Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

philips 3360 player
    H264 codec`leri çözermi ?

selamlar
  • maalesef çözemiyor h264'leri...
  • Güncelleme dosyası 3350 modeli için uygun mu acaba? Tek farkın HDM bağlantısı olduğunu biliyorum.
    Bilgilendirir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

arkadaşlar 3360 modeli dts müzik cd'lerini çalıştırıyormu. 3040 modeli var bende dts müzik cd sini taktığımda hışırtıdan başka ses yok.

3360 DTS CD'leri okuyor. Ancak tabi AVR decoder lazım sesleri duymak için.

Benim başka bir sorunum var;

AC3 divx filmleri DVD media'ya kaydedip oynattığımda ses HDMI üzerinden amfi receivar'a Dolb Digital sinyali olarak geliyor. Aynı filmi USB bellek üzerinden oynatırken ses Dolby Digital sinyalle iletilmiyor. Ses geliyor ancak streo olarak geliyor. USB'den okurken diye ayrı bir passthru ayarı mı var? Bilen veya bu durumla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemo -- 26 Mayıs 2010; 15:10:11 >
  • Selam Arkadaşlar,

bende dvp 5980 player var. 1-2 yıl once ilk aldıgımda yine forumdan yazılım guncellemsi bulmus ve divx altyazıları arka beyaz font olmadan ve istedigim buyuklukte izler olmustum :).

simdi ses sistemi ve usb 2.0 ihtiyacından yine philips sistem almayı dusunuyorum. hts 3568. ancak bu setle gelen dvd player ın modeli hts 3568 midir? Eğer boyleyse hic bi yerde yazılım yok.

DVP modelleri icin bircok custom yazılım varken eger bu model e bulamazsam sırf alt yazı yuzunden eski player i kullanmak zorunda kalacagım.

yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • selam arkadaşlar

bir sorum olacaktı bende bu makineyi alacağım ancak evde tüplü tv var ve hepsiburadan hdmi kablo veriyormuş birinci sorum tüplü tv'ye bu kablo bağlanıyomu bağlanmıyorsa scart kablo mu alcam hepsi buradada baktım bir scart kablo var birde scart to scart kablo var ne almam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkmid

selam arkadaşlar

bir sorum olacaktı bende bu makineyi alacağım ancak evde tüplü tv var ve hepsiburadan hdmi kablo veriyormuş birinci sorum tüplü tv'ye bu kablo bağlanıyomu bağlanmıyorsa scart kablo mu alcam hepsi buradada baktım bir scart kablo var birde scart to scart kablo var ne almam gerekiyor?

Tüplü TV'de HDMI giriş olmadığına göre bir işe yaramaz. Scart kablo almalısın, DVD çıkışı Scart, TV girişi de Scart ise Scart to Scart işinizi görür.
  • indirime girmiş hepsiburadada bu 3360.Hd filmler rağbet gördüğünden herhalde indirime girdi.
  • arkadaşlar

bu dvd player da usb olduğuna göre

ve hdmi kablosu olduğuna göre

ben x264 veya mkv formatlı filmleri altyazıyla birlikte usb yada harddiske atsam okuyabiliyor mu çalıştırabiliyor mu HD Lcd tvlerde ?

pek anlamam da bu işlerden :/
  • Hd formatları kesinlikle okumaz. USBden HD için çözüm HDMedya playerlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_995

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Link:

v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://uploaded.to/file/slon8f

YADA

http://r a p i d s h a r e.com/files/376463769/v5.6_ae_Yae_LESTae_RME_DVP3360_12_ve_58_GAMDANOTERDAM.rar.html

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 İYİLEŞTİRME VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

Dostum rapidhare limit verdi, indirilmedi..
    Uploaded da indiremedi, hata verdi..
    Acaba yeni bir link vermen mümkün müdür, nasıl indirebiliriz ?

Rapidshare linki 10 kez indirildiği için silinmiş

indiremeyen arkadaşlar içinhttp://hotfile.com/dl/48534260/faeca89/v5.6_.html

• öncelikle gubaldak ve diğer uzman arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum,sorum aşağıdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 17 Haziran 2010; 14:44:08 >
  • arkadaşlar az önce philips in müşteri temsilcisiyle görüştüm bana 3360/58 veya 3580/58 ikisinden birini almamı önerdi,lütfen cevaplarınızı bekliyorum,hangisini almalıyım? bu dvd leri kullanan varmı? önerilerinize ihtiyacım var,uzman arkadaşlar cavaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 17 Haziran 2010; 14:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

arkadaşlar az önce philips in müşteri temsilcisiyle görüştüm bana 3360/58 veya 3580/58 ikisinden birini almamı önerdi,lütfen cevaplarınızı bekliyorum,hangisini almalıyım? bu dvd leri kullanan varmı? önerilerinize ihtiyacım var,uzman arkadaşlar cavaplarınızı bekliyorum.

Philips DVP3580 özellikleri fiyatı:140lira
    Daha net, daha canlı görüntü elde edin
    HDMI 1080p yükseltme ile
    HDMI dijital video ve ses bağlantısı olan bu Philips DVD oynatıcının etkisini hissedin.Yüksek Çözünürlüklü görüntü (720p/1080i/1080p) teknolojisi sizi içine çekerken farklı bir ev eğlence sistemi dünyasına adım atın.
    Ses ve videoya hayat verir
    HDMI 1080p, daha net görüntüler için yüksek tanımlamaya geliştirme
    En iyi görüntü kalitesi için Aşamalı Tarama özelliğine sahip komponent video
    Her seferinde optimum izleme için Ekrana Sığdırma
    Her tür filmi ve müziği oynatır/çalar
    CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG oynatır
    Güçlendirilmiş DivX video oynatımı için DivX Ultra Sertifikalıdır
    Birden çok kaynağa bağlanıp tadını çıkartın
    Yüksek hızlı USB 2.0 Bağlantısı, USB flash sürücülerden video/müzik oynatır
    Kullanım kolaylığı
    Kişisel karşılama ekranı için Duvar Kağıdım
    EasyLink, tek uzaktan kumandayla tüm EasyLink ürünlerini kontrol eder
    Tek dokunuşla CD'den USB hafızaya MP3 oluşturma
    HDMI ve USB bağlantılı DVD oynatıcı
    HDMI 1080p :
    HDMI 1080p geliştirme, kristal netliğinde görüntüler sağlar. Standart tanımlamaya sahip filmler, artık daha fazla ayrıntı ve gerçeğe yakın görüntüler sağlayan gerçek yüksek tanımlama ile izlenebilir. Progresif Tarama özelliği ("1080p'de "p" ile ifade edilir), TV ekranlarında yaygın rastlanan titreşimli görüntüyü ortadan kaldırarak her zaman net görüntüler sağlar. Son olarak HDMI, sıkıştırılmamış dijital HD videoyu ve dijital çok kanallı sesi analoga dönüştürmeden taşıyabilen bir doğrudan dijital bağlantıdır ve gürültüden tamamen arınmış mükemmel görüntü ve ses kalitesi sunar.
    Multimedya DivX :
    CD, (S)VCD, DVD, DVD+- R/RW, DivX, MP3, WMA, JPEG oynatır
    Yüksek hızlı USB 2.0 Bağlantısı :
    Evrensel Seri Veri Yolu veya USB, PC'leri çevre birimlerine ve elektronik cihazlara kolayca bağlamak için kullanılan bir protokol standardıdır. Yüksek Hızlı USB cihazların veri aktarım hızı, orijinal USB'lerin 12 Mb/s üzerine çıkarak 480 Mb/s'ye kadar ulaşır. Yüksek Hızlı USB 2.0 Bağlantısı ile yapmanız gereken tek şey, USB cihazınızı takmak, film, müzik veya fotoğrafı seçmek ve hemen oynatmak.
    Ekrana Sığdırma :
    Her türlü TV'de ne izliyor olursanız olun Ekrana Sığdırma özelliği görüntünün ekranın tamamını doldurmasını sağlar. Ekranın altında ve üstündeki rahatsızlık verici siyah boşluklar usandırıcı manuel ayarlamalar yapmadan ortadan kaldırılır. Yalnızca Ekrana Sığdırma düğmesine basın, formatı seçin ve tam ekran olarak filmin tadını çıkarın
    Tek dokunuşla MP3 oluşturma :
    En sevdiğiniz CD'lerin içeriğini, Philips ürününüzde MP3 dosyalarına dönüştürün ve bir USB kablosu aracılığıyla doğrudan USB belleğinizde ya da taşınabilir medya oynatıcınızda depolayın. Oturma odanızda, bir PC olmaksızın, hatta CD çalınırken MP3 dosyaları oluşturma rahatlığının keyfini çıkarın.
    EasyLink :
    EasyLink, tek bir uzaktan kumandayla birden çok cihazı kontrol etmenizi sağlar. HDMI kablosu aracılığıyla, cihazlar arasında işlevsellik paylaşımı için endüstri standardı HDMI CEC protokolünü kullanır. Tek bir düğmeye dokunarak, bağlanmış tüm HDMI CEC uyumlu cihazları aynı anda çalıştırabilirsiniz. Bekleme ve oynatma gibi işlemler artık büyük bir kolaylıkla gerçekleştirilebilir.
    DivX Ultra Sertifikalı :
    DivX® desteği sayesinde, satın aldığınız Hollywood filmleri dahil olmak üzere Internet'den aldığınız DivX kodlu video ve filmlerin keyfini oturma odasının rahatlığında çıkarabilirsiniz.DivX formatı, filmler, tanıtımlar ve müzik dosyaları gibi büyük dosyaları, DivX Ultra Certified® Philips cihazınızda oynatmak/çalmak amacıyla CD-R/RW ve DVD kaydedilebilir diskler gibi formatlarda kaydedebilmenizi sağlayan, MPEG4 tabanlı bir video sıkıştırma teknolojisidir. DivX Ultra, DivX oynatımını bütünleşik altyazılar, çoklu seslendirme dilleri, çoklu parça ve menüleri birleştirerek tek bir kullanışlı dosya formatına dönüştürür.
    Teknik Özellikler
    Görüntü/Ekran :
    D/A dönüştürücü: 12 bit, 108 MHz
    Görüntü geliştirme: Progressive Scan, Yüksek Tanımlama (720p, 1080i, 1080p), Video Geli?tirme (720p, 1080i/p)
    Ses :
    D/A dönüştürücü: 24 bit, 192 kHz
    Sinyal gürültü oranı: > 90
    Bozulma ve Gürültü (1kHz): > 65 dB
    Çapraz Karışma (1kHz): > 70 dB
    Dinamik Aralık (1kHz): > 80 dB
    Ses Sistemi: Dolby Dijital
    Frekans tepkisi: 30-20000 Hz
    Video Oynatma :
    Çalma Ortamı: CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DivX, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DVD-Video
    Sıkıştırma formatları: MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, WMV
    Video disk oynatma sistemi: PAL, NTSC
    Müzik Çalma :
    Çalma Ortamı: CD, MP3-CD, MP3-DVD, CD-R/RW, WMA-CD, Ses CD'si
    Sıkıştırma formatı: Dolby Dijital, MP3, PCM, WMA
    MP3 bit hızları: 32 - 320 kbps
    Resim Oynatma :
    Çalma Ortamı: DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, CD-R/RW, Picture CD, Kodak Picture CD
    Resim Sıkıştırma Formatı: JPEG
    Görüntü Geliştirme: Fotoğrafları çevirin, Döndürme, Büyütme, MP3 çalarak slayt gösterisi,Yüksek çözünürlüklü Çözünürlük
    Multimedya Uygulamaları :
    Multimedya bağlantıları: USB bellek sınıfı aygıtı
    Çalma/Oynatma Formatları: DivX, MP3, JPEG Resimler
    Bağlanabilirlik :
    Arka Bağlantılar: Analog ses Sol/Sağ çıkışı, HDMI çıkışı, Dijital koaksiyel çıkış, Progresif Komponent Video çıkışı, Skart, Kompozit video (CVBS) çıkışı
    Ön / Yan bağlantılar: USB
    Kullanılabilirlik :
    Çocuk Koruması

• merhaba
    yaklaşık 2 ay önce dvp 3380/58 oynatıcı aldım. bir kaç hafta önce de samsung 1 tb harici disk aldım fakat fat32 formatlı harici diskimi bir türlü görmüyor... ...dvd playerin henüz güncellemelerini yüklemedim, güncellemeyi yükleyince bu sorunum çözülürmü acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msagdic -- 24 Haziran 2010; 16:32:39 >
  • 3360 İstanbul'da nerde var bilen var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canned

3360 İstanbul'da nerde var bilen var mı? Hiçbir yerde bulamıyorum.

Bimeks ve Teknosa da var..
  • arkadaşlar şimdi 3360 daki alt yazı sorunu kesin halledildi mi halledildiyse nasıl yapacaz tam anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

Hizlial da bonus a 98,50 süper fiyat...

http://www.hizlial.com/elektronik/dvd-divx-blu-ray-oynaticilar/philips-dvp-3360-58-usb-divx-hdmi-dvd-player-hdmi-kablo-hediyeli-_05.006.1245.0035.htm

Ben ayni siteden bir kaç ay evvel 121 e almistim.

İnsanın bir tane daha alası geliyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.