Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bazı yerlerde USB HDD görmüyor diyor makine.Elimde Toshiba 250 Gb Fat32 HDD var. Sorun çıkarmaz inşallah. Bu arada en son yazılım hangisi?

Ha bu arada. 4 gb flash bellekleri sorunsuz görüyor değil mi?
  • acaba cihazın standart altyazıları kaç punto? GAMDANOTERDAM'ın yazılımını kuracağım ancak mevcut karakter puntosundan memnunum, menüler ve font değişikliği için yüklemek istiyorum. hangisini yüklersem altyazı büyüklüğü eskisi gibi kalır?
  • 3360'da türkçe karakter sorunu, yazı rengi değişimi, boyut değiştirme özelliği var mı?

ve en ucuz nerden bulabilirim?
  • @qRueL, sizin HDDyi ve flash belleği sorunsuz görür. fat32 formatlı HDDlerde ancak çok büyük boyutlarda sorun çıkabiliyor bu da HDDnin bölümlenmesiyle hallediliyor.
    @cevaps, 3360 için son format 5.5, ben geçmedim henüz ama 39 punto olduğu belirtiliyor. Benim versiyon 5.3, orada format büyüklüğü tercihi var, biraz üşengeçlikten biraz da bir forumda bir arkadaşın 39 puntoyu büyük bulmasından(son versiyonda font büyüklüğü sabit, değişik font tipleri mümkün)dolayı son versiyonu yüklemedim. Diğer yandan son versiyon yeni görüntü kodeği(h.263te mp4) ve iyileştirilmiş ses kodeği(mp3) ile cazip duruyor.
    @Beholder, yazılımla bunların hepsi mümkün, fiyat da 122lere kadar gevşemiş(hızlıal, hepsiburada)vatan'ın fiyatı da güzel, HDMI kablo da verdiğinden diğerleri vermiyorsa en uygunu o gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

@Beholder, yazılımla bunların hepsi mümkün, fiyat da 122lere kadar gevşemiş(hızlıal, hepsiburada)vatan'ın fiyatı da güzel, HDMI kablo da verdiğinden diğerleri vermiyorsa en uygunu o gibi duruyor.

122'ye yok hocam. Fiyatlar 130-150 seviyesinde, siz nereyi baz alarak verdiniz bu fiyatı?
  • Referansım bulunduğumuz sayfaya yollanmış mesajlar.Siz öyle yazınca beni de aldı bir merak, girdim sayfalara haklıymışsınız.Hızlıalda 133.70(kablo hediyeli), Hepsiburadada 144(kablo hediyeli), sadece Vatanda fiyat tutuyor orada da kablodan bahsetmemiş. Ya yazan arkadaşlar başka model aldılar(hızlıalda söylenen fiyata 3520 modeli var) ya da kampanya vardı bitti... Sonuçta kablo veriyorsa Vatan yoksa Hızlıal en uygunu gibi. Yanlışlık benden kaynaklanmadı ama özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 17 Mart 2010; 14:55:03 >
  • Precious filminin dvdrip.avi formatını indirdim hdd ile kullanıyorum, 40. 50. dakikalarda ekranda görüntü dondu cd'ye atıp denedim onda da aynı sorunu yaptı fakat bilgisayarda donmadı...nedendir acep?
  • vestel 7500 dvd playerin 40gb a kadar desteklediğini okudum. yani 500gblık harddiski görüyor ama harddiskin içi 40gb tan fazla doluysa filmler izlenemiyormuş. Philipste de böyle bir sınırlama varmı?
  • Bu konuda firmanın bir açıklaması olamasa da kullanan arkadaşlar böyle bir şeyden bahsediyorlar. Bu yüzden büyük boyutlu HDDleri filmle doldurmadan önce üçe dörde bölmek mantıklı olur. "Partition Magic" programıyla bu iş yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

Precious filminin dvdrip.avi formatını indirdim hdd ile kullanıyorum, 40. 50. dakikalarda ekranda görüntü dondu cd'ye atıp denedim onda da aynı sorunu yaptı fakat bilgisayarda donmadı...nedendir acep?

Bazı filmlerde ciddi defolar var, bilgisayarlar hataları gidermede rakipsiz, programlarındaki filtrelerle bunları kapatabiliyorlar. İlginçtir 3360da oynamayan filmi ne USB kanalıyla TVden ne de medyaplayerdan oynatabiliyorum. Eskiden hırs yapıp filmi bilgisayarda işler, convert edip illa diğerlerinden oynatırdım, şimdi tembellik geldi, diğerlerinde oynamayanı notebooktan seyredip arşivlemeden siliyorum.
  • aynen dediğin gibi bende dün bi hırs yaptım da sonra vazgeçtim neyine uğraşacam dedim
  • Geçen gün bu ürünü almak için yanımda HDD'm ile Teknosa'ya gittim ve demo yapmak istediğimi söyledim. Sağolsunlar çok uğraştırmadan açılmamış bir kutudan cihazı açıp kurdular. HDD denemek istiyorum dediğimde "biz daha önce denedik HDD'leri okumuyor" dediler. Ben de "yanlış birşey yaomış olabileceklerini ve HDD'ler ile çalıştıranlar olduğunu" söyleyip yine de denemek istedim. Bendeki HDD 2.5' WD Passport 500GB. Tek partition NTFS formatlı. USB'den bağladık ama HDD'nin içindeki dosyaları görmedi. Başka bir yetkili cihazın USB'den aldığı elektriğin HDD'nin motorunu döndürmeye yetmediği için çalışmadığını söyledi. Harici güçle çalışan HDD'leri ve Samsung'un bir kaç HDD modelini çalıştırdığını söyledi. Ben de bu şekilde olunca cihazı almadım. Ama şimdi yazılanları okuyorum da, acaba HDD FAT32 olsaydı yine aynı sorunu yaşar mıydım diye düşünüyorum???

• Turkiyede ilk divx playeri cikaran firma Vestel. Diger unlu markalar Vestelden sonra bu isi yaptigi dusunulurse Vesteli tercih edebilirsiniz. Ben LG492 ve philips 3360'i ozellikle denedim. Her ikisinde de farkli problemler yasamama ragmen Vestel her cihazin okumadigi veya altyazisini gostermedigi tum filmleri sorunsuz acti. Vestel'i de bence degerlendirin. Hatta bir bayide deneyin. 320 GB HD mide gordu. Yalnzi HD fat32 olmali. fat32 formatli oldugunda Lg, Philips ve Vestel sorunsuz gorur. Yaniz Vestelde goruntu daha iyi Bizzat her ucunude denettirdim:)

quote:

Orijinalden alıntı: replay147

Geçen gün bu ürünü almak için yanımda HDD'm ile Teknosa'ya gittim ve demo yapmak istediğimi söyledim. Sağolsunlar çok uğraştırmadan açılmamış bir kutudan cihazı açıp kurdular. HDD denemek istiyorum dediğimde "biz daha önce denedik HDD'leri okumuyor" dediler. Ben de "yanlış birşey yaomış olabileceklerini ve HDD'ler ile çalıştıranlar olduğunu" söyleyip yine de denemek istedim. Bendeki HDD 2.5' WD Passport 500GB. Tek partition NTFS formatlı. USB'den bağladık ama HDD'nin içindeki dosyaları görmedi. Başka bir yetkili cihazın USB'den aldığı elektriğin HDD'nin motorunu döndürmeye yetmediği için çalışmadığını söyledi. Harici güçle çalışan HDD'leri ve Samsung'un bir kaç HDD modelini çalıştırdığını söyledi. Ben de bu şekilde olunca cihazı almadım. Ama şimdi yazılanları okuyorum da, acaba HDD FAT32 olsaydı yine aynı sorunu yaşar mıydım diye düşünüyorum???

• quote:

Geçen gün bu ürünü almak için yanımda HDD'm ile Teknosa'ya gittim ve demo yapmak istediğimi söyledim. Sağolsunlar çok uğraştırmadan açılmamış bir kutudan cihazı açıp kurdular. HDD denemek istiyorum dediğimde "biz daha önce denedik HDD'leri okumuyor" dediler. Ben de "yanlış birşey yaomış olabileceklerini ve HDD'ler ile çalıştıranlar olduğunu" söyleyip yine de denemek istedim. Bendeki HDD 2.5' WD Passport 500GB. Tek partition NTFS formatlı. USB'den bağladık ama HDD'nin içindeki dosyaları görmedi. Başka bir yetkili cihazın USB'den aldığı elektriğin HDD'nin motorunu döndürmeye yetmediği için çalışmadığını söyledi. Harici güçle çalışan HDD'leri ve Samsung'un bir kaç HDD modelini çalıştırdığını söyledi. Ben de bu şekilde olunca cihazı almadım. Ama şimdi yazılanları okuyorum da, acaba HDD FAT32 olsaydı yine aynı sorunu yaşar mıydım diye düşünüyorum???

Acaba neden şaşırmadım bu olaya? Elektronik çok hızlı değişen bir olay ama bizdeki satıcılar-Darty dışında- olaya pek fazla asılmıyorlar. Ben forumlarda ve nette yaptığım araştırmalardan sonra satıcılara hiç bir şey sormadan alışverişimi yapıyorum ama konuya biraz uzak tüketiciye Allah sabır versin... Fat32 ile kesinlikle problem yaşamazsınız. 2.5" HDD lerde çok büyük şanssızlık olmazsa elektrik beslemeye de gerek yoktur. Olsa üretici elektrik çıkışı koyardı. Eski modellerde var onlar da bile gerek kalmıyor. Yalnız bağlantıda çok uzun USB kablo kullanmamak gerek.Onlar 3,5"lik elektrik beslemelilere daha uygun. Kısaca girişiminiz çok doğru, örnek tüketici davranışı ama format tutmamış maalesef...

• Arkadaşlar selamlarr, benim 3380 divz oynatıcya 500 gb hdd taktı içinde 328 film vardır bunun 248 ini felan gösterdi, bu normal mi, birde fotografları göstermedi bu da normaı mi
  • Bugün MediaMarket'ten aldım. Bazı sorunlarım var... Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle HDD'yi Fat32 olarak formatlayıp takınca sorunsuz olarak içindeki dosyaları okudu. 1 film hariç diğerlerinde sorun yaşamadım.

Daha sonra bu konuda bahsedilen en son yazılımı indirip güncelleme yapmak istedim. RAR dosyasının içinden çıkan klasörlerden "STANDART-NORMAL-ORTA-GENİŞ FONTLAR" klasörünün içindeki bin dosyasını USB belleke kopyalayıp aynen anlatıldığı gibi upgrade işlemi yaptım. Fakat bu güncellemeden sonra alt yazılar tam ekranın ortasında ve siyah bir bant şeklinde çıkmaya başladı. Ayrıca resimlerde göründüğü gibi menu başlıklarını menude bulamadım. Hatta menüyü Türkçe bile yapamadım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menko

Arkadaşlar selamlarr, benim 3380 divz oynatıcya 500 gb hdd taktı içinde 328 film vardır bunun 248 ini felan gösterdi, bu normal mi, birde fotografları göstermedi bu da normaı mi

Filmlerin diğerlerinden farklı uzantıda olmadığını varsayark konuşuyorum. Büyük boyutlu HDDlerde üç dört ayrı HDD gibi bölmek (PClerde C,D gibi) işe yarıyor. HDDyi bölümlerlerseniz sorunuz kalmaz. Ancak bölümleme yapmadan önce filmleri başka yere yedekleyin. Fotografları oynatması lazım. İki nedeni olabilir ya dosya kısıtlaması nedeniyle oynatmıyor, çözümü bölümleme... Ya da JPEG harici cihazın okumadığı bir uzantılı fotograf dosyalarınız var. Durum buysa JPEGe çevirince sorun kalmaz.
  • quote:

Bugün MediaMarket'ten aldım. Bazı sorunlarım var... Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle HDD'yi Fat32 olarak formatlayıp takınca sorunsuz olarak içindeki dosyaları okudu. 1 film hariç diğerlerinde sorun yaşamadım.

Daha sonra bu konuda bahsedilen en son yazılımı indirip güncelleme yapmak istedim. RAR dosyasının içinden çıkan klasörlerden "STANDART-NORMAL-ORTA-GENİŞ FONTLAR" klasörünün içindeki bin dosyasını USB belleke kopyalayıp aynen anlatıldığı gibi upgrade işlemi yaptım. Fakat bu güncellemeden sonra alt yazılar tam ekranın ortasında ve siyah bir bant şeklinde çıkmaya başladı. Ayrıca resimlerde göründüğü gibi menu başlıklarını menude bulamadım. Hatta menüyü Türkçe bile yapamadım. Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Arkadaşım dvd playerden ayarlayabiliyosun.menüyü türkçe yapmakta çok basit zorlanacağını sanmıyorum.son yazılım gayet başarılıdır.dediğim gibi dvd playerde ayarları var ekran,altyazı vs. gibi ordan çözebilirsin.benimde aynı olmuştu o şekilde hallettim çünkü.problem yok yani.

• cihazı her açışta sol üst köşede 3360_12 bin yazısı çıkıyor herkes de var mı bu...
  • Evet, bunun normal bir durum olduğunu yazmıştı arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.