Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 gb filmleri hem usb flash dan hemde harici hdd denedim okumadı aleti planet de moderatör olan bir arkadaşa vereceğim test edecek beğenirse alacak derin bilgiyi ondan alacağım ama alet süper yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar bu arada yeni yazılım çıkmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm

Yazılım için elinize sağlık. Daha önce Romen arkadaşın yazılımı altyazı konusunu halletmişti. O yüzden ben biraz tereddütteyim. Son yazılımı yüklemek hakikaten bize somut olarak ne kazandırıyor? Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım...

yazılım sorunsuzdur güvenle yükleyebilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de 3360 modelini hepsiburadadan aldım. Kutu içeriğinden acaba scart bağlantı kablosu çıkıyor mu? Siparişi onayladıktan sonra aklıma geldi. Çıkmıyorsa yakınımızdan bir yerlerden alacağız mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkineki

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3360 modelini hepsiburadadan aldım. Kutu içeriğinden acaba scart bağlantı kablosu çıkıyor mu? Siparişi onayladıktan sonra aklıma geldi. Çıkmıyorsa yakınımızdan bir yerlerden alacağız mecburen.

bende hepsiburada'dan aldım scart çıkmıyor.
  • dvp3380 için bildiğiniz yazılım varmı acaba baktım ama bulamadım
    yoksa 3380 ler yazılıma ihtiyaç duymuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: msagdic

dvp3380 için bildiğiniz yazılım varmı acaba baktım ama bulamadım

BU konuda forumda yazılanlara bakılacak olursa, 3380 biraz üvey evlat olmuş. Yazılım derken markanın kendi firmware'lerinde herhangi bir kayırma yok da, güzel özellikler ekleyen amatör yazılımlar hep 3360'a yapılıyor nedense. Anlaşılır gibi değil. Kodla ilgili bir sorun da olmaması lazım. Belki geliştiricilerden Sayın Miralay 25 bizi aydınlatabilir.
  • quote:

quote:

BU konuda forumda yazılanlara bakılacak olursa, 3380 biraz üvey evlat olmuş. Yazılım derken markanın kendi firmware'lerinde herhangi bir kayırma yok da, güzel özellikler ekleyen amatör yazılımlar hep 3360'a yapılıyor nedense. Anlaşılır gibi değil. Kodla ilgili bir sorun da olmaması lazım. Belki geliştiricilerden Sayın Miralay 25 bizi aydınlatabilir.

Hiç dert etmeyiniz.Philips firması resmi sitesinde 3380 yazılımını yayınlamadığından dolayı bizde sıkıntılar yaşamaktayız.Lakin yazılımı resmi sitesinde olmadığı halde bize yazılımın gelmesini bekliyoruz.3360 modeline uygulanan modlar..vs ler 3380 modelinede uygulanacaktır.Bundan hiç bir şüpheniz olmasın.Yazılım elimize geçer geçmez hemen işlemlere başlanacaktır.

saygılar....

• arkadaşlar 3360 modeli için yeni güncel yazılım çıkmıştır bilginize....

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Hiç dert etmeyiniz.Philips firması resmi sitesinde 3380 yazılımını yayınlamadığından dolayı bizde sıkıntılar yaşamaktayız.Lakin yazılımı resmi sitesinde olmadığı halde bize yazılımın gelmesini bekliyoruz.3360 modeline uygulanan modlar..vs ler 3380 modelinede uygulanacaktır.Bundan hiç bir şüpheniz olmasın.Yazılım elimize geçer geçmez hemen işlemlere başlanacaktır.

saygılar....

Sayın Miralay 25, o zaman durum farklı; 3380 firma tarafından üvey evlat konumuna itilmiş...Bu konu açılalı 10 ay oldu, hala bir firmware yayınlamadıysa o zaman firma 3380de herşey mükemmel diye düşünüyor olmalı...

• quote:

Sayın Miralay 25, o zaman durum farklı; 3380 firma tarafından üvey evlat konumuna itilmiş...Bu konu açılalı 10 ay oldu, hala bir firmware yayınlamadıysa o zaman firma 3380de herşey mükemmel diye düşünüyor olmalı...

Size kısa bir sorum olacak !

Hiç siz alt yazı..vs problemi olmayan cihaz gördünüzmü ?

Umarım bu sorum sizi aydınlatmıştır.

3380 modelininde de eksiklikler var.

çoğu wmv uzantılı dosyaları oynatmamaktadır sadece bu kadar bilgi versem yeterli olacaktır.Yazılım güncellemeleri bu iş düzeltilebileceğinin kanatindeyim.Biz yapamassak başkaları yapar.Yani kısa lafın özü bu cihaz ortada başı boş gezmiyor sahibleri var.

umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

quote:

Size kısa bir sorum olacak !

Hiç siz alt yazı..vs problemi olmayan cihaz gördünüzmü ?

Umarım bu sorum sizi aydınlatmıştır.

3380 modelininde de eksiklikler var.

çoğu wmv uzantılı dosyaları oynatmamaktadır sadece bu kadar bilgi versem yeterli olacaktır.Yazılım güncellemeleri bu iş düzeltilebileceğinin kanatindeyim.Biz yapamassak başkaları yapar.Yani kısa lafın özü bu cihaz ortada başı boş gezmiyor sahibleri var.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sayın Miralay 25, benimkisi bir ima idi, elbette her cihaz eksiklikler taşıyor, güncellemelerle çok iyi hale geliyor; örnek 3360 modeli. Buna karşılık donanım olarak daha iyi olan 3380 piyasaya çıktığında 40TL daha pahalı iken, bugün neredeyse 3360la aynı fiyata satılıyor. Ve ikisi arasında kalanlara kimse 3380i tavsiye edemiyor. 10 ay az bir süre değil. Bu sürede 3360 Romen arkadaş ve sizin tarafınızdan iki önemli yazılım gördü. Hatta sizin yazılım çok seçenekliydi. Siz 3380 e de yazılım yazarsınız da sözünü ettiğiniz sahipler izin vermiyorlar.
    Cevabınızdan bana kızmış olabileceğiniz izlenimini edindim. Eğer öyleyse gerçekten özür dilerim, öyle bir amacım yok. Tam tersine, tüm yazılımcı arkadaşlara hepimiz teşekkür borçlu olabiliriz ancak. Benim sitemim 3380in "sahipleri"ne...

• quote:

quote:

quote:

saygılar....

dört gözle bekliyorum o zaman
    2 gün önce 3380 nin siparişini verdim hb den yarın gelir herhalde ...
    zaten gelsin bakalım, fazla bi eksiklik te yoktur belkide

• Bende 3380 ile bu gün aranıza katıldım. Böyle bir alette nasıl goto yani süre girerek oradan izlemeye başlamak m olmaz anlamadım, yada var ben bulamadım. genel olarak iyi 3360 görmediğim yada kullanmadığım için karşılaştırma yorumu yapamıyorum. En yakın zamanda firmware çıkması dileğiyle. Ne zaman çıkar acaba ?
  • Hımm birde film ile altyazının aynı olması lazım herhalde. Aynı değilse altyazıyı gösteremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truvaboy

Hımm birde film ile altyazının aynı olması lazım herhalde. Aynı değilse altyazıyı gösteremiyorum.

Eğer philips 3360 dan bahsediyosan hayır dostum yanılıyosun,son yüklenen firmwareden sonra film ismiyle altyazı dosyasının ismi aynı olmasına gerek olmadan altyazıyı gösteriyor.
  • Yok 3380 için. Denedim ama olmuyor. En kısa zamanda bizede fw çıksada bu tarz küçük problemler halledilse. 3360 da goto varmı?. Acaba yanlışmı yaptım 3360 mı alsaydım
  • quote:

Yok 3380 için. Denedim ama olmuyor. En kısa zamanda bizede fw çıksada bu tarz küçük problemler halledilse. 3360 da goto varmı?. Acaba yanlışmı yaptım 3360 mı alsaydım

Goto özelliği yani filmi istediğin yerden başlatma özelliği 3360 da vardır.Kumandadaki ismi şuan aklımda değil ama yarın bakıp söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Yok 3380 için. Denedim ama olmuyor. En kısa zamanda bizede fw çıksada bu tarz küçük problemler halledilse. 3360 da goto varmı?. Acaba yanlışmı yaptım 3360 mı alsaydım

Goto özelliği yani filmi istediğin yerden başlatma özelliği 3360 da vardır.Kumandadaki ismi şuan aklımda değil ama yarın bakıp söyleyeceğim.

3360da goto özelliği back tuşundan ayarlanmaktadır.
  • quote:

quote:

quote:

tEŞEKKÜRLER Miralay25 arkadaşım.ya Miralay25 arkadaş sen ismini geriden okudunmu hiç kasıtlı yazdığın kesin tabi ona şüphem yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tEŞEKKÜRLER Miralay25 arkadaşım.ya Miralay25 arkadaş sen ismini geriden okudunmu hiç kasıtlı yazdığın kesin tabi ona şüphem yok.

ömürsün vallahi

aha çözmüş eleman yazlar gelsede dondurma yalasak senle beraber.

ha bu arada 5.2 a.1 yada 5.2 b yazılımlardan herhangi birini yüklerseniz back tuşundan ayarlanmaktadır.Yoksa orjinal yazılımda malesef goto özelliği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 5 Şubat 2010; 13:38:15 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.