Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım sen sen ol "amatörden" şaşma. Philips donanımı şahane cihazlar çıkarıyor, ama yazılımda etliye sütlüye pek karışmıyor. Yazılımcı arkadaşlar sağolsun yazılımlarıyla aleti uçuruyorlar. Bence şanslısın çünkü 3350nin "amatörü" var. Bak 3380ciler on aydır yazılım bekliyorler...Yükle "amatörü" beğenmezsen üstüne Philipsin resmi firmware'ini yüklersin, gene mi olmadı tekrar "amatörü" yüklersin.
  • MErhabalar,

tek bir sorum olacak,

yazılımlarda, çift altyazı desteği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanshan

MErhabalar,

tek bir sorum olacak,

yazılımlarda, çift altyazı desteği varmı?

Var.
  • r a p idshare ve diğer link ölü yenilenirse sevinirim indiremedim....

teşekkürler
  • dvp3360 aldım. homatech 567 almayı düşünüyordum ama forum da homatech hakkında yazan olumsuz yorumlardan sonra 50 lira fazla verip philips 3360 aldım. 320 gb wd harddiskimi sorunsuz çalıştırdı. ürün gerçekten harika.

ürünü kullananlara bi sorum olacak: harddiskimdeki 200 filmden yaklaşık 190 ını falan çalıştırdı. çalışmayan 10 film de ise şu dikkatimi çekti: filmler dvd den aynen harddiske kopyalanmış. (yani harddiske yeni klasör açılıp dvdnin içindeki dosyalar bu klasöre aynen kopyalanmış şekilde.) bu filmleri nasıl çalıştırabilirim.

cevaplayan ark. şimdiden tşkkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

dvp3360 aldım. homatech 567 almayı düşünüyordum ama forum da homatech hakkında yazan olumsuz yorumlardan sonra 50 lira fazla verip philips 3360 aldım. 320 gb wd harddiskimi sorunsuz çalıştırdı. ürün gerçekten harika.

ürünü kullananlara bi sorum olacak: harddiskimdeki 200 filmden yaklaşık 190 ını falan çalıştırdı. çalışmayan 10 film de ise şu dikkatimi çekti: filmler dvd den aynen harddiske kopyalanmış. (yani harddiske yeni klasör açılıp dvdnin içindeki dosyalar bu klasöre aynen kopyalanmış şekilde.) bu filmleri nasıl çalıştırabilirim.

DVD den divx-avi gibi formatlara çevirmeniz lazım.. birebir içindeki kopyaları okumaz... ISO da okumaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

quote:

Orijinalden alıntı: olk82

Mkv ve diğer ne kadar format varsa oynatması açısından soruyorum. bazı kota dostu filmler mkv olabiliyor. Eğer bu güncelleme yapılırsa philips3360 tek kelimeyle mükemmel bir dvd player olacaktır. haksız mıyım ?

mkv blu ray oluyor blu ray'lerin de okuyucu mercekleri farklıdır diye biliyorum...

+1

üstad onu biliyorum benim demek istediğim bu bin dosyasına firmware yaparken bu mkv codec ilave etsek olmaz mı ? sonuçta bu codeci pcye yükleyinde pc her dosyayı açıyor neticede pcde bluray mercek yok !! bende samsung b653 var mvk dosyalarını oynatıyor onun gibi codec gömsek dvdplayera oynatması gerekmez mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mkv ve diğer ne kadar format varsa oynatması açısından soruyorum. bazı kota dostu filmler mkv olabiliyor. Eğer bu güncelleme yapılırsa philips3360 tek kelimeyle mükemmel bir dvd player olacaktır. haksız mıyım ?

mkv blu ray oluyor blu ray'lerin de okuyucu mercekleri farklıdır diye biliyorum...

+1

üstad onu biliyorum benim demek istediğim bu bin dosyasına firmware yaparken bu mkv codec ilave etsek olmaz mı ? sonuçta bu codeci pcye yükleyinde pc her dosyayı açıyor neticede pcde bluray mercek yok !! bende samsung b653 var mvk dosyalarını oynatıyor onun gibi codec gömsek dvdplayera oynatması gerekmez mi ?

bende cihazdan çok şey istiyorum ama isteklerimi cihaz geri çeviriyor.

işlemcisi mkv destekleyen tür değil.

Kısacası şöyle bilgi veriyim.

Yer yüzünde hiç bir dvix oynatıcı 720x576 çözünürlüğün üzerini desteklemez !!!Popcorn, egrat..vs lerle karıştırmamak şartı ile !!!

mkv =blue ray diyebiliriz fakat piyasada .mkv formatı olan ve 720x576 çözünürlüğünden düşük .mkv dosyaları var !!!

Peki sizce mkv 720x576 üzeri çözünürlüğümü iyi yoksa 720x576 çözünürlüğünden daha düşük çözünürlüğümü iyi !!!

ben şahsen mkvleri 1080p çözünürlük olanları iyidir...yani 1920x1080 lerlden bahsediyorum.

philips 3360 1080p desteklemez kutusundaki bu yazıya aldanmayınız !!!

philips 3360 1080p desteklemediğine göre mkv codeğin olup yada olmaması neyi değiştirir bu mkvnin tadı kalırmı ?

düşük çözünürlüklü mkvlerin neyime lazım !!!

Düşük çözünürlüklü xvid codekle düşük çözünürlüklü .mkv den hiç bir farkı yoktur !!!

720x576 çözünürlüğe kadar olanlar için tabi !!!

Eğer sizde düşük çözünürlüklü .mkv dosyası var ise xvid codeğine çeviriniz !!!

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR !!!

..saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Yer yüzünde hiç bir dvix oynatıcı 720x576 çözünürlüğün üzerini desteklemez !!!Popcorn, egrat..vs lerle karıştırmamak şartı ile !!!

mkv =blue ray diyebiliriz fakat piyasada .mkv formatı olan ve 720x576 çözünürlüğünden düşük .mkv dosyaları var !!!

Peki sizce mkv 720x576 üzeri çözünürlüğümü iyi yoksa 720x576 çözünürlüğünden daha düşük çözünürlüğümü iyi !!!

ben şahsen mkvleri 1080p çözünürlük olanları iyidir...yani 1920x1080 lerlden bahsediyorum.

philips 3360 1080p desteklemediğine göre mkv codeğin olup yada olmaması neyi değiştirir bu mkvnin tadı kalırmı ?

Düşük çözünürlüklü xvid codekle düşük çözünürlüklü .mkv den hiç bir farkı yoktur !!!

..saygılar...

üstad bu kadar güsel anlatılamazdı çok teşekkür ederim. Evet bende kota dostu mkv dosyaları var aslında onlar için sormuştum mkv codec olayınıda, convert olayı biraz uzun ve zaman alıyor . aslında iyi ve hızlı bir mvk to avi programını bulamadım belkide sizin önerebileceğiniz var mı ? (aynı zamanda diğer formatlarıda aviye çevirebilir o daha süper olur hem hızlı hemde kolay ) şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

..saygılar...

üstad bu kadar güsel anlatılamazdı çok teşekkür ederim. Evet bende kota dostu mkv dosyaları var aslında onlar için sormuştum mkv codec olayınıda, convert olayı biraz uzun ve zaman alıyor . aslında iyi ve hızlı bir mvk to avi programını bulamadım belkide sizin önerebileceğiniz var mı ? (aynı zamanda diğer formatlarıda aviye çevirebilir o daha süper olur hem hızlı hemde kolay ) şimdiden çok teşekkürler.

dünyanın en iyi iki bildiğim program var !

1-total video converter

2-xilisoft video converter bu iki programda ne ararsan var

• bu programlarla divx'leri çok kaliteli avi yapabilirmiyiz...hd kalitesine yakın şekilde..
  • quote:

bu programlarla divx'leri çok kaliteli avi yapabilirmiyiz...hd kalitesine yakın şekilde..

Denedim bende arkadaşım ama pek farketmedi ama miralay25 arkadaşın dediği gibi süper bi converter programı ben convert premier kullanıyodum miralay arkadaşın tavsiyesi üzerine totalı kurdum ve gerçekten de süpermiş.ayrıca R5 yani sinema sesi olan bikaç filmimi ac3 ses dosyasına çevirip filme ekledim ses baya bi gürleşti.yani kısacası görüntü kalitesine pek etkisi yok ama formatta süper.zaten kaliteleştirme de zor işyani.
  • dimi bende indirdim yapmaya çalıştım da pek farketmedi acaba ben mi beceremedim dedim...sese bakayım bende de var dediğin türde bi kaç film...
  • Dönüştürmede tek amaç şimdiki cihazda seyredebilmek olmalı. Misal eski VHS kayıtlar, bunları daha kaliteli seyretmek söz konusu olmasa da eski aletler artık çöp olduğu için günümüz medyasına taşıyarak anılarımızı da çöp olmaktan kurtarıyoruz. Kalite artırmak için cihazı yükseltip (HD Medya Player ya da BD Player) keyfimize bakmak bana daha akılcı geliyor...
  • teşekkürler dostum. peki önerebileceğin bi çevirme programı var mı

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

dvp3360 aldım. homatech 567 almayı düşünüyordum ama forum da homatech hakkında yazan olumsuz yorumlardan sonra 50 lira fazla verip philips 3360 aldım. 320 gb wd harddiskimi sorunsuz çalıştırdı. ürün gerçekten harika.

DVD den divx-avi gibi formatlara çevirmeniz lazım.. birebir içindeki kopyaları okumaz... ISO da okumaz

• yukarıda yazıyor ya niye okumuyorsunuz...
  • ne yalan konusuyum, okumamıştım. AFERİN SANA diyar

quote:

yukarıda yazıyor ya niye okumuyorsunuz...
  • açın gözünüzü biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 27 Şubat 2010; 17:27:21 >
  • Arkadşlar phili 3380 aldım, bazı filmleri görmedi, mesala Dat uzantılı, aynı makıneden çıkan aynı resimlerin bir kısmını gösterdibir kısmını göstermedi, 3360 da baktım 3380 nın göstermediği resimleri hemen gösterdi.
    hdd yi fat yapınca görüyor
    alet güzel ama yazılım sart
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bir kaç gün evvel Vestel 7500 aldım. Daha önce 4000 ve 6500B modellerini kullandigim icin tercihim bu cihazdan yana oldu. Ancak 6500B modelinde cok istisna da 2 gb üzeri film izledigim oldu. Sorun yasamamistim. 7500 de ise The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-SANTi 2,15 GB ilk önce UDF formatında DVD ye yazdım ne bu filmi nede DVD deki diğer boyutu kısa filmleri ileri geri sardırmadı. İstediğim dk a sına alamadım. Filmin 60 dk geldiğinde kapattı filmi. USB den ise okumaya calisti ancak 15 dk da bile kendine gelemedi.

Cihazı iade edip 3360 almayi dusunuyorum forumun tüm sayfalarını okudum ancak 2 GB üstü film izletip izletmediği noktasında bir cevap göremedim. Bu konuda bilgi vere(bile)cek arakdaş(lar)a şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.