Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece yazılım dosyasını cd ye attınız değilmi? Dosya herhangibir klasörün içinde olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

doğru yazılım işte..niye hata veriyor ki

çok araştırdım anladığım kadarıyla 3350 modeli 3350/12 ve 3350/58 olarak üretilmiş benimki 3350/58
    12 olanın yazılımı var benimkinin bulamadım phılıps kendi sitesinde var oda yeni versiyon değil altyazı aynı şeritli
    3350/12 olan yazılımı ciaz kabul etmiyor.

bu modelin yazılımı varsa tşk
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&session=20100218145619_88.234.131.142&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=DVP3350/58&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notes -- 18 Şubat 2010; 21:57:13 >

• Arkadaşlar 3380 sahibiim bidiğiniz gibi, 500 gb segate görmedi, nedeni fat32 den , bende hdd fat32 yaptım, dvd palyer gördü, bu sefer resimleri görmedi, acaba resi çok da ondan ı görmedi, mesala bir dosyada 1 gb vardır belki, yani ne yüklüyor diye bir uyarı veriyor ne bişey yapıyor anlamadım gitti,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notes

quote:

quote:

geçmiş sayfaları okuyun yada biraz yukarıyı herkese defalarca yazılamaz nasıl yüklendiği...

tamam yazılımı atmayı öğrendik ama cd yükledim.Upgrade bulundu demiyor ciaz yazılımı tanımıyor
    yazılım en büyük yazı 1254 -DVP3350_12_V32
    3350 için son yazılım 1254 değilmi?başka yazılım varsa buraya yükleye bilirmisiniz arkadaşlar.

3350 yazılımı burdan indirdim ama yazılımları ciaz tanımıyor.yokmu yardım adecek arkadaş?
    altyazıyı değiştirmem lazım şeritten yazı okunmuyor.ya ciazı yakarız yada altyazı hallederim

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=10468

Arkadaşım ben 3360lıyım meraktan senin verdiğin sayfaya girip yazılımı indirdim. Dosyadan 5 ayrı yazılım klasörü çıkıyor.(1250,1251,1252,1253,1254)
    Bunlardan sadece birini yükleyeceksin, hangisi olduğunu ben bilmiyorum;diyelim 1254ü yükleyeceksin. O isimdeki klasörü aç, içinde .bin uzantılı dosyanın ismini DVP3350_12.bin olarak değiştir. Bundan sonrası diğer mesajlarda anlatıldığı gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

quote:

quote:

geçmiş sayfaları okuyun yada biraz yukarıyı herkese defalarca yazılamaz nasıl yüklendiği...

tamam yazılımı atmayı öğrendik ama cd yükledim.Upgrade bulundu demiyor ciaz yazılımı tanımıyor
    yazılım en büyük yazı 1254 -DVP3350_12_V32
    3350 için son yazılım 1254 değilmi?başka yazılım varsa buraya yükleye bilirmisiniz arkadaşlar.

3350 yazılımı burdan indirdim ama yazılımları ciaz tanımıyor.yokmu yardım adecek arkadaş?
    altyazıyı değiştirmem lazım şeritten yazı okunmuyor.ya ciazı yakarız yada altyazı hallederim

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=10468

Arkadaşım ben 3360lıyım meraktan senin verdiğin sayfaya girip yazılımı indirdim. Dosyadan 5 ayrı yazılım klasörü çıkıyor.(1250,1251,1252,1253,1254)
    Bunlardan sadece birini yükleyeceksin, hangisi olduğunu ben bilmiyorum;diyelim 1254ü yükleyeceksin. O isimdeki klasörü aç, içinde .bin uzantılı dosyanın ismini DVP3350_12.bin olarak değiştir. Bundan sonrası diğer mesajlarda anlatıldığı gibi...

siz öyle deyince hemen flaş belleğe tek,tek atıp hepsini usb'den denedim ama maalesef tanımıyor
    3350/58 modelinin yazılımını istiyor 3350/12 modelininki olmuyor.3350/58 yazılımı çıkarılmamış herhalde şans
    burdaki yazılım oluyor oda eski yazılım
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&session=20100218145619_88.234.131.142&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=DVP3350/58&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notes -- 18 Şubat 2010; 22:23:09 >

• Valla bizimkiler de başlangıçta "58" di. Yazılımla "12"ye dönüştü. Normalde 3350lerde de bu değişikliği yapması lazım. Baştan gidelim
    1) Sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarda çıkarıyorsunuz. Beş ayrı klasör halinde(Bunlardan size sadece biri lazım tahminen 1254)
    2) Yükleyeceğiniz versiyonun klasörüne tıklayıp içindeki dosyanın adını değiştiriyorsunuz.Ben "DVP3350_12.bin" olarak yazmıştım. Siz dosyanın adını değiştirmeden "DVP3350_12_V32" şeklinde görüyorsanız o zaman ismi "DVP3350_12" olarak değiştirin.
    3) Sadece bu dosyayı flashın kök belleğine yapıştırın.

Sanırım bu sefer olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 18 Şubat 2010; 22:50:14 >
  • quote:

Valla bizimkiler de başlangıçta "58" di. Yazılımla "12"ye dönüştü. Normalde 3350lerde de bu değişikliği yapması lazım. Baştan gidelim
    1) Sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarda çıkarıyorsunuz. Beş ayrı klasör halinde(Bunlardan size sadece biri lazım tahminen 1254)
    2) Yükleyeceğiniz versiyonun klasörüne tıklayıp içindeki dosyanın adını değiştiriyorsunuz.Ben "DVP3350_12.bin" olarak yazmıştım. Siz dosyanın adını değiştirmeden "DVP3350_12_V32" şeklinde görüyorsanız o zaman ismi "DVP3350_12" olarak değiştirin.

Sanırım bu sefer olur.

gubaldak dediğin gibi 1254 olanı 32 sildim DVP3350_12 yaptım tanıdı sizin tahminin yüklersem bir sorun olurmu

• quote:

quote:

Valla bizimkiler de başlangıçta "58" di. Yazılımla "12"ye dönüştü. Normalde 3350lerde de bu değişikliği yapması lazım. Baştan gidelim

Sanırım bu sefer olur.

gubaldak dediğin gibi 1254 olanı 32 sildim DVP3350_12 yaptım tanıdı sizin tahminin yüklersem bir sorun olurmu

Modeliniz 3350 ise bir sorun olmaz. En kötü yazılım hoşunuza gitmez. O zaman da yeni bir yazılım bulunca değiştirirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Sanırım bu sefer olur.

Modeliniz 3350 ise bir sorun olmaz. En kötü yazılım hoşunuza gitmez. O zaman da yeni bir yazılım bulunca değiştirirsiniz.

gubaldak çok teşekkür ederim sizin sayenizde altyazıyı yükledim standart,orta,küçük ve geniş ayarlarıda varmış
    tekrar tşk.galiba yazıyı sarı renkte yapan yazılım var.daha sonra denerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım bu sefer olur.

gubaldak çok teşekkür ederim sizin sayenizde altyazıyı yükledim standart,orta,küçük ve geniş ayarlarıda varmış
    tekrar tşk.galiba yazıyı sarı renkte yapan yazılım var.daha sonra denerim.

• Bende yükledim yenı yazılımı ama 320 gb toshıba harddiskimi tanımadı sebebi nedir acaba.İçinde resimlerim var programlar var müzkler filmler var neden görmüyor.Birde mp4 filmleri oynatmıyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

Bende yükledim yenı yazılımı ama 320 gb toshıba harddiskimi tanımadı sebebi nedir acaba.İçinde resimlerim var programlar var müzkler filmler var neden görmüyor.Birde mp4 filmleri oynatmıyor dimi?

bende'de 320 hd var. hd takınca uzaktan kumanda usb tuşuna basıp içi çok doluysa 1dak kadar okuması için
    beklemek gerekiyor birde konular klasör,klasör içinde olursa okumuyor.
  • quote:

quote:

Bende yükledim yenı yazılımı ama 320 gb toshıba harddiskimi tanımadı sebebi nedir acaba.İçinde resimlerim var programlar var müzkler filmler var neden görmüyor.Birde mp4 filmleri oynatmıyor dimi?

bende'de 320 hd var. hd takınca uzaktan kumanda usb tuşuna basıp içi çok doluysa 1dak kadar okuması için
    beklemek gerekiyor birde konular klasör,klasör içinde olursa okumuyor.

Piyasadaki HDDlerin dosya sistemleri markaya da bağlı olmaksızın değişiyor. USB diskinizi bilgisayara takıp dosya sistemini kontrol edin. Eğer fat32 değilse DVDplayerın görmemesi doğal. Formatlamanız gerekir. Unutmayın bu durumda tüm dosyalarınız silineceği için onları bilgisayara yedekleyip öyle format atın..Yok zaten fat32 ise Notes arkadaşın yazdıkları geçerli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 19 Şubat 2010; 10:20:27 >

• Link:

v5.4 DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://r a p i d s h a r e.com/files/352756914/v5.4_DVP3360-12_ve_58__GAMDANOTERDAM_.rar.html

YADA

http://uploaded.to/file/i6rixs

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.4 VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 19 Şubat 2010; 11:14:16 >

• quote:

.Birde mp4 filmleri oynatmıyor dimi?

Arkadaşlar henüz yüklemedim ama 3360 un son versiyonununda H263 kodekli MP4 leri okuma özelliği de gelmiş. Emeği geçenlere teşekkürler
  • quote:

quote:

Arkadaşlar henüz yüklemedim ama 3360 un son versiyonununda H263 kodekli MP4 leri okuma özelliği de gelmiş. Emeği geçenlere teşekkürler

teşekkürler !!!

dün akşam kendisine teşekkürlerimi ilettim mp4 konusunda

Gamdanoterdam usta olmasaydı mp4 leri bile okutamıyacaktık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 19 Şubat 2010; 11:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

quote:

teşekkürler !!!

Ben dun denedım bır tane 1 gb usb ye mp 4 attım okumadı yenı versıyonuda yuklemiştim.

Birde bu 320 gb diskte bir sürü klasörüm var tabıkı onları nasıl görmesını sağlıcam ben ne yapmam gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

quote:

teşekkürler !!!

Ben dun denedım bır tane 1 gb usb ye mp 4 attım okumadı yenı versıyonuda yuklemiştim.

Birde bu 320 gb diskte bir sürü klasörüm var tabıkı onları nasıl görmesını sağlıcam ben ne yapmam gerek

5.4 VERSİONKÜ YAZILIM BÜGÜN YAYINLANDI.TÜM .MP4 LERİ OKUMAZ SADECE H263 CODEKLİ OLANLARI OKUR.

HARDDİSK KONUSUNDA İSE İSE FAT 32 OLARAK BİÇİMLENDİRECEKSİNİZ. 80GBLİK BÖLÜMLER AYIRARAK FAT32 OLARAK BİÇİMLENDİRİRSENİZ GÖRÜR.NTFS KESİNLİKLE GÖRMEZ CİHAZ !!

• mp4 blu-ray olmuyor mu ??
  • quote:

mp4 blu-ray olmuyor mu ??

Cihaz blueray oynatmayacağı için otomotik olarak blueray .mp4 leride oynatmaz.sadece h263 codekli 720x576 çözünürlüğüne kadar dosyaları oynatır...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.