında kimse pek ilgili değil sanırım.yok mu başka birindende yorum.saturnde varmış 79 tl ye alacagım.sizce edermi bu ürün.alınırmı?

başka bir ürün başka bir fiyata önerisi olan varmı

USB girişi var mı? Varsa önemli bir rahatlık olur senin için.

dostum var.ama ben başka bir ürüne karar verdim.phılıps hmp3000 media player fiyatı 113 tl suan.
    ileride daha cok işime yarar diye düşünüyorum.fiyat araştırıyorum.
    ilginden dolayı tekrar çok teşekkürler.

Rica ederim de... senin TV'ye bağlanabilirliğini kontrol ettin mi? Uyumsuzluk olmasın?

• dostum çok uygun fiyata media player denk geldi onu aldım.
    starcom mp102 fullhd media player 59 tl ye carefourdan aldırdım.tv ye de oluyormuş.bakalım umarım iyi çıkar.kendine iyi bak.sağlıcakla kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 27 Mayıs 2012; 21:26:18 >
  • quote:

dostum çok uygun fiyata media player denk geldi onu aldım.
    starcom mp102 fullhd media player 59 tl ye carefourdan aldırdım.tv ye de oluyormuş.bakalım umarım iyi çıkar.kendine iyi bak.sağlıcakla kalın..

Hayırlı olsun. Sorunsuz kullanımlar dilerim. Neticeyi yazarsan herkes de feyzalmış olur. Bizi unutma. :)
  • merhaba
    bu dvd-divx playerde (philips dvp 3880/58) altyazı fontu boyutu altyazı konumu vs ayarlayabiliyor muyuz kumanda ile ?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

merhaba
    bu dvd-divx playerde (philips dvp 3880/58) altyazı fontu boyutu altyazı konumu vs ayarlayabiliyor muyuz kumanda ile ?
    teşekkürler.

Konum ayarlanmıyor. Boyut olarak da sınırlı bir ayarlama söz konusu. Video dosyasına müdahale şansın varsa AviAddxSubs gibi bir programla altyazıları istediğin şekle sokabilirsin.
  • teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.