Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman hangisini alıcaz 3360 mı 3380 mı ben usb den fılmlerı seyretmek istiyorum en çok hangisi gösterir sorunsuz bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

o zaman hangisini alıcaz 3360 mı 3380 mı ben usb den fılmlerı seyretmek istiyorum en çok hangisi gösterir sorunsuz bir şekilde

3360 alın derim. Son yazılımı da yükleyince kusursuz, diğeri on aydır yazılım bekliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

o zaman hangisini alıcaz 3360 mı 3380 mı ben usb den fılmlerı seyretmek istiyorum en çok hangisi gösterir sorunsuz bir şekilde

3360 alın derim. Son yazılımı da yükleyince kusursuz, diğeri on aydır yazılım bekliyor...

herkese merabalar bende 3360 ile 3380 arasında kaldım.3360 onermıssınız ama yazılımla ugrasmak ıstemıyorum hem bılmıyorum nasıl yapıldıgını hemde daha once vestel dvd player ıle bu konuda basım agrımıstı.alacagım cıhazda usb,dvd,dvx vs ile ilgili sorun yasamadan fılmlerımı ızlemek ıstıyorum.kararsız kaldım.hangısını almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

quote:

quote:

herkese merabalar bende 3360 ile 3380 arasında kaldım.3360 onermıssınız ama yazılımla ugrasmak ıstemıyorum hem bılmıyorum nasıl yapıldıgını hemde daha once vestel dvd player ıle bu konuda basım agrımıstı.alacagım cıhazda usb,dvd,dvx vs ile ilgili sorun yasamadan fılmlerımı ızlemek ıstıyorum.kararsız kaldım.hangısını almalıyım ?

Arkadaşım hiç dünüme 3360 al ve firmware güncellemesini de yap pişman olmazsın.zahmetsiz olmaz bu işler hem okadar insan güncelleme yapıyo sen neden yapamayasınki çokta zor değil bu siteden 3 ve 4. sayfaları takip et ayrıntılı açıklamalar vardır.ama yine de son karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar bende 3360 aldım sizin yorumlarınıza bakarak ancak benim sormak istediklerim biraz farklı şöyle ki; tv de 2 tane hdmi çıkış var bunlardan birine ps3 bağlı diğerine digiturk plus. şimdi ben 3360 ı da hdmi den tv ye baglamak istiyorum ancak tv nin 2 hdmi cıkısıda dolu oldugundan yapamıyorum resimdeki aleti alsam hem ps3 ü hem dt+ ı hemde dvd yi saglıklı bır sekılde tv de kullanabılırmıyım? bu hdmi çoklayıcının çalışma şekli nedır?birde son olarak sormak istediğim eger bu splitterın işe yaradıgını kabul edersek dvd playerda görüntüyü hdmi den sesi coax dan almam yanı bunu menu ayarlarından ayrıştırmam mümkün mü? şimdiden cok tesekkurler

kardeş bu resımdekı HDMI sanırım ucu usb girişlimi

Yanı benım bılgısayarda HDMI girişi yok ama TV de var laptopla tv yı bağlamak istiyorum yanı bır ucu HDMI bır ucu usb olan bı kablo varmı yada nasıl bağlarım tv ile laptopu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

arkadaslar bende 3360 aldım sizin yorumlarınıza bakarak ancak benim sormak istediklerim biraz farklı şöyle ki; tv de 2 tane hdmi çıkış var bunlardan birine ps3 bağlı diğerine digiturk plus. şimdi ben 3360 ı da hdmi den tv ye baglamak istiyorum ancak tv nin 2 hdmi cıkısıda dolu oldugundan yapamıyorum resimdeki aleti alsam hem ps3 ü hem dt+ ı hemde dvd yi saglıklı bır sekılde tv de kullanabılırmıyım? bu hdmi çoklayıcının çalışma şekli nedır?birde son olarak sormak istediğim eger bu splitterın işe yaradıgını kabul edersek dvd playerda görüntüyü hdmi den sesi coax dan almam yanı bunu menu ayarlarından ayrıştırmam mümkün mü? şimdiden cok tesekkurler

kardeş bu resımdekı HDMI sanırım ucu usb girişlimi

Yanı benım bılgısayarda HDMI girişi yok ama TV de var laptopla tv yı bağlamak istiyorum yanı bır ucu HDMI bır ucu usb olan bı kablo varmı yada nasıl bağlarım tv ile laptopu

Ucu HDMI .... 1 HDMI yi 2 yapıyor... HDMI çoklayıcılar var onları alabilirsin.. 100 TL üzerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 10 Şubat 2010; 16:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gs_mert

quote:

quote:

Çok haklı bir istek, eskiden şimdiki gibi değildi, bir ürünü alıp bozulana kadar hiç müdahale etmeden kullanırdık. Salon elektroniği daha pahalı ama inanılmaz kullanıcı dostu idi. Şimdi herşeyle bilgisayar gibi oynamaya başladık, sevenler için çok zevkli de sizin gibi uğraşmak istemeyenler de kendi açılarından haklı... Ne yazık ki firmalar yeni ürün çıkarırken asla mükemmel özellikli çıkarmıyorlar ama yazılımla her geçen gün düzeltiyorlar. Adamlar neredeyse buzdolabına bile yazılım yükletecekler tüketicilere.

• Paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara selamlar,

Ben pazartesi günü Gold dan 3360/12 modelini aldım ve denemelere başladım. Şu ana kadar herhangi bir yazlım yüklemesi yapmadım ve önceki sayfalarda karşılaşılan türkçe karakter sorunu ile karşılaştım. Bahsedilen dosyaları indirdim (DVP3360_12_vb6_v5_1254 ve DVP3360_12_v6_v5.) Şimdi sormak istediğim bunlar doğru dosyalarmıdır?
    Ayrıca yükleme bir kaç yerde anlatılmış ama bu işi ilk defa yapacak biri olduğum için daha basit ve sadeleşmiş bir şekilde anlatabilirmisiniz? Acaba riskler nelerdir yani elektrik kesilmesi olursa cihazın kilitleneceğinden bahsedilmiş bundan başka bir problem olabilirmi?

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranss -- 11 Şubat 2010; 11:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranss

Paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara selamlar,

Ben pazartesi günü Gold dan 3360/12 modelini aldım ve denemelere başladım. Şu ana kadar herhangi bir yazlım yüklemesi yapmadım ve önceki sayfalarda karşılaşılan türkçe karakter sorunu ile karşılaştım. Bahsedilen dosyaları indirdim (DVP3360_12_vb6_v5_1254 ve DVP3360_12_v6_v5.) Şimdi sormak istediğim bunlar doğru dosyalarmıdır?
    Ayrıca yükleme bir kaç yerde anlatılmış ama bu işi ilk defa yapacak biri olduğum için daha basit ve sadeleşmiş bir şekilde anlatabilirmisiniz? Acaba riskler nelerdir yani elektrik kesilmesi olursa cihazın kilitleneceğinden bahsedilmiş bundan başka bir problem olabilirmi?

Öncelikle hayırlı olsun diim.3 yada 4 cü sayfadaki adımları izlersen sorun olmaz.yada şimdi şöyle söyliim sen güncellemeyi indirdin eğer winrar dosyasıysa ters tıkla buraya çıkart de ve sadece içindeki bin dosyasını cd ye at,veri cd si olarak.yani divx film atar gibi,koy dvd playerine ekranda enter tuşuna basın gibi bi yazı gelcek enter a bas bekle bikaç saniyede cd yi dışarı vercek cd yi al hiçbişiye dokunma cd kapağı yükleme tamamlandıktan sonra kapanıcak ve yükleme bitmiş olcak cihazı tamamen kapat aç bukadar işte.evet elektirik kesintisi felan olmazsa iyi olur dvd playeri tamamen bozulanı okudum forumlarda ama fazlada sürmüyo zaten 5 yada 6 dakika bile sürmez.beklerken sıkılıp bişylere basma ama dediğim gibi yap yeter.ok.hadi kolay gelsin.Bide son yazılım iyi demiyolar yani o dediğim sayfalardaki güncelemeyi indir sen yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Paylaşımda bulunan bütün arkadaşlara selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun diim.3 yada 4 cü sayfadaki adımları izlersen sorun olmaz.yada şimdi şöyle söyliim sen güncellemeyi indirdin eğer winrar dosyasıysa ters tıkla buraya çıkart de ve sadece içindeki bin dosyasını cd ye at,veri cd si olarak.yani divx film atar gibi,koy dvd playerine ekranda enter tuşuna basın gibi bi yazı gelcek enter a bas bekle bikaç saniyede cd yi dışarı vercek cd yi al hiçbişiye dokunma cd kapağı yükleme tamamlandıktan sonra kapanıcak ve yükleme bitmiş olcak cihazı tamamen kapat aç bukadar işte.evet elektirik kesintisi felan olmazsa iyi olur dvd playeri tamamen bozulanı okudum forumlarda ama fazlada sürmüyo zaten 5 yada 6 dakika bile sürmez.beklerken sıkılıp bişylere basma ama dediğim gibi yap yeter.ok.hadi kolay gelsin.Bide son yazılım iyi demiyolar yani o dediğim sayfalardaki güncelemeyi indir sen yinede.

Ben updateleri flash diskle yapıyorum. Bunda da fark fazla değil. Winrar dosyasından çıkan .bin uzantılı dosyayı flash belleğe aktarıyorum. Tek dikkat ettiğim husus flashta başka hiç bir dosya olmaması. USB girişine taktıktan sonra gerisini DVD player hallediyor. Kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor.
    Daha önce Romen arkadaşın yazılımını yüklemiştim. Şu anda Miralay arkadaşın yazılımı yüklenmiş durumda. Ben henüz bir bug'a rastlamadım. Ama daha yeni incelemeye başladığım için henüz yorum ve teşekkür fırsatım olmamıştı. "Son yazılım iyi değil" diyen arkadaşlar ne gibi bir hataya rastladılar yazarlarsa biz de faydalanırız. Sonuçta yazılımcı arkadaşlar gereken düzeltmeleri yaparlar, yok düzelmiyorsa ve kullanıcıları rahatsız ediyorsa dünyanın sonu değildir,eski yazılımınızı yüklersiniz olur biter.(Eski yazılımlarınızı bilgisayarda saklamanın böyle bir yararı vardır )

• cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugünlerde havalardan dolayı elektrik kesintileri çok oluyor o yüzden riske atmak istemiyroum :). Ama dediğiniz yapacağım. Birde sormak istediğim ayrı bir soru var. Bu güncellemeleri yaptıktan sonra DVD yi her açtığımda bir yükleme uyarısı yada yazısı gibi birşey cıkacağını okumuştum bu konuda da bilgi verebilirmisiniz?
    İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugünlerde havalardan dolayı elektrik kesintileri çok oluyor o yüzden riske atmak istemiyroum :). Ama dediğiniz yapacağım. Birde sormak istediğim ayrı bir soru var. Bu güncellemeleri yaptıktan sonra DVD yi her açtığımda bir yükleme uyarısı yada yazısı gibi birşey cıkacağını okumuştum bu konuda da bilgi verebilirmisiniz?

Barans arkadaşım burası türkiye burda yazın ortasında bile elektirikler kesiyo sen yazı beklersen bikaç güncelleme daha çıkar heralde :) herşeyde bi risk vardır.ben anlattığın o durumla karşılaşmadım hiç,dvd playeri yüklemeden sonra açtım herşey normal idi.ya sen bunlara kafanı yorma ve enson firmwareyi değil bi öncekini yükle sen.söylediğim sayfalarda da var zaten.yüklemelerini hallet keyfini sür dvd playerinin.aman şöyle olur aman böyle olur dersen kalır elinde,ölüm yokya sonunda rahat ol boşver.hadi kolay gelsin.

• quote:

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bugünlerde havalardan dolayı elektrik kesintileri çok oluyor o yüzden riske atmak istemiyroum :). Ama dediğiniz yapacağım. Birde sormak istediğim ayrı bir soru var. Bu güncellemeleri yaptıktan sonra DVD yi her açtığımda bir yükleme uyarısı yada yazısı gibi birşey cıkacağını okumuştum bu konuda da bilgi verebilirmisiniz?

Eğer cihazda yazılımını yüklediğiniz flash bellek ya da CD takılı ise, açılışta alet yazılımı görür ve yeniden yüklemek ister. Bu yüzden yazılımlı CDyi daha sonra takmayın, flash bellekteki yazılımı da oradan silip PCde saklayın. Onun dışında doğru her açılışta yüklediğiniz yazılımın adı ekranda görünüp kaybolur, bunun bir sakıncası yoktur.

• beyler nasıl usb den yazılım yukluyoruz en ıyı yazılım şuan hangısı ve nerden temın edebılırım
  • attila türkoğlu ve gubaldak arkadaşlar teşekkür ederim. Beklemeye niyetim yok sanırım bu haftasonu halledeceğim bu işi. Bir önceki firmware hangisi (forumlarda brden çok dosya ismi dönünce kafam karıştı açıkçası) dosya adını yazabilirmisiniz onu yükleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranss -- 12 Şubat 2010; 15:34:45 >
  • GamdaNoterdam tarafından yapılan son yazılım burda.

http://rapid.share.com/files/347086802/DVP3360_12_v5_3_1254.rar.html

tamamı türkçe. özellikle de alt yazı boyutu büyümüş daha güzel olmuş

not: linkteki rapid den sonra gelen noktayı kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 12 Şubat 2010; 16:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

GamdaNoterdam tarafından yapılan son yazılım burda.

http://rapid.share.com/files/347086802/DVP3360_12_v5_3_1254.rar.html

tamamı türkçe. özellikle de alt yazı boyutu büyümüş daha güzel olmuş

not: linkteki rapid den sonra gelen noktayı kaldırın

BUNU NASIL YUKLICEZ DVDYE USB İLE
  • quote:

attila türkoğlu ve gubaldak arkadaşlar teşekkür ederim. Beklemeye niyetim yok sanırım bu haftasonu halledeceğim bu işi. Bir önceki firmware hangisi (forumlarda brden çok dosya ismi dönünce kafam karıştı açıkçası) dosya adını yazabilirmisiniz onu yükleyeyim.

http://rapidshare.com/files/349636425/DVP3360_12.bin
    Baranss arkadaşım şimdi bunu indiriyosun sen ama eminim r a p i d s h a r e yazısını göstermeyecek onun için sen bunu kopyalıyosun ve adres çubuğuna yapıştırıyosun orda noktalı olan yerleri göstermeyen yerleri bu mesajdan sonra yazacağım.

• quote:

BUNU NASIL YUKLICEZ DVDYE USB İLE

dosyayı rardan çıkartın. herhangibir klasöre filan atmadan sadece dosyayı usb ye atın. cihaza takın. ekrana bir yazı gelecektir. play tuşuna basın. güncelemeye başlar. 2-3 dakika sürer yaklaşık. cihaz kendiliğinden kapanıp açılacaktır. cihaz kapanınca hemen usb yi çıkartın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 12 Şubat 2010; 16:40:26 >
  • o yıldızlı yerlerin yerine r a p i d s h a r e yazın edres çubuğuna kopyladıktan sonra ve orda düzeltin rapid yazısı harfleri yakın olsun ama böyle olmasın.bide arkadaşın verdiği link son yazlım heralde benimki bi öncekidir bilginize.bence mükemmel bi yazlım bu dvd playeri dört dört lük yaptı.içinden sadece bin dosyası çıkıyor o dosya cdye yada flaşa herneyse atılacak arkadaşın anlattığı gibi.ok.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.