Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sorunu çözemedim. teşekkürler yardımın için. başka bi dvd playerda samsung hdd yi denicem oda olmasa başka bir hdd ile kendi dvdmi denicem. bakalım olur nşallah.
  • merhaba, elimde nefes filminin avi formatlı (xvid) 640*304 çözünürlüklü bir versiyonu var ama 3360'da oynatmayı beceremedim,

ne yapmam gerekir acaba? fikri olan?
  • o filmi bende oynatamadım. netteki dosyada sorun olabilir.
  • Arkadaşlar philips dvp3360 süper ürün.Firmware i yükledim altyazılar çok iyi.Usb si sorunsuz.Herkese tavsiye ederim.

Şu ekranın siyah yerlerindeki bulanıklığa çözüm bulamadım.Daha pahalı bir scart alsam farkeder mi arkadaşlar.Kullandığım 5 TL lik heryerde satılan scart kablosu.Altın uçlular falan var bunları almak mantıklı mı? Siyah yerlerdeki bulanıklığı çözer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.1923

Arkadaşlar philips dvp3360 süper ürün.Firmware i yükledim altyazılar çok iyi.Usb si sorunsuz.Herkese tavsiye ederim.

Şu ekranın siyah yerlerindeki bulanıklığa çözüm bulamadım.Daha pahalı bir scart alsam farkeder mi arkadaşlar.Kullandığım 5 TL lik heryerde satılan scart kablosu.Altın uçlular falan var bunları almak mantıklı mı? Siyah yerlerdeki bulanıklığı çözer mi?

Hayırlı olsun arkadaşım.bende çok memnunum 3360 dan fakat o siyah yerlerdeki sorunun bende yok bulanıklık felan.belki filmdendir yada tv nin yada dvd playerine ayar lazım.scart konusuna gelince 25 tl ye scart aldım altın uclu ve oldukça kalın ama sesteki cızırtıya son veremedim ve 3 tl lik scart aldım ses sorunu baya azaldı,nedendir anlamış değilim okadar kaliteli ve fiyat farkı varken bu cızırtı neden?ama dahada kaliteliler var 70 ila 80 tl arası scartları hiç denemedim.ya ucuz bişy de değiller alırım onlarda aynı olursa naaparım ondan korkuyorum.okadar para veripde verim alamazsam verdiğim parayada yazık.neye göre yapıyolar bunları anlamış değilim.ama tek bildiğim bişy varki bağlantı kablon (scart vs.) altın ucluda olsa dvd deki girişinde altın kaplama olması gerek.eğer ses sorununa çözüm bulan veya arkadaşın siyah görüntülerde bulanıklık sorununda da çözüm bulan biri varsa bize bi marka tavsiye etseler çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler.

• @attila türkoğlu

Bugün dikkat ettim , aslında o bulanıklıktan çok dalgalanma, renkli yerlerde de var ama siyah yerlerde kendini daha çok belli ediyor.Bazen oluyor, bazen olmuyor hiç birşey anlamadım valla scarttan mı tvdenmi bir fikrim yok.Arayüzde mavi ekranda da var aynı durum.

Canım sıkıldı ya, koyduğum filme göre kalite beklerim sorunum o değil. Arayüzde ve 16:9 ekranın siyah yerlerindeki dalgalanmalar ile filmin alakası yok, neden olabilir? Televizyonum vestel zeta 7290 tüplü televizyon.

Umarım sorunumu açıklayabilmişimdir. Dediğin gibi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan.1923 -- 15 Ocak 2010; 18:47:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.1923

@attila türkoğlu

Bugün dikkat ettim , aslında o bulanıklıktan çok dalgalanma, renkli yerlerde de var ama siyah yerlerde kendini daha çok belli ediyor.Bazen oluyor, bazen olmuyor hiç birşey anlamadım valla scarttan mı tvdenmi bir fikrim yok.Arayüzde mavi ekranda da var aynı durum.

Canım sıkıldı ya, koyduğum filme göre kalite beklerim sorunum o değil. Arayüzde ve 16:9 ekranın siyah yerlerindeki dalgalanmalar ile filmin alakası yok, neden olabilir? Televizyonum vestel zeta 7290 tüplü televizyon.

Umarım sorunumu açıklayabilmişimdir. Dediğin gibi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.

Hasan 1923 arkadaşım sen bide scartını değişsen baksanki aynı sorun devam ediyormu.sadece dvd playerinde yapıyosa uydu da öyle bi görüntü yoksa sorun ya dvd playerinde yada scart kablondadır.işe kolay yoldan başla derim.scartını değiş bak bakalım yine aynımı aynı ise dvd den kaynaklanabilir.daha önce benimde vestel 70 elran tv de buna benzer sorunlar oldu içini açtım elektirik süpürgesiyle tozunu temizledim dikkatli bi şekilde ama fişte de unutmadan :) ve sorunum ortadan kalktı inanılmaz temiz göstermeye başladı.bu sorun bende uydudan da izlerken de oluyodu ama.ona göre sende bak bakalım arkadaşım.

• @attila türkoğlu

Benim vestel tv bozukmuş.Normal tv yayınında da renk bozuklukları olduğu için servisi çağırdım.Anten cihazımı ne bozukmuş tvnin, yeni bir tv getirecekler.10 günlük tv daha.Neyse yeni tv gelsin bakalım aynı durum olmaz diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar firmware sitesinde dvp3360K_55 adında bir yazılım var. bu bizim kullandığımız 3360 modeli için mi? yeni bir yazılım mı çıktı acaba bilgisi olan varmı.

http://vb6rocod.200u.com/dvp3360k_55.php
  • yeni galiba bu divx altyazı kısmına bazı seçenekler eklenmiş galiba

•New font for OSD and filebrowser.
    •New filebrowser (without mp3 tags).See picture.
    •New size and position for subtitles.
    •5 fonts for subtitles (Font1....Font5).See picture.
    •white or yellow subtitles (with menu - see picture), black outline and transparent background.
    •"1 sec. srt. bug" fixed.
    •better wordwrap + reformat.
    •autoload subtitles.
    •GoTo (time search). Press "Back" button twice and enter h:mm:ss to jump.
    •Volume level stored.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 25 Ocak 2010; 16:33:57 >
  • DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

bunu yükle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 23 Ocak 2010; 21:40:18 >
  • http://vb6rocod.200u.com/dvp3360k_55.php
    yeni güncellemeyi yükleyen var mı arkadaşlar...
  • /12 or /58 bunlar neyi ifade ediyor. 3360 icin soruyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mst105

/12 or /58 bunlar neyi ifade ediyor. 3360 icin soruyorum?

ülke kodlarını gösteriyor.

arkadaşlar bu arada yeni yazılım çıkmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm güvenilir mi bu yazılım oynama yapılmış fln ama yüklesek bişey olmaz heralde beklesek mi biraz daha yayınlanmasını...
  • romen arkadaşın yaptğı yazılım değil bu heralde ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar bu arada yeni yazılım çıkmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm

Yazılım için elinize sağlık. Daha önce Romen arkadaşın yazılımı altyazı konusunu halletmişti. O yüzden ben biraz tereddütteyim. Son yazılımı yüklemek hakikaten bize somut olarak ne kazandırıyor? Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım...
  • buraya yazmamım nedeni bu sayfada daha önceden mesajlarım olduğu ve araştırma içinde olduğumdur ve araştırıp almak isteyenelerin buluşma noktası olduğu içindir.

arkadaşlar ben tercihimi vestel 7500 modelinden yana kullandım yaklaşık 2 aylık bir araştırma sonucunda en iyi ekipman ve performansı vestel ile yakaldım desem şaşıranların sayısı bir hayli fazla olacaktır :)

neden vestel peki

daha önce piranha lg vb ürünleri kullanarak test sonuçlarında flash bellek ve usb hdd ile yaşadığım sorunlar sonucunda usb girişli üründe vestel benim istediğim her sorunu çözdü şu ana kadar 320 gb verbatim marka harci hdd ve falsh belleklerimi görmüş durumda şu an itibari ile ve okuma altyazı sorunum yok fat32 formatlı hdd ve flash'ımda her film kendi klasöründe mevcut vaziyette istediğim filmi seçip oynatabiliyorum klasör yapmamım nedeni alyazı karışıklığını engelliyor ve tam zamanlama yapıyor yani bu ürün usb hdd yada flashdan film izlemek için birebir

++++ARTILARI-----

KUTUDAN HDMI KABLO ÇIKIYOR :)
    SCART GİRİŞİ
    HDMI
    OPTİK SES
    KOAKSİYEL SES
    UZAKTAN KUMANDADA SES KONTROL
    ALTYAZI BOYUTU RENK DEĞİŞİMİ İMKANI
    USB HDD HARİCİ HDD TANIMA
    USB FLASH TANIMA
    HIZLI OKUMA

EKSİLERİ

1,5 GB ÜSTÜ FİLMLERİ OKUMAMA

DAHA DETAYLI BİLGİLERİ İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEĞİM

ürünün fiyatı 109/8 taksit bayrampaşa carrefour bayisinden aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE
    neden vestel peki

daha önce piranha lg vb ürünleri kullanarak test sonuçlarında flash bellek ve usb hdd ile yaşadığım sorunlar sonucunda usb girişli üründe vestel benim istediğim her sorunu çözdü şu ana kadar 320 gb verbatim marka harci hdd ve falsh belleklerimi görmüş durumda şu an itibari ile ve okuma altyazı sorunum yok fat32 formatlı hdd ve flash'ımda her film kendi klasöründe mevcut vaziyette istediğim filmi seçip oynatabiliyorum klasör yapmamım nedeni alyazı karışıklığını engelliyor ve tam zamanlama yapıyor yani bu ürün usb hdd yada flashdan film izlemek için birebir

++++ARTILARI-----

KUTUDAN HDMI KABLO ÇIKIYOR :)
    SCART GİRİŞİ
    HDMI
    OPTİK SES
    KOAKSİYEL SES
    UZAKTAN KUMANDADA SES KONTROL
    ALTYAZI BOYUTU RENK DEĞİŞİMİ İMKANI
    USB HDD HARİCİ HDD TANIMA
    USB FLASH TANIMA
    HIZLI OKUMA

EKSİLERİ

1,5 GB ÜSTÜ FİLMLERİ OKUMAMA

DAHA DETAYLI BİLGİLERİ İLERLEYEN GÜNLERDE VERECEĞİM

ürünün fiyatı 109/8 taksit bayrampaşa carrefour bayisinden aldım.

Vestel'in DVD playerlarının sorunsuz ve dayanıklı olduğunu duymuştum. Bildiğim kadarıyla söylediğiniz özellikler Philips'de de var. Eksiler bölümünde yazdığınız 1,5 GB üstü filmleri tanımama ilginç. Zira fat32lerde 4GBa kadar destek var. Ben sadece dizileri USB üzerinden seyrediyordum(350-650 MB arası). En kısa zamanda bir dvix yükleyip 3360 bu konuda ne durumda imiş yazarım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.