Bildirim
ram slotunu bulamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2. Ram yuvası olacak diye birşey yok
Kullandığın cihazın inceliği ve hafifliği önplanda olduğu için 2. Ram slotu konulmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman programlar kandırdı beni, teşekkür ederim. tek parça 8 gb ram bulmam lazım bu durumdaquote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
2. Ram yuvası olacak diye birşey yok
Kullandığın cihazın inceliği ve hafifliği önplanda olduğu için 2. Ram slotu konulmamış. -
Rica ederim
Aynen öyle tek 8gb ram takabilirsin, aslında markanın/anakart üreticisinin kusuru 2 slot ram olarak biosa bilgi girilmiş seri üretimi yapılan bu tür ürünlerde böyle yanlış bilgilerin girilmesi olağan ve garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. ram slotu çok nadir de olsa klavyenin altında oluyor. Baktınız mı? Benim Hp 9240 NX modelinde böyleydi. -
valla oraya bakamadım çünkü bu klavye üstten mi sökülüyor içerden mi anlamadım, model lenovo ideapad s400uquote:
Orijinalden alıntı: stalagonyedi
2. ram slotu çok nadir de olsa klavyenin altında oluyor. Baktınız mı? Benim Hp 9240 NX modelinde böyleydi. -
yok klavyenin altında değilmiş, tek slotmuş youtube videolarını izledim, bios yanlış gösteriyor. 8 gb single ram taksam çalışır herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X