Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egitimci35

quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

merhaba, 3360/58 kodlu makineye romen arkadaşın firmware'ını kurdum usb bellekle,

1. tepsi kapandıktan sonra cihazı açıp kapadım ve tercihlerden reset atmaya çalıştım ama disk yok uyarısı veriyor ve her cihazı açtığımda 3360/12 dosyası yükleniyor diyor böyle bir durumla karşılaşan var mı? yeni flashın özelliklerini kullanıyorum ama cevaplarda cihazın açılışında böyle bir durumla karşılaşanı okumadım,

2. Belli bir süre bekledikten sonra cihaz otomatik olarak kapanıyor? bu normal midir?

Cevaplarınız için teşekkürler...

cihaz her açıldığında 336012 yükleniyor yazısı çıkar. reseti ne için atmaya çalıştınız? disk yok uyarası vermesini anlamadım. içinde disk olduğu halde mi disk yok yazısı çıkıyor? sadece bir dvd de mi böyle uyarı veriyor. başka dvd denedizmi.

belli bi süre çalışmazsa önce ekranda philips ekran koruyucu yazısı olarak çıkar. bir süre sonrada kapanır.

forumda daha önceki cevaplarda firmware yükledikten sonra cihazı açıp kapayın ve tercihlerden reset atın yazıyor romen arkadaşın sitesinde de o şekilde yapılması söylenmiş ben de o nedenle resetlemeye çalıştım resetlemeye çalışırken disk yok uyarısı veriyor, en son verilen güncellemeyi kurdum versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 olanı acaba önce bir önceki versiyonu mu DVP3360_12_vb6_v5_1254 kurmalıydım onu bilemedim,
    dvd veya usbde herhangi bir sorun yok, umarım anlatabilmişimdir, yanıtınız için tekrar teşekkür ederim...

cihazdan reset atmicaksınız ben atmadım başka atmayanlarda var. zaten güncellemeden sonra cihaz kapanıp açılıyor ve yazılım yüklenmiş oluyor. reset atmayın. sorunsuz kullanıyorsanız tamamdır. yüklediğiniz yazılım doğru DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 24 Aralık 2009; 12:20:11 >

• bende kurduktan sonra reset attım herhangi bir problem yaşamadım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba, 3360/58 kodlu makineye romen arkadaşın firmware'ını kurdum usb bellekle,

1. tepsi kapandıktan sonra cihazı açıp kapadım ve tercihlerden reset atmaya çalıştım ama disk yok uyarısı veriyor ve her cihazı açtığımda 3360/12 dosyası yükleniyor diyor böyle bir durumla karşılaşan var mı? yeni flashın özelliklerini kullanıyorum ama cevaplarda cihazın açılışında böyle bir durumla karşılaşanı okumadım,

2. Belli bir süre bekledikten sonra cihaz otomatik olarak kapanıyor? bu normal midir?

Cevaplarınız için teşekkürler...

cihaz her açıldığında 336012 yükleniyor yazısı çıkar. reseti ne için atmaya çalıştınız? disk yok uyarası vermesini anlamadım. içinde disk olduğu halde mi disk yok yazısı çıkıyor? sadece bir dvd de mi böyle uyarı veriyor. başka dvd denedizmi.
    ıyor,
    belli bi süre çalışmazsa önce ekranda philips ekran koruyucu yazısı olarak çıkar. bir süre sonrada kapanır.

forumda daha önceki cevaplarda firmware yükledikten sonra cihazı açıp kapayın ve tercihlerden reset atın yazıyor romen arkadaşın sitesinde de o şekilde yapılması söylenmiş ben de o nedenle resetlemeye çalıştım resetlemeye çalışırken disk yok uyarısı veriyor, en son verilen güncellemeyi kurdum versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 olanı acaba önce bir önceki versiyonu mu DVP3360_12_vb6_v5_1254 kurmalıydım onu bilemedim,
    dvd veya usbde herhangi bir sorun yok, umarım anlatabilmişimdir, yanıtınız için tekrar teşekkür ederim...

cihazdan reset atmicaksınız ben atmadım başka atmayanlarda var. zaten güncellemeden sonra cihaz kapanıp açılıyor ve yazılım yüklenmiş oluyor. reset atmayın. sorunsuz kullanıyorsanız tamamdır. yüklediğiniz yazılım doğru DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

cevabınız için çok teşekkür ederim, philipsin sitesine bakmak sonradan aklıma geldi, usb ile güncellemede reset diye bir şey yazmıyor zaten, cd ile yapıldığında reset yapın diyor...

• merhaba arkadaşlar

lg 482 modeli mevcut emmoğlunda malesef wd 320 ve lg 250 gb usb hdd lerdeki filmeri görmedi yada görsede çalıştırmadı usb prizden güç verelim dedik usb hdd ler çıldırdı filmleri arka arkaya inanılmaz hızla okumaya başladı ama işe yaramıyor aşırı elektrik usb hdd yi çıldırttı daha doğrusu :)

şimdi yorumları okuyorum 3360 almaya karar vermiştim ama bir yorumda yazan çok beğeniyor sonraki yazan yorumda berbat diyor arada kaldım eğerki usb hdd sorunsuz bağlantı sağlanıyor ise hangi marka kaç gb ile yapıyor bu bağlantıyı belirtir ise menun olurum

evde voxline var ama eski model usb yok pirana aldık usb belleği zor okudu :)

şimdi sonuç olarak sizler ne dersiniz usb hdd görecek en az 250 gb diyelim ekstra beslemesiz direk usb olacak ve usb hdd markası ne olmalı fark edermi yorumlara göre herkes başka bir şey yazmış kafa allak bullak :)

saygılar selamlar

• arkadaslar ben phılps 3380 aldım 720 pıksel dıvx seyredemıyorum ılgınc olan usb samsung lcd usb gırısıne takınca bluray dıvx seyredebılıyorum phılıps 3380 usb takınca bu formattakı fılmlerı ızlıyemıyorum bu sorun neden kaynaklanıyor 180 tl bosunamı verdık sımdıden cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE
    şimdi sonuç olarak sizler ne dersiniz usb hdd görecek en az 250 gb diyelim ekstra beslemesiz direk usb olacak ve usb hdd markası ne olmalı fark edermi yorumlara göre herkes başka bir şey yazmış kafa allak bullak :)

Ben 2,5" WD ve Transcend bellekleri sorunsuz kullanıyorum. Bende 3360 var, dikkat etmek gereken konu HDDler genelde NTFS formatlı oluyorlar. İçine film yüklemeden fat32 formatı atıldıktan sonra sorun kalmıyor. Daha önce de yazılmış ama tekrarlayayım, UPS ten HD çözünürlükteki(720,1080) filmler hiçbir şekilde oynamaz. DVD oynattığınızda ise durum farklı, alet filmi 1080e upscale ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

arkadaslar ben phılps 3380 aldım 720 pıksel dıvx seyredemıyorum ılgınc olan usb samsung lcd usb gırısıne takınca bluray dıvx seyredebılıyorum phılıps 3380 usb takınca bu formattakı fılmlerı ızlıyemıyorum bu sorun neden kaynaklanıyor 180 tl bosunamı verdık sımdıden cok tesekkurler

Aldığınız ürün öncelikle bir DVD player, DVD gösterme kalitesi çok üstün. CD ve MP3 leri de çok performanslı okuyor. Ayrıca Audio CD leri bilgisayar kullanmadan, MP3 e dönüştürüp USBye kaydediyor. SD çözünürlükteki formatları başarıyla okuyor. Bence tüm özellikleriyle fiyatını hakediyor. Ama siz bu özellikleri kullanmayacak da, USB den HD çözünürlükte filmleri izlemek için satın aldıysanız maalesef yanlış tercih yapmışsınız. Samsung TVler USB performansı olarak hakkaten çok iyiler. Olmadı, bir Popcorn veya Egreat tarzı Media Tank ile takviye edilebilirler. Kesin olan şu ki HD uygulamalrı için bir DVD player yanlış adres...

• ben lcd tv aldım ve şuan yanına bir dvd player düşünüyorum. Yorumlar genelde 3360 üzerine, 3380 unutulmuş gitmiş. 3360 dahamı sorunsuz bir model arkadaşlar. 3360 mı almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

ben lcd tv aldım ve şuan yanına bir dvd player düşünüyorum. Yorumlar genelde 3360 üzerine, 3380 unutulmuş gitmiş. 3360 dahamı sorunsuz bir model arkadaşlar. 3360 mı almalıyım.

sevgılı kardesım almıs oldugun lcd ne marka bılmıyorum ama samsung ıse usb olayı cok ıyı hd dıvx fılmlerı usb cok ıyı okuyor phılıps 3380 yapamadıgını samsung lcd yapıyor benı bılgılendıren gubaldak arkadasımada cok tesekkur ederım
  • lcd tv 32 b 530 modeli hocam, usb olayı bu modellerde yok. İster istemez dvd almayı planlıyorum mecburen.

Bu arada GOLD'da

3360.......... 144 TL

3380...........150 TL

hangi modeli alacağım şaşırdım açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 28 Aralık 2009; 13:01:31 >
  • Arkadaşlar benim 3360 player'im her film seyretmeye başladığımda ilk 5 dk içerisinde takılıyor sonra dvd kapanıyor. Tekrar açtıktan sonra istediğim kadar film seyredeyim tekrar kilitlenme olmuyor. DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 yazılımı yüklü. Kendi yazılımıyla bu sorun varmıydı bilmiyorum çünkü alıralmaz yazılım attım. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varmı acaba, teşekkürler...
  • quote:

lcd tv 32 b 530 modeli hocam, usb olayı bu modellerde yok. İster istemez dvd almayı planlıyorum mecburen.

Bu arada GOLD'da

3360.......... 144 TL

3380...........150 TL

sevgılı kardesım lcd usb olmaması kotu bır eksıklık 3380 al arada 6 tl oynuyor zaten dvd gosterımı cok ıyı bunu belırteyım cok guzel bır cıhaz tek eksıgı dedıgım gıbı netten ındırıp usb kaydettıgım hd bluray fılmlerı oynatamıyor onun dısında her seyı oynatabılıyor
  • quote:

quote:

lcd tv 32 b 530 modeli hocam, usb olayı bu modellerde yok. İster istemez dvd almayı planlıyorum mecburen.

Bu arada GOLD'da

3360.......... 144 TL

3380...........150 TL

sevgılı kardesım lcd usb olmaması kotu bır eksıklık 3380 al arada 6 tl oynuyor zaten dvd gosterımı cok ıyı bunu belırteyım cok guzel bır cıhaz tek eksıgı dedıgım gıbı netten ındırıp usb kaydettıgım hd bluray fılmlerı oynatamıyor onun dısında her seyı oynatabılıyor

Nevrans rica ederim, forumlar bunun için güzel herkes herkesten bir şeyler kapıyor böylece. Daha önce 3360 ile 3380 arasındaki fiyat farkı 40 TL idi, nereden nereye. 3380 in artıları dijital ses çıkışı ve .wmv formatı okuması. 3360ın bilinen artısı ise bu forumdaki herkesin takdir ettiği amatörlerce geliştirilmiş yazılımı... Daha önceki sayfalarda bu konuda 3380in şanssız olduğundan, official firmware haricinde fazla bir yazılım olmadığından dem vuruluyor. Geliştirilen ne onu da açayım: Altyazı mükemmelleşti, her türlü oynama mümkün hale geldi... Tabii ben 3360 yönünü biliyorum. 3380 de altyazı belki zaten mükemmeldir. Bunu da 3380ci arkadaşlar söylesin. Eğer öyleyse o zaman hiç tereddütsüz 3380 derim ben de...

• gubaldak doğru söylüyor, 3380 kullanan arkadaşlar cihazdan memnunmusunuz, altyazı proplemi yada başka bir proplemi varmı.
    -Keşke 3360 gibi bir yazılımı olsaydı ve şu problemi düzeltilseydi dediğiniz bir problemi yoksa 5-10 TL fazla verip 3380 satın alalım.

3380' de

-usb' den seyredilen filmleri UPSCALING özelliği var mı?

-orijinal olmayan dvd ve cd leri UPSCALING yapıyor mu?

-go to özelliği var mı?

-Alt yızılarda: Türkçe karakter, boyut, gölge, renk solukluğu gibi sorunlar var mı?

-3380'i olan bir arkadaş altyazılı bir filmin fotoğrafını çekebilirse, satın almayı düşünen arkadaşların karar vermesinde kolaylık olur. Herşey alt yazıda düğümleniyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 29 Aralık 2009; 19:12:07 >
  • 3360 yazılımla birlikte çok güzel bi cihaz haline geliyor eğer divx film indirip izliyorsanız kullanışlılık olarak tavsiye edeceğim bi model,bayaa bi araştırmıştım almadan evvel doğru bir seçim yapmışım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

3360 yazılımla birlikte çok güzel bi cihaz haline geliyor eğer divx film indirip izliyorsanız kullanışlılık olarak tavsiye edeceğim bi model,bayaa bi araştırmıştım almadan evvel doğru bir seçim yapmışım...

Aynen katılıyorum cihaz çok güzel ama alır almaz buradaki versiyonu yükleyin yoksa kendi yazılımı iyi değil, ayrıca hepsiburadadan aldığım kutudan hdmi kablosuda çıktı, almak isteyen olursa tavsiye ederim.
  • ama hala 3380 için 3360 kadar olumlu yada olumsuz yorum gelmedi çünkü herkes 3360 a yöneldi fiyat nedeni ile şu an fiyat farkı yok denecek kadar az 3380 fazla satılmadı 3380 kullananlar usb hdd ile kullanımlaraı yada altyazısı ve divx oynatımları hakkında biraz daha detaylı bilgi verirse 3380 almayı düşünüyorum hala arada kaldım
  • 3380' ci arkadaşlar cevaplarınızı bekliyoruz

quote:

gubaldak doğru söylüyor, 3380 kullanan arkadaşlar cihazdan memnunmusunuz, altyazı proplemi yada başka bir proplemi varmı.
    -Keşke 3360 gibi bir yazılımı olsaydı ve şu problemi düzeltilseydi dediğiniz bir problemi yoksa 5-10 TL fazla verip 3380 satın alalım.

3380' de

-usb' den seyredilen filmleri UPSCALING özelliği var mı?

-orijinal olmayan dvd ve cd leri UPSCALING yapıyor mu?

-go to özelliği var mı?

-Alt yızılarda: Türkçe karakter, boyut, gölge, renk solukluğu gibi sorunlar var mı?

-3380'i olan bir arkadaş altyazılı bir filmin fotoğrafını çekebilirse, satın almayı düşünen arkadaşların karar vermesinde kolaylık olur. Herşey alt yazıda düğümleniyor sanırım.

• quote:

arkadaslar ben phılps 3380 aldım 720 pıksel dıvx seyredemıyorum ılgınc olan usb samsung lcd usb gırısıne takınca bluray dıvx seyredebılıyorum phılıps 3380 usb takınca bu formattakı fılmlerı ızlıyemıyorum bu sorun neden kaynaklanıyor 180 tl bosunamı verdık sımdıden cok tesekkurler

180tl verip 720p izlemeyi hayal ettiyseniz ,safca bir hayal olmuş olur bu
    720p ler bi defa MKV formatındadır ve Hiçbir DIVX player bu dosyaları AÇAMAZ.
    ancak blueray cihazları ya da popcorn tarzı cihazlarda bu formattaki filmleri izlersiniz.
    adı üstünde divx-dvd playerdır. 720pler MKV statüsündedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Ocak 2010; 5:26:50 >
  • Bende bu yüzden vazgeçtim. WD tv live hd alacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

180tl verip 720p izlemeyi hayal ettiyseniz ,safca bir hayal olmuş olur bu
    720p ler bi defa MKV formatındadır ve Hiçbir DIVX player bu dosyaları AÇAMAZ.
    ancak blueray cihazları ya da popcorn tarzı cihazlarda bu formattaki filmleri izlersiniz.
    adı üstünde divx-dvd playerdır. 720pler MKV statüsündedir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.