Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: BaSTiaN

güncelleme'de sorun yok,güncelleme tamamdır ama bu dvd'yi alırken en büyük isteğim 720p ve 1080p arşivimi full hd lcd'mde izlemekti,şu an hayallerimi başıma yıktın ama olsun artık yapcak bişey yok =)

Arkadaşım olsun ya sıkma canını.aslında baştan sorsaydın sana bu konu hakkında bilgi verirdik ve philipsin bu modelini sana tavsiye ederdimhttp://www.hepsiburada.com/philips-bdp300012-blu-ray-disk-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphbdp300012 uygun fiyatta olmasıda güzel ama biraz daha parama kıyıyım dersenhttp://www.hepsiburada.com/philips-bdp300012-blu-ray-disk-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphbdp300012 kesinlikle bunu al derdim sana.bunlar dvd player hd çıkışının olması hd film yada bluray film izleyebilirsin anlamına gelimiyor yani sadece hd bağlantıyla görüntü kalitesini yükseltiyosun.ama bende ilk başta senin gibi düşünmedim desem yalan olur hem sen 150 tl lik dvd diyle tecrübe edindin ben pıoneer 600 le düştüm o hataya ve 400 tl de para vermiştim.onun için şükret

Pardon diğer tavsiye ettiğim philips bluray dvd player budur.http://www.hepsiburada.com/philips-bdp730012-blu-ray-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphbdp7300

• arkadaşlar bende bu cihazdan (3360) oldukça memnundum flash bellekle gayet iyi bir performans aldım flash bellekle uğraşmayayım diye 1tb seagate hdd aldım filmleri yükleyip bağladığımda filmleri görmüyor hdd biçimlendirmedim 1 tb bağlayıp filmleri sorunsuz izleyen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caust

arkadaşlar bende bu cihazdan (3360) oldukça memnundum flash bellekle gayet iyi bir performans aldım flash bellekle uğraşmayayım diye 1tb seagate hdd aldım filmleri yükleyip bağladığımda filmleri görmüyor hdd biçimlendirmedim 1 tb bağlayıp filmleri sorunsuz izleyen var mı

aldığın hdd yi pc ye tak formatına bak.formatı fat 32 olmalı.ntfs ise değiştir.eğer tek parça olarak görmezse 2 yada 3 parça yap
  • Arkadaşlar Teknosa dan 3360/12 aldım.Bu model içinde tekrar yazılım yüklememe gerek varmı?
    2.sorumda 8 gb flas bellek ile filmleri sıkıntı olmadan izliyorum özellikle avi uzantılı filmleri izliyorum.Fakat filmin bir tanesi avi uzantılı olduğu halde filmin sesi var görüntüsü yok filmi bilgisayarda izleyebiliyorum.Sebebi nedir.No Codec diye bir yazı çıkıyor dvd de.Bir diğer sıkıntım filmin bir tanesi yarısına kadar gösteriyor sonra film bitiyor ama bilgisayarda tamamını izleyebiliyorum.Bu sorularıma cevap verirseniz sevinrim .Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanus57

Arkadaşlar Teknosa dan 3360/12 aldım.Bu model içinde tekrar yazılım yüklememe gerek varmı?
    2.sorumda 8 gb flas bellek ile filmleri sıkıntı olmadan izliyorum özellikle avi uzantılı filmleri izliyorum.Fakat filmin bir tanesi avi uzantılı olduğu halde filmin sesi var görüntüsü yok filmi bilgisayarda izleyebiliyorum.Sebebi nedir.No Codec diye bir yazı çıkıyor dvd de.Bir diğer sıkıntım filmin bir tanesi yarısına kadar gösteriyor sonra film bitiyor ama bilgisayarda tamamını izleyebiliyorum.Bu sorularıma cevap verirseniz sevinrim .Teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun diyim.Normalde 3360/58 oluyolar,güncellemeyle 3360/12 diye geçiyo adı ama sen bak bakalım altyazı nasıl rengiyle konumuyla ve büyültüp küçültebiliyomusun altyazıları eğer normalsa gerek yok demekki.flaştan izlediğin filmlerden biri 720 nin üzerinde olabilir görüntü kalitesi yüksek olabilir yani onlarda sadece ses gelir ama görüntüyü aktaramaz.bazı filmlerde oluyo bu özellikle dvix filmlerde belirli bi yerden sonra film bitiyor gibi oluyor biçok dvd playerde denedim aynı sorunu gösterdi çünkü dvd playerden kaynaklanan bi sorun değil filmden kaynaklanıyor.ve bilgisayrla da bir tutulmaz tabiiki dvd player pc de oynatabilir ama dvd hassastır açmayabilir.demek istediğim divx de arasırada olsa rastlanan bir sorundur bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

arkadaşlar bende bu cihazdan (3360) oldukça memnundum flash bellekle gayet iyi bir performans aldım flash bellekle uğraşmayayım diye 1tb seagate hdd aldım filmleri yükleyip bağladığımda filmleri görmüyor hdd biçimlendirmedim 1 tb bağlayıp filmleri sorunsuz izleyen var mı

aldığın hdd yi pc ye tak formatına bak.formatı fat 32 olmalı.ntfs ise değiştir.eğer tek parça olarak görmezse 2 yada 3 parça yap

ilginden dolayı teşekkür ederim 2 veya 3 parçaya böldükten sonra bu bölümleri hepsini mi fat 32 ye çevirmem lazım çünkü sadece film izlemek için değil yedekleme için de bu hdd yi kullan mam lazım forumlarda bu konuları araştır dım ama tatmin edicek bir cevap bulamadım tam randımanlı kullan mak için

• quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: okyanus57

Arkadaşlar Teknosa dan 3360/12 aldım.Bu model içinde tekrar yazılım yüklememe gerek varmı?

Öncelikle hayırlı olsun diyim.Normalde 3360/58 oluyolar,güncellemeyle 3360/12 diye geçiyo adı ama sen bak bakalım altyazı nasıl rengiyle konumuyla ve büyültüp küçültebiliyomusun altyazıları eğer normalsa gerek yok demekki.flaştan izlediğin filmlerden biri 720 nin üzerinde olabilir görüntü kalitesi yüksek olabilir yani onlarda sadece ses gelir ama görüntüyü aktaramaz.bazı filmlerde oluyo bu özellikle dvix filmlerde belirli bi yerden sonra film bitiyor gibi oluyor biçok dvd playerde denedim aynı sorunu gösterdi çünkü dvd playerden kaynaklanan bi sorun değil filmden kaynaklanıyor.ve bilgisayrla da bir tutulmaz tabiiki dvd player pc de oynatabilir ama dvd hassastır açmayabilir.demek istediğim divx de arasırada olsa rastlanan bir sorundur bu.

Arkadaşım cevapların için teşekkür ederim.Gerçekten dvd 58 miş.Güncelleme yaptım 12 oldu.Açıklamalarını tatmin edici buldum.Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

ilginden dolayı teşekkür ederim 2 veya 3 parçaya böldükten sonra bu bölümleri hepsini mi fat 32 ye çevirmem lazım çünkü sadece film izlemek için değil yedekleme için de bu hdd yi kullan mam lazım forumlarda bu konuları araştır dım ama tatmin edicek bir cevap bulamadım tam randımanlı kullan mak için

Daha önce bir cevap yazdım, o herhalde kayboldu tekrarlıyorum.
    Elinizdeki HDD oldukça kapasiteli. İkiye bölerek fat32 ve Ntfs bölümleri oluşturmak mümkün. Ama sizin yerinizde olsam hepsini fat32 ye çevirip, filmlerimi bir dosyada, yedeklerimi başka bir dosyada tutarak işi hallederdim. Çünkü fat32ye bölüm bölüm ayırmak hayli uzun sürer((bilgisayarım> yönet>disk yönetimi>sil) yöntemiyle 32gb tan küçük parçalara ayırıp sonra "partition magic" ile birleştirmek gibi bir yöntemden bahsediyorum). BUnun yerine her firmanın çıkardığı fat32 formatlama programıyla kısa bir zaman diliminde HDDnizin tümünü fat32 ye çevirebilirsiniz. Ben WD fat32 formatter kullanmıştım. Tabii bunu yapmadan HDDdeki verileri yedeklemiştim. Çünkü fat32ye çevrilirken veriler siliniyor.

• Elimde 720p formatlı filmler var . Bunları hangi oynatıcı ile izleyebilirim? WD ya da Popcorn dışında oynatabilen bir player varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropp

Elimde 720p formatlı filmler var . Bunları hangi oynatıcı ile izleyebilirim? WD ya da Popcorn dışında oynatabilen bir player varmı? Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım yukarda da belirttiğim modeller işini görür ama bu yeni çıkmış buna da bi bak istersen.http://www.hepsiburada.com/philips-bdp7500bl12-blu-ray-disk-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphbdp7500bl
  • merhaba, 3360/58 kodlu makineye romen arkadaşın firmware'ını kurdum usb bellekle,

1. tepsi kapandıktan sonra cihazı açıp kapadım ve tercihlerden reset atmaya çalıştım ama disk yok uyarısı veriyor ve her cihazı açtığımda 3360/12 dosyası yükleniyor diyor böyle bir durumla karşılaşan var mı? yeni flashın özelliklerini kullanıyorum ama cevaplarda cihazın açılışında böyle bir durumla karşılaşanı okumadım,

2. Belli bir süre bekledikten sonra cihaz otomatik olarak kapanıyor? bu normal midir?

Cevaplarınız için teşekkürler...
  • Bu cihazın kutu içeriğinden hdmi kablo çıkıyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

merhaba, 3360/58 kodlu makineye romen arkadaşın firmware'ını kurdum usb bellekle,

1. tepsi kapandıktan sonra cihazı açıp kapadım ve tercihlerden reset atmaya çalıştım ama disk yok uyarısı veriyor ve her cihazı açtığımda 3360/12 dosyası yükleniyor diyor böyle bir durumla karşılaşan var mı? yeni flashın özelliklerini kullanıyorum ama cevaplarda cihazın açılışında böyle bir durumla karşılaşanı okumadım,

2. Belli bir süre bekledikten sonra cihaz otomatik olarak kapanıyor? bu normal midir?

cihaz her açıldığında 336012 yükleniyor yazısı çıkar. reseti ne için atmaya çalıştınız? disk yok uyarası vermesini anlamadım. içinde disk olduğu halde mi disk yok yazısı çıkıyor? sadece bir dvd de mi böyle uyarı veriyor. başka dvd denedizmi.

belli bi süre çalışmazsa önce ekranda philips ekran koruyucu yazısı olarak çıkar. bir süre sonrada kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

merhaba, 3360/58 kodlu makineye romen arkadaşın firmware'ını kurdum usb bellekle,

cihaz her açıldığında 336012 yükleniyor yazısı çıkar. reseti ne için atmaya çalıştınız? disk yok uyarası vermesini anlamadım. içinde disk olduğu halde mi disk yok yazısı çıkıyor? sadece bir dvd de mi böyle uyarı veriyor. başka dvd denedizmi.

belli bi süre çalışmazsa önce ekranda philips ekran koruyucu yazısı olarak çıkar. bir süre sonrada kapanır.

forumda daha önceki cevaplarda firmware yükledikten sonra cihazı açıp kapayın ve tercihlerden reset atın yazıyor romen arkadaşın sitesinde de o şekilde yapılması söylenmiş ben de o nedenle resetlemeye çalıştım resetlemeye çalışırken disk yok uyarısı veriyor, en son verilen güncellemeyi kurdum versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 olanı acaba önce bir önceki versiyonu mu DVP3360_12_vb6_v5_1254 kurmalıydım onu bilemedim,
    dvd veya usbde herhangi bir sorun yok, umarım anlatabilmişimdir, yanıtınız için tekrar teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Bu cihazın kutu içeriğinden hdmi kablo çıkıyor mu acaba ?

ben vatandan aldım kdv indirimli, içinden hdmi kablo çıkıyor, zaten üzerine de hdmi kablo hediyeli diye sticker koymuşlar...
  • Teşekkür ederim bilgiler için. Ben hepsiburada'dan sipariş verdim bakalım gelecekmi kablo.
    Birde philipisin kendi sitesinde DVP3360/05 versiyonu çıkmış acaba bu en son versiyonmu?
    Linki aşağıda:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?&hlt=Link_Overview&scy=IE&slg=ENG&mid=Link_Overview&session=20091222080250_195.142.101.2&ctn=DVP3360/05

• quote:

Teşekkür ederim bilgiler için. Ben hepsiburada'dan sipariş verdim bakalım gelecekmi kablo.
    Birde philipisin kendi sitesinde DVP3360/05 versiyonu çıkmış acaba bu en son versiyonmu?
    Linki aşağıda:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?&hlt=Link_Overview&scy=IE&slg=ENG&mid=Link_Overview&session=20091222080250_195.142.101.2&ctn=DVP3360/05

canlı mesajlaşmada philipsin sitesinde Lisa ile yazıştık tahmin ettiğim cevabı verdi modelden sonraki numaralar ürünün satıldığı ülke ile ilgili, yani aynı modelin farklı ülkede satılan versiyonu...

• Sonuç olarak cihaz elime geçtiğinde 3360/12 versiyonunu yüklemem gerekiyor değilmi? Daha iyi verim alabilmek için.
  • quote:

Sonuç olarak cihaz elime geçtiğinde 3360/12 versiyonunu yüklemem gerekiyor değilmi? Daha iyi verim alabilmek için.

önceki cevaplarda adresi verilen romen arkadaşın yaptığı firmware'ı yüklerseniz dediğiniz gibi daha verimli oluyor, bana gelen /58 idi yüklemeden sonra /12 oldu...
  • quote:

Teşekkür ederim bilgiler için. Ben hepsiburada'dan sipariş verdim bakalım gelecekmi kablo.
    Linki aşağıda:

ben de hepsiburada dan aldım ancak kablo çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.