çocuk gürültüsü VS köpek gürültüsü
sokağa çıkma yasağında apartman bahçesinde oynayan ve tüm gün aşırı gürültü yapan çocuklardan apartmanın büyük çoğunluğu şikayetçi, defalarca aileleriyle konuşuldu ama yabancı uyruklular anlamıyorlar. az önce tartışma çıktı. bu iş şikayet noktasına varacak gibi.
apartmanda bizle birlikte 2 daire var köpek sahibi. eğer şikayet edilirse adamlar 'sizin de köpeğiniz gürültü yapıyor' derlerse bize de bir yaptırım olur mu?
şikayet fikri bizden çıkmadı ama biz de çok rahatsızız gürültüden.
sokağa çıkma yasağında çocukların apartman bahçesine de çıkması yasak, yani evden çıkılması yasak diyor yönetici ama köpek konusunda kafamız karıştı. benim köpeğim öyle durduk yere saatlerce havlamıyor, çocuklar gürültü yapınca onlara havlıyor, bir de gece davulcu geçince ona havlıyor.
şimdi çocuk gürültüsü deyince filmlerdeki gibi sevimli sevimli çocuklar şen şakrak oyun oynuyor gelmesin aklınıza, bildiğin saatlerce tepinip böğürüyorlar bahçede.
ankilozan spondilit hastası var mı?
merhaba arkadaşlar. yıllarca bel fıtığı ağrısı çektim ama sonunda bu iltihaplı romatizma teşhisi kondu, bir süre salazopyrin kullandım fayda etmedi, şu an iğneye başladım. enbrel 50 mg, haftada 1 defa yapıyorum kendime. ağrılarım bel bölgemde.
neyse iğneye başlayalı 2 hafta oldu sadece, aynı zamanda yürüyüş ve bazı ankilozan spondilit egzersizlerini yapıyorum, ağrı kesici kas gevşetici ilaçları bıraktım çünkü yıllarca içtim ve iğneye başlamışken biraz ara vermek istedim.
henüz ağrılarımda bir değişiklik-hafifleme hissetmiyorum, yani ayaktayken ağrılarım hafifliyor ama oturunca ve uzanınca ağrılar çekilmiyor. sadece yüzüstü yatarak uykuya dalabiliyorum.
bu hastalığa sahip ve bu iğneleri kullanan arkadaşların bana tavsiye edebileceği bişeyler var mı, yani egzersiz olur yeme içme uzanma yatma ile ilgili olur, bilmiyorum kafam çok karışık, ağrılar hafiflemedikçe moralim dahada bozuluyor.
sadece 1 oyun için Alcatel 5V yeterli mi?
|
ram slotunu bulamıyorum
|
TOSHIBA 32AV833G HD READY 81CM LCD TV
|
A4 TECH KX-2810BK Hakkında
|
|
Mevcut Sisteme 300TL'lik Upgrade Tavsiyesi
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 273
İkinci El Bölümü Mesajları: 108
Konularının görüntülenme sayısı: 6.626 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El