Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips yeni modeller 3360 ve 3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p
    Philips 2009 yılında iki model DVD oynatıcı çıkardı 3360 ve 3380 herikiside USB 2.0 ve HDMI bağlantıları mevcut. ikisi arasında fiyatı ve görüntüsü arasında bariz bir fark göremedim. Birisi 129 diğeri 179 TL civarlarında. Philips her 2 kutu üzerinde scart kablonun olmadığını belirtmiş..HDMI kablosuda herhalde yoktur.. Sonuçta Philips önümüzdeki yıllarda DVD kasasını ve malzemelerini verip sizin birleştirmenizide isteyebilir.. Neyse sonuçta yeni ürünler...Aşağıda 3380'in özelliklerini yazdım..

Özellikler
    Karakteristik PHILIPS DVP 3380 DVD PLAYER
    Desteklediği Formatlar Çalma Ortamı CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DivX, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DVD-Video
    Sıkıştırma formatları Dolby Dijital, MP3, PCM, WMA , MPEG1, MPEG2, Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, WMV
    Uzaktan Kumanda VAR
    Bağlantı Arka Bağlantılar Analog ses Sol/Sağ çıkışı, HDMI çıkışı, Dijital koaksiyel çıkış, Progresif Komponent Video çıkışı, Skart, Dijital optik çıkış
    Ön / Yan bağlantılar USB
    Ek Özellikler HDMI dijital video ve ses bağlantısı olan bu Philips DVD oynatıcının etkisini hissedin. Yüksek Çözünürlüklü görüntü (720p/1080i/1080p) teknolojisi sizi içine çekerken farklı bir ev eğlence sistemi dünyasına adım atın.

• 720p veya 1080p çözünürlüklü divxler oynatılabiliyor mu acaba?
  • Philips 3360 hdmi 2.0 usb modelini aldım teknosadan içinde scart ve hdmi kablosu çıkmadı ancak cihaz tüm media formatlarını sorunsuz okudu harika özellikleri var fiyatıda özelliğine göre çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: *ekim*

720p veya 1080p çözünürlüklü divxler oynatılabiliyor mu acaba?

Hayır desteklemiyor
  • Bende bu iki modelden birisini alıcam. Ama özellik olarak aynı görünüyorlar. Aradaki fiyat farkını anlayamadım. Birazdaha araştırma yapıp ayrıntılı sonuçları buraya yazarım.
    Cihazlar süper yanlız
  • 5990 modelindeki gibi upscale özellikleri varmı bu ürünlerin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onoank

5990 modelindeki gibi upscale özellikleri varmı bu ürünlerin?

1080p upscale var fiyatı neden bu kadar düşük şaşırdım doğrusu adı dahi duyulmamış hdmi detekli playerler en ucuzu 115 tl den başlarken bu işin uzmanı philips 140 ile 150 tl arası bir fiyata satışta sanırım rekabetin kralını yapacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 5 Mayıs 2009; 11:11:59 >
  • 5990 arasında hiç bi fark yok sanki tüm özellikleri aynı 5990 yazılım desteği var ama mutlaka bunda da vardır ...
  • PHILIPS DVP3380=180 TL
    PHILIPS DVP3360=140 TL

Bu iki ürünü ayrıntılı olarak inceleme fırsatı buldum.
    Aralarındaki tek fark 3380'de dijital optik çıkışın olması ve WMV formatını destekliyor olması. Güç tüketimi açısından ufak bir fark var(buda çok önemli bir nokta deil) onun dışındaki tüm özellikler aynı.
    Dijital optik çıkış hakkında pek bir bilgim yok. Sanırım aynı şekilde dijital çıkışlı bir ses sistemine bağlarsanız yüksek verim alabileceğiniz bi özellik. Bilgisi olan varsa lütfen bizleri aydınlatsın.
    Asıl sorulması gereken soru:

Dijital optik çıkış ve wmv formatı için aradaki 40TL'lik fark sizce verilirmi?Yoksa hiç uğraşma 3360 modelini mi alın dersiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • peki upscale özelliği oldugunu nerden anladınız acaba?
    upscale yazmıyorda
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: chall

PHILIPS DVP3380=180 TL
    PHILIPS DVP3360=140 TL

Bu iki ürünü ayrıntılı olarak inceleme fırsatı buldum.
    Aralarındaki tek fark 3380'de dijital optik çıkışın olması ve WMV formatını destekliyor olması. Güç tüketimi açısından ufak bir fark var(buda çok önemli bir nokta deil) onun dışındaki tüm özellikler aynı.
    Dijital optik çıkış hakkında pek bir bilgim yok. Sanırım aynı şekilde dijital çıkışlı bir ses sistemine bağlarsanız yüksek verim alabileceğiniz bi özellik. Bilgisi olan varsa lütfen bizleri aydınlatsın.
    Asıl sorulması gereken soru:

Dijital optik çıkış ve wmv formatı için aradaki 40TL'lik fark sizce verilirmi?Yoksa hiç uğraşma 3360 modelini mi alın dersiniz?

Ayrıntılı bilgi isteyen arkdaşlar aşağıdaki linki incelesin:
    http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/dp/_BLURAY_DISC_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER_false/_DVD_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER_true/_MICRO_HOME_THEATERS_SU_TR_CONSUMER_false/_PORTABLE_DVD_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER_false/_RECORDERS_SU_TR_CONSUMER_false/_categoryid_PLAYERS_AND_RECORDERS_CA_TR_CONSUMER/#=null;filterState=PORTABLE_DVD_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER%3Dfalse%2CBLURAY_DISC_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER%3Dfalse%2CRECORDERS_SU_TR_CONSUMER%3Dfalse%2CMICRO_HOME_THEATERS_SU_TR_CONSUMER%3Dfalse%2CDVD_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER%3Dtrue%2C;compareState=id0%3DDVP3360%252F12%2Cid1%3DDVP3380%252F12%2CcompareView%3Dtrue

Optik veya coaxial çıkış 5.1 için hangisi olduğu farketmez.. Önemli olan giriş yapacağınız cihazda hangisi var...40 Tl farka değmez

• bu cihazlar neden alınır? çünkü sd dvd lerimizi en iyi şekilde izlemek için değilmi ozaman ana unsur burda hdmı bağlantısıdır yani bu cihazları alanlar

1: direk playeri hdmı dan lcd plazma led gibi tv lere bağlamak için "burda devreye coaxial ve optik girer ses için"

2: yada playeri hdmı dan hd avr ye verip ordan tv bağlamak için

alırlar

işde optik ve coaxial in faktörü bu playerlerde bukadardır
  • Galiba bunda da DTS kod çözücü yok
  • olmasına gerek yok avr de varsa ve dıgıtal bağlantıda yapılırsa sorunsuzca alınır playerlerin codecleri çözmesi gibi bir zorunluğu yoktur avr ler bu işi halleder
  • Merhabalar. Bugün gittiğim İstinyePark Teknosa'daki DVP3360 modeli, içinde biri .srt uzantılı, diğeri .avi uzantılı iki dosyanın bulunduğu Toshiba USB belleğimi, bırakın okumayı, görmedi bile. DVP3350 tanıdı ancak altyazıdaki Türkçe karakterleri bozuk gösterdi. DVP 3350 hakkında forumda bilgiye rastlamadım. Bunu kullananınız var mı? Teşekkürler.
  • bende tüplü tv olduğu için ve upscale olayı sadece orjinal dvdlerde olduğu için bunun yerine 3260 modelini aldım

HDCP denilen bi koruma var bu nedenle kopya dvdlerde upscale olmuyor tabi bazı markalarda HDCP koruması özel bi kodla kapatılıyor 3360 da kapanır mı bilmiyorum

teknosa yetklisine sordum artık 5990 üretilmediği için yerine 3380 modeli üretildiğini 5980 yerine ise 3360 üretildiğini söyledi 5990 ile 3380 arasında hiç bir fark bulunmadığı söylendi bana soracak olursanız 5990 derim çünkü çok iyi bi yazılım desteği var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JonTurk- -- 6 Mayıs 2009; 23:34:30 >
  • 2 gün önce 3380 modelini aldım ama aldığıma şimdilik pişmanım çünkü
    daha önceki cihazım 3260 modelinin çok rahatlıkla oynattığı 3 tane dvix filmi oynatmadı.
    Playe basıyorsun yaklaşık 10-15 saniye sonra reset atıp disk menüsü bölümüne atıyor..
    Yeni cihaz olduğunudan firmware falanda yok ,Ya cihaz dandik yada yazılımsal bi sorun var.
    Şöle söyliyeyim 3260 ta izlediğim yaklaşık 20 filmden 3 ü bu cihazda çalışmadı.
  • dun bende dvp3360 aldım.gayet guzel butun flımlerımı açtı 500 gb hdd mı sorunsuz gordu.bu kadar memnun kalıcagımı tahmın etmemiştim
  • Bu modellere DVP3350 modelinide eklemek lazım.. Diğerlerinden farkı HDMI çıkışının olmaması
  • quote:

Orjinalden alıntı: onoank

peki upscale özelliği oldugunu nerden anladınız acaba?
    upscale yazmıyorda
    teşekkürler

Cihazın kutusunun üzerinde yazıyor 1080p upscaling diye, ancak yüksek çözünülürlük desteklemiyor örneğin elimdeki james bond special edition serisi 800 * 336 çözünürlükte cihaz çalıştırmadı yeniden convert yapıp 688 * 284 çözünürlüğe düşürünce sorunsuz çalıştırdı

DVP3360 ; -leri ise kumandasında ses ayar tuşları yok ses ayarı yapmak için menüye girmek gerekiyor, 5+1 ses çıkış desteği yok, goto desteği yok' (tu) yazılım güncelleme ile şu an var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 21 Kasım 2009; 22:04:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.