Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle miydi tamam o zaman...geçmiş sayfalara bakmaya çalıştım da göremedim...
  • Arkadaşlar iki sorum var vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaş(lar)a çok teşekkürler.

İlk sorum şu, pda mı usb kablosu ile divxplayer a bağlıyorum içindeki 8 GB sd karttan film izliyorum ancak çok sık olmamak üzere ara ara film izlerken bağlantıyı resetliyor veya kesiyor. PDA nın telefon özelliğini kapatmama rağmen bu durum devam etti sorunun sebebini bulamadım.

İkinci sorum ise USB bellek alacağım ancak cihazın performansı açısından USB 2.0 ile 1.0 almam arasında bir fark olur mu?

Saygılar
  • İlk soru hakkında fikrim yok. İkinci soruya gelince 1.0 ile 2.0 arasında 2.0 lehine elbette fark var. Player 2.0 ı destekliyor o yüzden 2.0 alacaksınız.
  • arkadaşlar cihazda yazılımın eksikleri varmı varsa bildiriniz yada cihazda menülerde yazı hataları..vs gibi buglar gördüyseniz bize bildiriniz bizde gereğini yapalım final yazılım üzerinde iyileştirmeler yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

Arkadaşlar iki sorum var vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaş(lar)a çok teşekkürler.

İlk sorum şu, pda mı usb kablosu ile divxplayer a bağlıyorum içindeki 8 GB sd karttan film izliyorum ancak çok sık olmamak üzere ara ara film izlerken bağlantıyı resetliyor veya kesiyor. PDA nın telefon özelliğini kapatmama rağmen bu durum devam etti sorunun sebebini bulamadım.

İkinci sorum ise USB bellek alacağım ancak cihazın performansı açısından USB 2.0 ile 1.0 almam arasında bir fark olur mu?

Saygılar

1.0 usb bellek mi kaldı yaw istesende alamazsın 1.0 usb bellek bulamazsın çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar cihazda yazılımın eksikleri varmı varsa bildiriniz yada cihazda menülerde yazı hataları..vs gibi buglar gördüyseniz bize bildiriniz bizde gereğini yapalım final yazılım üzerinde iyileştirmeler yaparız

Selam;

Öncelikle yazılımlar için GAMDANOTERDAM'a ve ekibine teşekkürler, ellerine sağlık.

İlk başta altyazı cok kötüydü GAMDANOTERDAM'ın yazılımları ile düzeldi.

En son standart-normal-orta-geniş altyazı seçeneği olan yazılımı yükledim, Sandisk U3 8 Gb belleğimi ilk aldığımda okuyordu fakat bu yazılımı yükledikten sonra okumamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutecann

quote:

arkadaşlar cihazda yazılımın eksikleri varmı varsa bildiriniz yada cihazda menülerde yazı hataları..vs gibi buglar gördüyseniz bize bildiriniz bizde gereğini yapalım final yazılım üzerinde iyileştirmeler yaparız

Selam;

Öncelikle yazılımlar için GAMDANOTERDAM'a ve ekibine teşekkürler, ellerine sağlık.

En son standart-normal-orta-geniş altyazı seçeneği olan yazılımı yükledim, Sandisk U3 8 Gb belleğimi ilk aldığımda okuyordu fakat bu yazılımı yükledikten sonra okumamaya başladı.

USB BELLEĞİN FAT 32 İLE BİÇİMLENDİRİNİZ OZAMAN OKUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

Arkadaşlar iki sorum var vakit ayırıp yardımcı olacak arkadaş(lar)a çok teşekkürler.

Saygılar

Doğru şu an 3.0 bile çıktı

• quote:

Hocam bug değil de istek tabii ne derece mümkün olur bilmiyorum. 1) Hem standart-normal-geniş hem de değişik fontların aynı anda olması 2) wmv format desteği...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutecann

quote:

Selam;

USB BELLEĞİN FAT 32 İLE BİÇİMLENDİRİNİZ OZAMAN OKUR.

U3 ü kaldırınca belleği okumaya başladı.

• arkadaşlar 3360 modeli dts müzik cd'lerini çalıştırıyormu. 3040 modeli var bende dts müzik cd sini taktığımda hışırtıdan başka ses yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

quote:

Saygılar

Hergün USB bellek alan biri değiliz, sonuçta almak istediğim sayfada seçenekler var. Uslubunuz hiç hoş değil burası bir forum amacınız yardımcı olmak mı anlayamadım..

• @Odyseuss toplum olarak çok gerildik, bazen olmadık polemikler yaşıyoruz. Herkesin belli bir tarzı var kimine komik gelen kimini kızdırabiliyor. Arkadaşın söylediği özünde doğru; yollamış olduğunuz sayfa da bunu teyit ediyor zaten. 18 tane flash disk 2.0, biri de hem 1.1 hem 2.0 uyumlu. Bizim cihaz 2.0 ı desteklediği için istediğinizi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

arkadaşlar 3360 modeli dts müzik cd'lerini çalıştırıyormu. 3040 modeli var bende dts müzik cd sini taktığımda hışırtıdan başka ses yok.

Akşam yazarım.
  • Arkadaşlar selam.epeydir yoktum yeni yazılım çıktımı acaba enson 2 yada 3 ay olmuştu yazılım yükleyeli bilgilendirriseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
  • Link:

v5.6 FİNAL İYİLEŞTİRME DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://uploaded.to/file/slon8f

YADA

http://r a p i d s h a r e.com/files/376463769/v5.6_ae_Yae_LESTae_RME_DVP3360_12_ve_58_GAMDANOTERDAM.rar.html

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.6 İYİLEŞTİRME VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

• Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar Philips 3360 ve 3380 DVD alacaklar için ekodepo.com da fiyat gayet uygun

3360 için http://www.ekodepo.com/index.php?do=catalog/product&pid=1465
  • Hocam kampanya vardı da bitti mi? Verdiğin fiyat her yerde olan fiyat. O linkten sonra bir de şu linke bak hangisi fırsat sen söyle
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-dvp336058-dvp-3360-dvd-player-%28hdmi%29/productdetails.aspx?I_ID=39151
  • selam arkadaslar 3360 modelini hizlial.com dan siparis ettim dun elime ulasti.hemen denemek istedim,ama divx olsun dvd olsun butun filmlerde kitleniyo ve acilmiyo cihazi yeniden baslatmam gerekiyo butun hevesim kursagimda kaldi bunun nedeni ne olabilir.cihazi iade ediyim mi yoksa yazilimla halledebilecegim bisey midir?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.