Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Skart çıkışı ne demek.Ne işe yarar.Bir de LG nin de modellerine baktım. Kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz?
  • Skart, tv ile dvd player arasındaki irtibatı sağlayan bağlantı türü.Googlede bağlantı türleri hakkında araştırma yaparsan daha detaylı bilgiler edinebilirsin.Marka olarak fiyat olarak sana uygun istediğin modellere bakabilirsin.
  • Ben kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.Bir de Philips mi LG mi karar veremedim.
  • Haydi ama acil almam lazım doğru karar vermek istiyorum.Yardım.
  • Kardeş mağaradamı yaşıyorsun, dvix player kimse ne alır nede kullanır artık,

medai player alsana,

bir işe yaramaz bu sordugum şey, bak şey diyorum, şey bile değil.

Al bir medai palyer keyfine bak.
  • Media player nedir araştırıyorum şimdi onu da internetten.O zaman bana bir tavsiyede bulunun. Nedir bu media player. Dvd oynatıcı ile ne farkı var.
  • HAdi ama acil cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

HAdi ama acil cevap.

Arkadaşım konuyu açtığın yerin üst başlığı olan medya oynatıcılar kısmına bakarsan çesitli medya player ve kullanıcı yorumlarını göreceksin.Biraz forumu incelemen gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğinde eski galiba.Pek olumlu şeylerde yazmıyor hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

HAdi ama acil cevap.

Arkadaşım konuyu açtığın yerin üst başlığı olan medya oynatıcılar kısmına bakarsan çesitli medya player ve kullanıcı yorumlarını göreceksin.Biraz forumu incelemen gerekiyor.

Araştırdım zaten ama medya player mi yoksa blu ray dvd oynatıcımı karar veremedim.
  • Bu sana kalmış.Çoğunlukla usb den izleme yapacaksan, ses ve görüntü formatlarında sıkıntı yaşamak istemiyorsan medya player daha uygun olacaktır.Ağırlıklı olarak diskten (orjinal/kopya) bluray ve dvd video izleyeceksen bluray playerlerede bakabilirsin.Yalnız bluray playerde disktende olsa riplenmiş videolarda özellikle yeni nesil ses ve görüntü kodeklerinde sıkıntı yaşayabilirsin.Yinede bazı üst düzey bluray playerler yeni nesil ses ve görüntü formatlarını kısmende olsa desteklemektedirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 2 Nisan 2012; 11:02:19 >
  • merhaba ,philips dvp3380/12 dvd playerim için herhangi bir güncelleme ,firmware bulamadım.Kumandadan ses açma özelliği eklenecek falan deniyordu ben aldığımda 3 yıl önce ama hala herhangi bir gelişme yok.Bu konuda ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 17 Eylül 2016; 15:50:30 >
  • 3380 ıcın yazılım arıyorum yardım lutfen lınkler olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerse -- 17 Şubat 2014; 23:28:07 >
  • Benim emektar dvd player lazım oldu çıkardım ardiyeden ama cd-dvd okumuyor disk yok hatası veriyor. Sorun ne olabilir? Lazeri temizledim düzelmedi.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.