Bildirim
ram slotunu bulamıyorum
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2. Ram yuvası olacak diye birşey yok
Kullandığın cihazın inceliği ve hafifliği önplanda olduğu için 2. Ram slotu konulmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman programlar kandırdı beni, teşekkür ederim. tek parça 8 gb ram bulmam lazım bu durumdaquote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
2. Ram yuvası olacak diye birşey yok
Kullandığın cihazın inceliği ve hafifliği önplanda olduğu için 2. Ram slotu konulmamış. -
Rica ederim
Aynen öyle tek 8gb ram takabilirsin, aslında markanın/anakart üreticisinin kusuru 2 slot ram olarak biosa bilgi girilmiş seri üretimi yapılan bu tür ürünlerde böyle yanlış bilgilerin girilmesi olağan ve garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. ram slotu çok nadir de olsa klavyenin altında oluyor. Baktınız mı? Benim Hp 9240 NX modelinde böyleydi. -
valla oraya bakamadım çünkü bu klavye üstten mi sökülüyor içerden mi anlamadım, model lenovo ideapad s400uquote:
Orijinalden alıntı: stalagonyedi
2. ram slotu çok nadir de olsa klavyenin altında oluyor. Baktınız mı? Benim Hp 9240 NX modelinde böyleydi. -
yok klavyenin altında değilmiş, tek slotmuş youtube videolarını izledim, bios yanlış gösteriyor. 8 gb single ram taksam çalışır herhalde.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar kendini yeniden başlatıyor
- utorrent güvenilir mi
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- asus format tuşu
- suya düşen telefon
- secure boot nedir
- zyxel modem kurulumu
- iso dosyası nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X