Şimdi Ara

Philips DVP3880/58 skart çıkışı hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar. Philips DVP 3880/58 DVD oynatıcının özelliklerinde skart bağlantısı yok. Bunu eski tüplü(crt) televizyona bağlamak istiyorum. Nasıl bağlayabilirim? Skart çıkışı yok cihazda çünkü. Ayrıca bu cihaz nasıl? Sorunsuz mu? Alt yazı sorunu var mı? Bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• Emin değilim ama kompozit video çıkışıyla bağlayabilirsiniz belki.
  • Arka Bağlantılar: Analog ses Sol/Sağ çıkışı, Progresif Komponent Video çıkışı, Kompozit video (CVBS) çıkışı, Dijital koaksiyel çıkış, Skart, HDMI çıkışı
    Ön / Yan bağlantılar: USB
  • Biraz geç olsa da sana bu makine hakkındaki olumsuzluğu hemen belirteyim.Ben aldığımdan beridir servisten çıkmadı şu anda 4. keredir serviste ve halen 4 keredir de sorun yok diye iade ediliyor.Sorunu şudur bu makinede hiç bir şekilde havalandırma ızgarası yok dolayısıyla makine ısınıyor ve ısınınca seste kesilmeler oluyor hele bir kere ses kesildi mi sonrası da geliyor çünkü çalıştıkça ısınmaya da devam ediyor.Fakat bunu philips bir türlü kabul etmiyor biz ısıttık makinayı soğuttuk diyorlar ama, sorunda yok diyorlar, ama var kabul de etmek istemiyorlar 4 kere sorun yok diye iade edilen makinedede 5. kerede a sorun var mış özür dileriz demezler.
    Bakın bir ürün hava almaz ise içeride çalışan parçaların ısısı makineyi etkilemeye başlar.Bugün en dandik makinede bile hava alması için olmadık yerlerinde açıklıklar olur.Bunda yok kapalı kutu.Ben hem alma derim hemde alırken bu konuya dikkat etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanmessi
    Öncelikle herkese merhabalar. Philips DVP 3880/58 DVD oynatıcının özelliklerinde skart bağlantısı yok. Bunu eski tüplü(crt) televizyona bağlamak istiyorum. Nasıl bağlayabilirim? Skart çıkışı yok cihazda çünkü. Ayrıca bu cihaz nasıl? Sorunsuz mu? Alt yazı sorunu var mı? Bilgisi olan yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

bir ucu 3 lu rgb dgr ucu scart kablolardan al yada icinden cikan kablo icin 1 tane scart donusturucu al elektrkclrd uyducularda war onlar isini gorcektir
  • bu arada söylemeyi unuttum alt yazılar gayet başarılı sıkıntı yok birde skart girişi yok ama kutudan çıkan aparatla tv ye scart bağlanıyor dvd ye ise 3 lü L R VIDEO bağlantısıyla bağlayabiliyorsun
  • ya beyler kutudan kumanda çıkıyormu babmlara aldım kumanda yok dıyo içinde anlamadım gıttı servısı aradım 67 tl diyor kumanda bu nasıl iş nerde bulucam ben bunun kumandasını her phılıps dvd kumandası bırbırını çalıştırırmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu bır yardım eden
  • Bu site üzerinden aldığım bilgidir:http://www.bimeks.com.tr/urun/117579/philips-dvp3880-dvd-oynatici-divx-.aspx

Aksesuarlar: 2 x AAA Pil, Uzaktan Kumanda, Dünya Çapında Garanti belgesi, Kullanım Kılavuzu, Hızlı başlangıç kılavuzu,hdmı kablo
  • Vatan'dan bu DVD player'ı aldım fakat 1 haftadır yollamasını bekliyorum gelince-gelirse tabii- belirtirim kumandası var mı yok mu ki olmaması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

yokmu bır yardım eden

Eğer aynı üründen bahsediyorsak. Kesinlikle kumandası var aldım ve kullandım sonrasında tvimde uyum sorunu yaşamamdan dolayı sattım.

ama senin soruna kesin cevabı philipsin kendi siteside veriyor zaten

http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/dvp3880_58/prd/?t=specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 23 Ekim 2011; 23:51:08 >
  • Tüplü TV ile kullanimda sorun yasadiniz mi?

birde sayin stagemasterone Tv ile ne gibi bir uyum sorunu yasadiniz?
  • Tüplü TV'ye fazla zaten bu ürün. Upscale yapan aleti tüplüye niye takıyorsun ki?
  • arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı?bende almayı düşünüyorum ama tüplü tv de kullanacağım.kutusundan cıkanlarla kullanabilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117579/philips-dvp3880-dvd-oynatici-divx-.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı?bende almayı düşünüyorum ama tüplü tv de kullanacağım.kutusundan cıkanlarla kullanabilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim.

Televizyonunun arkasının bir fotoğrafını çekip koyar mısın?
    DVD oynatıcının arka panelinin görüntüsü de şurada var. Bir tarafı 3 uçlu kablo (kompozit) diğer tarafı Scart kablolar var. Onunla bağlayabilirsin. TV'nde Scart girişi varsa tabii. O kablo, kutudan çıkıyormuş.
    http://logikir100.tripod.com/DVP3880.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varmı?bende almayı düşünüyorum ama tüplü tv de kullanacağım.kutusundan cıkanlarla kullanabilirmiyim?yardımcı olursanız sevinirim.

Televizyonunun arkasının bir fotoğrafını çekip koyar mısın?
    DVD oynatıcının arka panelinin görüntüsü de şurada var. Bir tarafı 3 uçlu kablo (kompozit) diğer tarafı Scart kablolar var. Onunla bağlayabilirsin. TV'nde Scart girişi varsa tabii. O kablo, kutudan çıkıyormuş.
    http://logikir100.tripod.com/DVP3880.htm

Allah razı olsun kardeşim.ben esas o dvd playerin arkasının fotosunu bulamamıştım.benim tv nin yanında onun arkasında ki gibi kablo girişine müsait kırmızı --R-- beyaz --L-- sarı VİDEO yazan kabo giriş yerleri var sanırım oluyordur.
    satürnde bu ürün şuan varsa tabii 79 tl.fiyat marka ve işlev olarak iyi geldi bana.media playerlarda bu fiyatlara yakın varmış ama şuan maalesef yok.olsaydı egreat denen media playerlardan alacaktım.ileride de kullanabilirdim.tv bozulmazsa eğer 3 sene sonra falan 3 boyutlu güzel bir tv alacağım.bunuda babamlara veririm artık diyorum.

• ayrıca arkadasım suan piyasada ki bir filmi açar diye düşünüyorum.zaten suan tv 55 ekran olduğu için türkçe veya türkçe dublaj filmleri tercih edeceğim.sanırım benim izleyeceğim bir çok filmde avi.ayrıca milletin şunu açmıyor muhabetinide anlamıyorum.sanırım yüksek kalitede ki yuksek gb li hd veya 3 boyutlu filmlerle ilgili sorunlar.yoksa bizim filmler çoğunlugun izlediği tarzda ki filmler diye düünüyorum.
  • bu forum kısmında kimse pek ilgili değil sanırım.yok mu başka birindende yorum.saturnde varmış 79 tl ye alacagım.sizce edermi bu ürün.alınırmı?

başka bir ürün başka bir fiyata önerisi olan varmı
  • quote:

bu forum kısmında kimse pek ilgili değil sanırım.yok mu başka birindende yorum.saturnde varmış 79 tl ye alacagım.sizce edermi bu ürün.alınırmı?

USB girişi var mı? Varsa önemli bir rahatlık olur senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

bu forum kısmında kimse pek ilgili değil sanırım.yok mu başka birindende yorum.saturnde varmış 79 tl ye alacagım.sizce edermi bu ürün.alınırmı?

USB girişi var mı? Varsa önemli bir rahatlık olur senin için.

dostum var.ama ben başka bir ürüne karar verdim.phılıps hmp3000 media player fiyatı 113 tl suan.
    ileride daha cok işime yarar diye düşünüyorum.fiyat araştırıyorum.
    ilginden dolayı tekrar çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.