Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dvp 3360 modelinin yazılım güncellemesini bir türlü bulamıyorum...
    bulan varsa yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebastiandoorass

dvp 3360 modelinin yazılım güncellemesini bir türlü bulamıyorum...

3350 dışında henüz yok
  • http://rapidshare.de/files/47747731/DVP3360_12_vb6_v2.rar.html
    Yazılım güncellenmiş fakat ingilizce türkçeye çevirebilecek arkadaşlar varsa denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 7 Temmuz 2009; 14:36:04 >
  • Evet arkadaşlar bende bu 3350 ya da 3360'ı almaya düşünüyorum. Her ikisininde firmware'ı var.
    Fakat menü ve altyazılar için Türkçe dil desteği geliyor mu? Bir de bunu yükledikten sonra altyazıları
    büyütebiliyor muyuz? Birçok arkadaş Usb'yi 15sn gördüğünü ya da hiç görmediğini ve Usb'den bazı video,
    altyazıları görmediğini yazmış biraz almaktan vazgeçtim gibi tavsiyelere göre ya 3350 ya da Lg Dv482-E alabilirim

quote:

Dostum aşağıdaki linklerde var istediğin yazılım

http://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php
    http://vb6rocod.euracks.com/dvp3350_12.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowless -- 12 Temmuz 2009; 17:34:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowless

Evet arkadaşlar bende bu 3350 ya da 3360'ı almaya düşünüyorum. Her ikisininde firmware'ı var.
    Fakat menü ve altyazılar için Türkçe dil desteği geliyor mu? Bir de bunu yükledikten sonra altyazıları
    büyütebiliyor muyuz? Birçok arkadaş Usb'yi 15sn gördüğünü ya da hiç görmediğini ve Usb'den bazı video,
    altyazıları görmediğini yazmış biraz almaktan vazgeçtim gibi tavsiyelere göre ya 3350 ya da Lg Dv482-E alabilirim

quote:

Dostum aşağıdaki linklerde var istediğin yazılım

http://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php
    http://vb6rocod.euracks.com/dvp3350_12.php

Lg Dv482-E modelide HDMIıdesteklemiyor.Yani iki ucuda b...lu deynek.Sanırım mantıklısı geneLG492 almak biraz pahalı ama.

• philips dvd 3360 korsan cd leri okuyabiliyormu? bide bazı yorumlarda türkçe alt yazıyı kötü gösterildiği yazılmış,bazı yorumlardada iyi denilmiş ben bu işten bişey anlamadım

Şimdi 3360 türkçe alt yazıyı destekliyormu? destekliyorsa okunaklımı ?
  • Acil cvp istiyorum yokmu kimse
  • arkadaşlar herkese merhaba. bu 3360 modeli her türlü harici harddiski görüyor mu. bende 205 gb microbox var. bütün filmlerim bunun içinde. sırf buna göre alacağım. bilgi verebilirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • Merhabalar,
    Benim kafamı karıştıran bir şey var sizlere sormak istedim. Benim premier pht36700 5+1 ses sistemim var, 5+1 özelliğini kullanabilmek için dvd/divx playerında 5+1 çıkışı desteklemesi gerekmiyor mu ?
    Philips DVP3360 alacaktım hatta siparişimi verdim ama sadece audio in-out seçeneği olduğu için arkada 5+1 çıkışı olmadığı için almadım acaba hata mı yapıyorum?
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bir an önce karar vermem gerekiyor :)
  • 5.1 ses sistemi bağlayabilirmiyiz Logitech x540 var bende ???
  • arkadaşlar harici harddisk alacamda en fazla ne kadarlık harddisk desteği var???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan911

arkadaşlar harici harddisk alacamda en fazla ne kadarlık harddisk desteği var???

dostum ben aldım 3380 i ama goto fonksiyonu yok ayrıca ben 320 gb fat formatlı diskimi taktım hemen gördü yanılmıyosam 1tb ta kadar destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldj -- 23 Temmuz 2009; 14:08:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraldj

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan911

arkadaşlar harici harddisk alacamda en fazla ne kadarlık harddisk desteği var???

dostum ben aldım 3380 i ama goto fonksiyonu yok ayrıca ben 320 gb fat formatlı diskimi taktım hemen gördü yanılmıyosam 1tb ta kadar destekliyor

eyw. dostum sağolasın.1 tb lık harddisk kullanan yokmu hiç forumda??
  • 3380 lerde goto çzelligi yok bilginize yani filmi istediginiz yerden baslatamıyorsunuzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: armonii

philips dvd 3360 korsan cd leri okuyabiliyormu? bide bazı yorumlarda türkçe alt yazıyı kötü gösterildiği yazılmış,bazı yorumlardada iyi denilmiş ben bu işten bişey anlamadım

Şimdi 3360 türkçe alt yazıyı destekliyormu? destekliyorsa okunaklımı ?

Korsan dvd okuyor hatta bende yeniden yazılabilir dvd vardı onuda okudu, türkçe altyazı desteği mevcut, ayrıca taşınabilir hardiskleride sorunsuz okuyor
  • 3380 lerde goto özelligi olsaydı daha ii olacaktı
  • Ben de yeni aldım Teknosa'dan bi tane 3360/12.

1 tb WD harici ile kullandım sorun yok.

Yukarıda da anlatıldığı gibi 3 kök dizinden aşağıya klasörleri görmüyor yalnız. Okumada, görüntüde problem yok. Altyazılarda Türkçe karakter var ama sağlam bir patch gerekecek gibi. Altyazılar biraz daha aşağıya alınsa ve yazıtipi düzeltilse güzel olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryalcin03

Ben de yeni aldım Teknosa'dan bi tane 3360/12.

1 tb WD harici ile kullandım sorun yok.

Yukarıda da anlatıldığı gibi 3 kök dizinden aşağıya klasörleri görmüyor yalnız. Okumada, görüntüde problem yok. Altyazılarda Türkçe karakter var ama sağlam bir patch gerekecek gibi. Altyazılar biraz daha aşağıya alınsa ve yazıtipi düzeltilse güzel olacak. :)

ayrıca goto özelligi olsa 3380 de daha iyi olacak
  • kraldj

3380 de goto özelliği olsa iyi olurmu???
  • 3360 modelini almayı düşünüyorum. ama türkçe altyazıları sorunlu göstermesi aklıma takıldı. bu sorunun düzeltileceğini duydum. bunu düzeltme işlemini sıradan bir kullanıcı olarak ben yapabilirmiyim acaba. yoksa servise mi götürmek gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.