Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığım LG DV392H flashdisk ve WD 640 GB harddiskimi Fat 32 formatında olduğu halde görmediği için cihazı değiştirip DVP 3360 aldım. Bu cihaz ikisini de sorun çıkarmadan gördü. Ama ufak bir problemim var. Divx altyazılar da türkçe karakterlerle diğer karakterlerin arası çok açık, ayrıca alt yazı çok ince görünüyor ve okumakta zorlanıyorum. Bu konuda bilgisi olan ve yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: flawless_cracker

quote:

Orjinalden alıntı: onoank

peki upscale özelliği oldugunu nerden anladınız acaba?
    upscale yazmıyorda
    teşekkürler

Cihazın kutusunun üzerinde yazıyor 1080p upscaling diye, ancak yüksek çözünülürlük desteklemiyor örneğin elimdeki james bond special edition serisi 800 * 336 çözünürlükte cihaz çalıştırmadı yeniden convert yapıp 688 * 284 çözünürlüğe düşürünce sorunsuz çalıştırdı

DVP3360 ; -leri ise kumandasında ses ayar tuşları yok ses ayarı yapmak için menüye girmek gerekiyor, 5+1 ses çıkış desteği yok, goto desteği yok istediğin süreye gitmek istediğinde ileri sardırarak gidebiliyorsun

Cihaz normal sd yayınları 1080p upscale yapıyor. Yani 720 X 4xx çözünürlüğün üzerindeki filmleri gösteremez..

• DVD de bana göre en iyi marka Philips nedenine gelince öncelikle FW desteği vermesi (Alt yazı Font büyüklüğü +& Altyazı renk seçeneği olması gibi) ve Usb bağlantılarda çok iyi performans vermesi

1.1TB ye kadar HDD görebiliyor.
    2.Usb okuma hızı gerçekten çok etkileyici

Şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrunkeNBeaR

DVD de bana göre en iyi marka Philips nedenine gelince öncelikle FW desteği vermesi (Alt yazı Font büyüklüğü +& Altyazı renk seçeneği olması gibi) ve Usb bağlantılarda çok iyi performans vermesi

Şiddetle tavsiye ederim

philips in hangi modeli bu 1 TB ye kadar görebilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

DVD de bana göre en iyi marka Philips nedenine gelince öncelikle FW desteği vermesi (Alt yazı Font büyüklüğü +& Altyazı renk seçeneği olması gibi) ve Usb bağlantılarda çok iyi performans vermesi

Şiddetle tavsiye ederim

5980
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Bu modellere DVP3350 modelinide eklemek lazım.. Diğerlerinden farkı HDMI çıkışının olmaması

Bu modele ait modifiye frmware yayınlandı.. Vb6rcod isimli Romen arkadaşımız sitede (softpedia) yayınladı... Eline sağlık diyelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Şiddetle tavsiye ederim

5980

peki 5980 modelinin karşılığı PHILIPS DVP 3980/05 DVD-DIVX OYNATICI mıdır??

• Geçen Cuma günü Teknosa dan Philips in DVP3360 model DVD Playerini aldım,eve geldim kurdum hayalkırıklığı yaşadım,ekran menüsü çok kötüydü ve Türkçe karakteri desteklemediğini gördüm,altyazı ayrı bir rezalet,çok ince,gri ve zor okunuyor..Ayrıca altyazıda Türkçe karakter varsa kelimleri bölüp gösteriyor örneğin:" bü tün " "ç ırak" gibi...ayrıca 8 gb lık USB mi 15 sn yeye yakın bir sürede gördü..500 gb lık harddiskimi hiç görmedi...
    Bunun üzerine pazar günü ürünü iade ettim..yerine LG 492H modelini aldım menü ve usb okuma hızı gayet iyi...şimdilik problem yok...

• dün 3360/12 aldım. 500 gb 3.5" harici(wd.fat32) yi gördü ve içindeki çoğu dıvx ve dvd filmleri, müzikleri, resimleri açtı ama altyazılar küçük bi eksiside ses düğmesi yok ses için menü ye girip sesi kısıp arttırmak gerekiyor. divxlerin bazılarında altyazıları getirmiyor. sub düğmesine bassan bile. büyük ihtimal değiştirecem. 14 gün içinde koşulsuz değiştiriyorlarmış.
  • Bizlere bu yazılımı sunan arkadaşımızın bu işe nasıl başladığı mesajı... azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor

Hi, I'm vb6rocod. I'm from Romania and my native language is not English..
    Few time ago I buy a DVD player, Philips 5160. I don't like very much how look file browser or subtitles. I start to search for alternative firmware's, but what I find don't like very much. Step by step I learn how to make a better firmware. For this I want to thanks to all who contributed and share information with me.

What can you find here?
    A large collection of my firmware, all for Philips players. Code for some patches, part discover by me, part developed by others. Some useful programs and other resource. Links to other resources and more.

For more visit my blog site. Hope you find this site useful and best of luck!

http://vb6rocod.euracks.com/

• dün 3360 aldım bende evdeki divxlerde sorun çıkarmadı.yalnız altyazı için bir yazılım güncellemesi filan lazım altyazılar küçük ve rengi okunur değill
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Bu modellere DVP3350 modelinide eklemek lazım.. Diğerlerinden farkı HDMI çıkışının olmaması

DVP3350/58 sitesinde gördüm buyrun link.

http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_categoryid_DVD_PLAYERS_SU_TR_CONSUMER/
  • y arkadaşlar ben 3360 modelini almaya karar vermiştim ama:

hem altyazı problemi hem de sesin kumandadan ayarlanamaması insanı düşündürüyor...

siz 150tl civarındaki bütçeyle ne alırdınız??

saygılarımla...
  • bende aynen 3360 alcam ama altyazı yüzünden tereddütteyim.. 5990 bulma şansımız yokmu hiçbi yerde ??
  • arkadaşlar Philips DVP5990 ile ilgili yorumları okuduktan sonra hemen almaya karar vermiştim ancak hiçbir yerde bulamadım
    bu arada daha yeni ve daha uygun fiyatta hem de stok problemi olmayan Philips DVP3360 modeli ilgimi çekti
    iki model arasında ne gibi farklar var? firmware ile altyazı ile ilgili sorunlar çözülebilir sanırım?
    tavsiye eder misiniz?
  • Çok bir fark görülmüyor.. Ancak 5990 daki gibi iyileştirlmiş yazılım şu anda mevcut değil..
  • 5990 çok iyi bir cihaz ama bir eksiği var.üzerinde 2.5 luk Hdd takılı olduğunda kapatılınca elektriği tam kesmiyor.Hdd devamlı çalışmak için diski döndürmeye çalışıyor.Kulağınızı yaklaştırdığınızda diskin kalkış için hareketlenme sesinin ve bunu tetikleyen kontaktörün açılıp kapanma sesini duyarsınız.Bu takılı olduğu sürece hiç durmadan devam ediyor.Acaba philips in yeni modellerinde durum nasıl.
  • 3360 a iki gün dayanabildim iade ettim philips bu kadar kötü dvd player nasıl yapmış anlamadım,adamlar resmen nasıl olsa satarıza getirmişler,altyazı belki ilerde firmware ile iyileştirilebilir ama bu iyileştirmelrin ne zaman çıkacağı belli değil ayrıca yeni modellere firmware yüklemenin daha zor olduğunu okumuştum...Sonuç LG 492 H aldım...
  • Peki beğenmediğiniz sadece altyazıyı mıydı yoksa başka yönler de var mı?

Sony'nin benzer bir ürünü var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.