Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALINTIDIR

Arkadaşlar sonunda repeat tuşuna volume tuşu atatık fakat teknik olarak anlayan arkadaşlar için şu bilgiyi verebiliriz.

1) yazılımlarda repeat tuşunu ( bunu tekrarlar,klasörü tekrarla ..vs ) ile çakışmaktadır yani ARM CODES çakışması gerçekleşmektedir ve yazılım yüklenmesinde cihaz hasar görmesi sonucu volume tuşu eklenmeyecektir.Sizler tv nizin kumandası ile idare edeceksiniz

2) gelelim dosyaların türkçe karakter konusunda dosyaların türkçe karakterleri arm codes değiştirilmektedir fakat diğer yani dvix alt yazı ve menü sayfalardaki cümlelerlede çakıştığından dolayı buglar fixlenememiştir.

şu an ki en son güncel yazılım 5.3 dür ve 38 pountluk 3 çerçeve alt yazılı olanıdır.Şimdilik geçici olarak güncellemeler durdurulmuştur !!!

fakat cihazda her hangi bir söylemiş olduğum problemlemler dışında buglar görürseniz forumda hbaer veriniz biz gereğini yaparız.

NOT: CİHAZDAKİ CODE LARIN ÇAKIŞMASI TAMAMEN DONANIMSALDIR BİZLE ALAKASI YOKTUR.PHİLİPS FİRMASININ KUMANDA TUŞLARININ EKSİK KOYMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR.

GAMDANOTERDAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 12 Şubat 2010; 18:27:43 >

• selam arkadaşlar foruma üye oldum ve yazdığım ilk mesajım :) phılıps 3360 dvdm var , samsung story 1 tb hdd almayı düşünüorum migrosta 169 lira uygun geldi . fat 32 formatında sorunsuz çalışırmı filmler .. kullanan arkadaş varmı , 1 tb desteklendiğini okudum ama yinede alıp elimde kalmasından korkuorum evde pc yok dvd den film izleyebiliceğim ne önerirsiniz ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: banasor32

selam arkadaşlar foruma üye oldum ve yazdığım ilk mesajım :) phılıps 3360 dvdm var , samsung story 1 tb hdd almayı düşünüorum migrosta 169 lira uygun geldi . fat 32 formatında sorunsuz çalışırmı filmler .. kullanan arkadaş varmı , 1 tb desteklendiğini okudum ama yinede alıp elimde kalmasından korkuorum evde pc yok dvd den film izleyebiliceğim ne önerirsiniz ? teşekkürler

Gerçi şu ana kadar her hangi bir kullanıcı tarafından teyit edilmiş bir model değil ama okumaması için bir sebep yok. Diğer yandan söylediğiniz fiyat zaten 1TB HDDlerin normal fiyatı. Ve söylediğiniz mağaza bu işin ehli değil. İki yıl önce bir elektronik mağazasından aldığım HDD hatalı çıkmıştı; anında deneyip ürünü değiştirdiler yenisini de deneyip formatladılar. Elektronikte bazen böyle şanssızlıklar yaşanıyor, o zaman da ürün desteği verenle vermeyeni tanıyorsunuz.

• evet o konuda haklısınız.. ama şuanda balıkesirdeyim pek elektronik mağazası yok. teknosa var ordada fiyat biraz pahalı .. genede aldıktan sonrasını düşünerek araştırmama devam edeyim .. emek verip cevap verdiğiniz için saolun .. samsungu deneyen arkadaşlar varsa haber verirse çok sevinirim kolay gelsin
  • Benim cihaz da görüntü de donma ve donduktan sonra kapanma sorunu var. Orjinal yazılım dahil hepsini denedim bu problem devam ediyor. Belirli aralıklarla yapıyor ama çoğunlukla cihaz ilk açıldıktan sonraki 10-15 dk içerisinde bu sorun ortaya çıkıyor. Tekrar açtığımda uzun bir süre tekrar kapanma olmuyor. Cihaz iki kez servise gitti (Garanti kapsamında) fakat servis sorunu tespit edemiyor, problem yok diye cihazı geri gönderiyorlar. HDMI'dan bağladım, Scart'tan bağladım, usb'den denedim, DVD'den denedim farketmiyor. İyice sinir oldum ve cihazdan soğudum. Bu konuda bir yorumunuz varsa yada aynı sorunu yaşayan yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banasor32

evet o konuda haklısınız.. ama şuanda balıkesirdeyim pek elektronik mağazası yok. teknosa var ordada fiyat biraz pahalı .. genede aldıktan sonrasını düşünerek araştırmama devam edeyim .. emek verip cevap verdiğiniz için saolun .. samsungu deneyen arkadaşlar varsa haber verirse çok sevinirim kolay gelsin

İnternetten de alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: happycat35

Benim cihaz da görüntü de donma ve donduktan sonra kapanma sorunu var. Orjinal yazılım dahil hepsini denedim bu problem devam ediyor. Belirli aralıklarla yapıyor ama çoğunlukla cihaz ilk açıldıktan sonraki 10-15 dk içerisinde bu sorun ortaya çıkıyor. Tekrar açtığımda uzun bir süre tekrar kapanma olmuyor. Cihaz iki kez servise gitti (Garanti kapsamında) fakat servis sorunu tespit edemiyor, problem yok diye cihazı geri gönderiyorlar. HDMI'dan bağladım, Scart'tan bağladım, usb'den denedim, DVD'den denedim farketmiyor. İyice sinir oldum ve cihazdan soğudum. Bu konuda bir yorumunuz varsa yada aynı sorunu yaşayan yazarsanız sevinirim.

Arkadaşım elektronik işi tamamen şans işi olmuş buna emin ol.bende pıoneer dv600 dvd player var izlediğim filmlerin yüzde 80 ninde sorun yaşatıyor kii düşün okadar kaliteli bir dvd player kaç sefer yolladım servise ama hiçbi halt edemediler aynen sana yaptıkları gibi yaptılar,sonuçta da ocağıma kaldı şimdi philips 3360 kullanıyorum ve yakşalık 4 ay oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım.sen yine olsan olsan 140 tl den olursun diim ben 400 tl den oldum kalite olayı bitti tamamen bence iş artık şansa kalmış.geçmiş olsun arkadaşım.

• siparişi verdım yarın 3360 modelını alıyorum şimdi buna en sağlam ve en ıyı hangı yazılımı yuklıyeyım ve nasıl yuklenıyor yazılım usb ile
  • bu linktekini indir en iyisi bu...bende bunu kullanıyorum..
    http://www.mediafire.com/?jgdtqznz0zg

Flash Bellek yoluyla yazılım atacaksanız; zip'ten çıkarılmış yazılım dosyasını klasöre koymadan direk belleğe kopyalayın cihaza takınca "Upgrade bulundu play'e basın yazısı çıkacak" Play tuşuna basınca kendisi otomatik yükleyecek DVD tepsisi çıkacak hiç müdahele etmeyin!! yazılım yüklendiğini anlarsınız, o zaman cihazı kapatıp Flash belleği çıkarın açınca da menüden resetleyin cihazı..

CD yoluyla yükleyecekseniz gene klasörsüz nero'da veri cd'si olarak yazdırın diğer yönergeler Flash bellek le aynı.. Mümkünse yazılımı UPS güç kaynağınız varsa Player'ı ona bağlşayarak yapın çünki yazılım yükleme esnasında elektirik giderse cihaz bozulabilir!!

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

siparişi verdım yarın 3360 modelını alıyorum şimdi buna en sağlam ve en ıyı hangı yazılımı yuklıyeyım ve nasıl yuklenıyor yazılım usb ile

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm burdan 5.3 yazılımını yükleyiniz.
  • arkadaşalr selamlar,bende 3380 aldım, ama fomda yazılanları okuyunca iyi miettim bilemiyorum, yazılmım ne zaman çıkar miralay kardeş
    birde 3360 la değiştirsem mi ki gidip, ürünü daha bu gün aldım, 500 gb segate hdd görmedi..ne yapsa acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: happycat35

Benim cihaz da görüntü de donma ve donduktan sonra kapanma sorunu var. Orjinal yazılım dahil hepsini denedim bu problem devam ediyor. Belirli aralıklarla yapıyor ama çoğunlukla cihaz ilk açıldıktan sonraki 10-15 dk içerisinde bu sorun ortaya çıkıyor. Tekrar açtığımda uzun bir süre tekrar kapanma olmuyor. Cihaz iki kez servise gitti (Garanti kapsamında) fakat servis sorunu tespit edemiyor, problem yok diye cihazı geri gönderiyorlar. HDMI'dan bağladım, Scart'tan bağladım, usb'den denedim, DVD'den denedim farketmiyor. İyice sinir oldum ve cihazdan soğudum. Bu konuda bir yorumunuz varsa yada aynı sorunu yaşayan yazarsanız sevinirim.

Arkadaşım elektronik işi tamamen şans işi olmuş buna emin ol.bende pıoneer dv600 dvd player var izlediğim filmlerin yüzde 80 ninde sorun yaşatıyor kii düşün okadar kaliteli bir dvd player kaç sefer yolladım servise ama hiçbi halt edemediler aynen sana yaptıkları gibi yaptılar,sonuçta da ocağıma kaldı şimdi philips 3360 kullanıyorum ve yakşalık 4 ay oldu hiç bi sorunla karşılaşmadım.sen yine olsan olsan 140 tl den olursun diim ben 400 tl den oldum kalite olayı bitti tamamen bence iş artık şansa kalmış.geçmiş olsun arkadaşım.

Teşekkür ederim Attila arkadaşım, ben de bu durumu sineme çekeceğe benziyorum. Aynı cihazdan tekrar almak yerine medya oynatıcılara bakmaya başladım, umarım bunda şansım denk gelir.

• Miralay kardeş, şimdi kullanıcı klavuzunu okudum phılıs3380 nin de orda diyorki biçimlendirme için NFTS ile ise görmeyebilir diyor dvd layer, yani ben şimdi hdd mi fpts midir nedir onla mı biçimlendirecem, gold a gittim sordum görmüyor dedim, getir bakalım dedi ama son keez bir daha deneyecem, olmassa gidip verecem 3360 alacam, amde bu kadar övüldü 3360

bu ara 3360 kullanan arkadaşlarda 500 gb ve üstü HDD sorunu varmı yokmu? rahat görebiliyormu acaba arkadaşalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menko

Miralay kardeş, şimdi kullanıcı klavuzunu okudum phılıs3380 nin de orda diyorki biçimlendirme için NFTS ile ise görmeyebilir diyor dvd layer, yani ben şimdi hdd mi fpts midir nedir onla mı biçimlendirecem, gold a gittim sordum görmüyor dedim, getir bakalım dedi ama son keez bir daha deneyecem, olmassa gidip verecem 3360 alacam, amde bu kadar övüldü 3360

bu ara 3360 kullanan arkadaşlarda 500 gb ve üstü HDD sorunu varmı yokmu? rahat görebiliyormu acaba arkadaşalr

Cihazlar çıkalı aylar oldu 3380 yazılımı çıkmadı bu sırada 3360 epey yol aldı... 3360 almak daha mantıklı... HDD yi Fat32 formatlarsanız cihaz görür... 500 GB sorun olmaz dosya sınırlaması olabilir ancak buda diski 2 ye bölerek halledilebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

3360 dan bi de fotolar görsek özellikle güncel halden sonra :D

sanırım kimse foto koymayacak...

en iyisi sanırım başka cihazlara bakmak... madem güncellenmiyor (?)

Güncellenmediğini kim söyledi :)

Son yazılımdan birkaç görüntüler ekleyeyim yüklediğim versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

Ben renk olarak siyah arkaplan %70 transp. ve sarı rengi seçtim istediğiniz renk arkaplan yada renk seçebilir transp. özelliğini kaldırabilir altyazıları istediğiniz rekte seçebilir yada arkaplan rengini tamamen kapatabilirsiniz

3350 modelinde yazılımla bunu yapmak mümkünmü?
    yapmak mümkündeğilse hiç olmazsa yazının arkasındaki şeridi kaldıran daha okunaklı yazıya imkan veren
    yazılımı varmı çok soruyorum ama yazılım yüklemek için cd nasıl yapılıyor bilen arkadaş tarif ederse?
    lg de cd hazırlanışı klasör+lgdvd+firmware+upgrage+lg+ve yazılım şeklinde hazırlanıyordu phılıps'te nasıl oluyor?saygılar

• geçmiş sayfaları okuyun yada biraz yukarıyı herkese defalarca yazılamaz nasıl yüklendiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

geçmiş sayfaları okuyun yada biraz yukarıyı herkese defalarca yazılamaz nasıl yüklendiği...

tamam yazılımı atmayı öğrendik ama cd yükledim.Upgrade bulundu demiyor ciaz yazılımı tanımıyor
    yazılım en büyük yazı 1254 -DVP3350_12_V32
    3350 için son yazılım 1254 değilmi?başka yazılım varsa buraya yükleye bilirmisiniz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notes -- 18 Şubat 2010; 19:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

siparişi verdım yarın 3360 modelını alıyorum şimdi buna en sağlam ve en ıyı hangı yazılımı yuklıyeyım ve nasıl yuklenıyor yazılım usb ile

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm burdan 5.3 yazılımını yükleyiniz.

burdakı lınkler ölu galıba ındıremıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notes

quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

geçmiş sayfaları okuyun yada biraz yukarıyı herkese defalarca yazılamaz nasıl yüklendiği...

tamam yazılımı atmayı öğrendik ama cd yükledim.Upgrade bulundu demiyor ciaz yazılımı tanımıyor
    yazılım en büyük yazı 1254 -DVP3350_12_V32
    3350 için son yazılım 1254 değilmi?başka yazılım varsa buraya yükleye bilirmisiniz arkadaşlar.

3350 yazılımı burdan indirdim ama yazılımları ciaz tanımıyor.yokmu yardım adecek arkadaş?
    altyazıyı değiştirmem lazım şeritten yazı okunmuyor.ya ciazı yakarız yada altyazı hallederim

http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=10468

• doğru yazılım işte..niye hata veriyor ki
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.