Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drunkard

3380'nin yazılım güncellemesi var mı ? 3360 ve 3350 de olduugu gibi? 3380 ile 3360 arasında 5 tl fark varda. 3380 alıpta alt yazıda sorun olursa pek hoş olmaz.

3380'in Modifiye yazılımı yok!! Philips'in resmi yazılımıyla altyazı ayarları,görünümü iyi olmaz zor satardı cihazlarını,geçen 3360'a Philips sitesinde ki yazılımı attım,deneme amaçlı, hemen sildim..Philips dua etsin Amatörler tarafından Firmware yazılıp Divx altyazı ayarları, menüsü falan mükemmel hale geliyor, yoksa zor satardı cihazlarını..
  • Amatörlerden tarafından yapılan birşey neden eklenmiyor ilginç.
    hızlıal'da 5 tl fark var. Sırf optik çıkışı oldugu için almak istiyordum 3880ni.

Son olarak bende tüplü JVC wide (32X4SU) televizyon var. O nedenle HDMI almamın bir yararı şimdilik yok ama ilerde olursa HDMI bir TV alırsam, HDMI ile scart giriş arasında görüntü farkı olur mu ? Kısacası 3350 ile 3360 arasında kaldım. 45-50 TL fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 24 Kasım 2009; 13:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drunkard

Amatörlerden tarafından yapılan birşey neden eklenmiyor ilginç.
    hızlıal'da 5 tl fark var. Sırf optik çıkışı oldugu için almak istiyordum 3880ni.

Son olarak bende tüplü JVC wide (32X4SU) televizyon var. O nedenle HDMI almamın bir yararı şimdilik yok ama ilerde olursa HDMI bir TV alırsam, HDMI ile scart giriş arasında görüntü farkı olur mu ? Kısacası 3350 ile 3360 arasında kaldım. 45-50 TL fark var.

Açıkcası hangi modelini alıcağını anlayamadım optik çıkış önemliyse senin için ozaman 3380 al derim sana 3350 ile 3360 arasında kalırsan ama eğer kesinlikle 3360 al derim.evet çünkü ilerde hd çıkışın avantajlarından faydalanabilrsin.ve enazından biçok kullanan var ve tavsiye edilen bir dvd player.

• arkadaşlar yeni yazılımı yükleyince 3360a ne gibi bi özellik ekleniyor ne fark ediyor birde onu sorucaktım .birde ben 3380 almak istiyorum buna yazılım falan yokmu bir sorumda 3380 ile harddisk çalışıyormu dışardan bağlanınca .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar yeni yazılımı yükleyince 3360a ne gibi bi özellik ekleniyor ne fark ediyor birde onu sorucaktım .birde ben 3380 almak istiyorum buna yazılım falan yokmu bir sorumda 3380 ile harddisk çalışıyormu dışardan bağlanınca .

Kısaca altyazı boyutunu ayarlama, yerini ve rengini ayarlama özellikleri başata olmak üzere bir çok bug da düzeltilmiş oluyor.
  • LG 492H ın altyazı probleminden sonra dün 3360 aldım teknosadan ilk önce sitesindeki güncellemeyi yaptım çok değişiklik göremedim sonra forumlardaki sizlerin yazdığınız yazılımı yükledim. yüklemeyi USB den yaptım 1 dk civarında yüklemeye çalışıyor sonra dediğiniz gibi setup kısmından reset yaptım gerçi resetlemesemde özellikler geldi. şimdi altyazı rengi ile oynuyorum divx filmlerin isimleri sığmazdı yapan kişi orayıda düzeltmiş. şu nda canavar gibi oldu divx player askan22 ye katılıyorum ben 2 gün sonra 3360 ıda değiştirirdim orjinalinde gelen altyazı silik bir gri ve arkaplan beyaz olduğunda yazı seçilemiyor. bu güncelleme ile süper oluyor player. bir artı da artık subtitle tuşuna basıp altyazıyı yüklemek zorunda da değilsiniz. yardımcı olmak için buraya yazan herkese teşekkürler.
  • [/b]BÜtÜn ArkadaŞlarIn Kurban BayramInI Kutlar..daha Nİce SaĞlIk Ve Huzur Dolu Bayramlar Dİlerİm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

[/b]BÜtÜn ArkadaŞlarIn Kurban BayramInI Kutlar..daha Nİce SaĞlIk Ve Huzur Dolu Bayramlar Dİlerİm

Teşekkür ederim Dr.power sizinde bayramını kutlar bir ömür sağlık dilerim.
  • MERHABA ARKADAŞLAR GENİŞ BİR DİVX ARŞİVİM VAR BU YÜZDEN DE USB İLE OYNATABİLECEĞİM ALTYAZILARI OKUNAKLI GÜZEL Bİ DİVX PLAYER ALMAK İSTİYORUM PHİLİPS 3360 MI ALAYIM...??? BİRDE BUNU ALIRSAM ALTYAZILARININ FALAN BELİRGİNLİĞİ GÜZELLEŞMESİ YAZILIM GÜNCELLEMEKLE OLUYORMUŞ GALİBA KULLANANLAR VARSA FİKİRLERİNİ VE YARDIMLARINI BEKLİYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

MERHABA ARKADAŞLAR GENİŞ BİR DİVX ARŞİVİM VAR BU YÜZDEN DE USB İLE OYNATABİLECEĞİM ALTYAZILARI OKUNAKLI GÜZEL Bİ DİVX PLAYER ALMAK İSTİYORUM PHİLİPS 3360 MI ALAYIM...??? BİRDE BUNU ALIRSAM ALTYAZILARININ FALAN BELİRGİNLİĞİ GÜZELLEŞMESİ YAZILIM GÜNCELLEMEKLE OLUYORMUŞ GALİBA KULLANANLAR VARSA FİKİRLERİNİ VE YARDIMLARINI BEKLİYORUM...

Merhaba teğmenim :) 3360 kullanıcısı olarak mükemmel bir dvd player diyebilirim,Güncellemelerden sonra biçok özellik ekleniyor özellikle altyazı mükemmel oluyor.bu sayfada anlatımları var ve güncellemeleride aynı şekilde devam ediceksin ve dvd playerin mükemmel olcak.usb konusuna gelince ben 4gb flaş bellekten sorunsuz film vs. izledim dinledim bi sıkıntı yaşamadım.yüksek kapasitede flaş bellek ve harddisklerden film izleyen arkadaşlar da olmuştu ama bi sorun yaşamadılar sanıyorum.ama biçok yerde yorumlar var ordan da bilgi edinebilrisin.

• Arkadaslar bu model mkv yada BR Ripleri acıyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Arkadaslar bu model mkv yada BR Ripleri acıyormu acaba?

MKV ve BLURAY filmleri desteklemez arkadaşım.ama brrip hdrip riplenmiş,yani 720 ve daha düşük formatları destekler.o dediğin formatları sadece bluray dvd player ler destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

Arkadaslar bu model mkv yada BR Ripleri acıyormu acaba?

BR-rip'den kastınız HD 720P-1080P dosyalarsa açmaz tabi Bunlar için Blu-ray Playerlar var (mesela Philips 7300) bu MKV'de açar..

3360 ve bunun gibi Playerlar SD Playerlardır,Çözünürlük desteği 3 aşağı 5 yukarı 720x500 sınırdır bundan yüksek çözünürlükteki dosyalar formatı ne olursa olsun açmaz bu çözünürlük sınırına uymak kaydıyla BR veya HDDVD'den riplense dahi dosyalar riplenirken Avi-Divx-Mpeg formatına çevrildiyse bu dosyaları açar.. MKV açmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

MERHABA ARKADAŞLAR GENİŞ BİR DİVX ARŞİVİM VAR BU YÜZDEN DE USB İLE OYNATABİLECEĞİM ALTYAZILARI OKUNAKLI GÜZEL Bİ DİVX PLAYER ALMAK İSTİYORUM PHİLİPS 3360 MI ALAYIM...??? BİRDE BUNU ALIRSAM ALTYAZILARININ FALAN BELİRGİNLİĞİ GÜZELLEŞMESİ YAZILIM GÜNCELLEMEKLE OLUYORMUŞ GALİBA KULLANANLAR VARSA FİKİRLERİNİ VE YARDIMLARINI BEKLİYORUM...

Merhaba teğmenim :) 3360 kullanıcısı olarak mükemmel bir dvd player diyebilirim,Güncellemelerden sonra biçok özellik ekleniyor özellikle altyazı mükemmel oluyor.bu sayfada anlatımları var ve güncellemeleride aynı şekilde devam ediceksin ve dvd playerin mükemmel olcak.usb konusuna gelince ben 4gb flaş bellekten sorunsuz film vs. izledim dinledim bi sıkıntı yaşamadım.yüksek kapasitede flaş bellek ve harddisklerden film izleyen arkadaşlar da olmuştu ama bi sorun yaşamadılar sanıyorum.ama biçok yerde yorumlar var ordan da bilgi edinebilrisin.

sağolasınnnn alayım bende o zaman bu cihazdan artık daha iyisi yok sanırım en uğraştırmayanı bu,divx indiriyorum sürekli de izleyebilecek iyi bi oynatıcı bulamadım alt yazıları ya silik ya okunaksız ufaktı bu zmna kdr kullandıklarımın...bunda yazılım yüklenince güzel oluyor anlatılanlara göre sanırım...
    3360/58 yada 3360/12 diye illa model arıyımı alırken fark eder mi hangisini aldığım...yükleyeceğim yazılımda bir problem çıkarmaz heralde...??????

• arkadaşlar 3360 ın en son yazılım(yada en iyi) linkini eklermisiniz?
  • Tolga68 ve diyar_21 arkadaşlar bu sayfada biraz üstte benim açıkladığım şekilde rapidden indirebilir yükleme yapabilirsiniz.link şuan çalışıyor işinize yarar durumdadır yani.he ölürse düzeltiriz yine.diyar_21 arkadaşım 3360/58 veya 3360/12 farketmiyo model aynı modeldir 3360/12 modeli enson güncelleme yapılmış versiyonudur.sanıyorum bazı sitelerde güncellemesi yapılmış şekilde satılıyor.ama firmaların böylebi riske giriceğini sanmıyorum.alın kontrol edin değilse güncellemeyi kendiniz yapabilirsiniz.zor bişy değil problem çıksa bile kullanıcıdan kaynaklanır başka bi sorun yaşayan birine rastlamadım henüz.güncelleme ortasında elektiriğin gitmesi yada müdahale edilmesi söz konusu olursa tabiiki dvd playerde sorun yaşarsınız.sadece biraz sabredin ve güncelleme yapılırken bekleyin.açıklamaları yukarda belirtmişim zaten.Bide şunu belirtiyim divxlerde genelde üstten ve alttan çok kısmalar olur 3360 da bir kademe zom la ekran daha bi düzeliyo ve bozmuyo genelde öyle izliyorum ben ve çok da iyi duruyo.bilginize.

• arkadaşım yanlış anlama ama bu yazdığına çok güldüm. philips dua etsin dedin ya. senin ve amatörlerin düşündüğünü philips düşünemediği için mi böyle oldu sanıyorsun. ben Philips CL Turkey de çalışıyorum. bu ürünleri de çok iyi biliyorum. orjinal filmlerle bir kere olsun denersen, neden sorun yaşandığını göreceksin.
  • quote:

Tolga68 ve diyar_21 arkadaşlar bu sayfada biraz üstte benim açıkladığım şekilde rapidden indirebilir yükleme yapabilirsiniz.link şuan çalışıyor işinize yarar durumdadır yani.he ölürse düzeltiriz yine.diyar_21 arkadaşım 3360/58 veya 3360/12 farketmiyo model aynı modeldir 3360/12 modeli enson güncelleme yapılmış versiyonudur.sanıyorum bazı sitelerde güncellemesi yapılmış şekilde satılıyor.ama firmaların böylebi riske giriceğini sanmıyorum.alın kontrol edin değilse güncellemeyi kendiniz yapabilirsiniz.zor bişy değil problem çıksa bile kullanıcıdan kaynaklanır başka bi sorun yaşayan birine rastlamadım henüz.güncelleme ortasında elektiriğin gitmesi yada müdahale edilmesi söz konusu olursa tabiiki dvd playerde sorun yaşarsınız.sadece biraz sabredin ve güncelleme yapılırken bekleyin.açıklamaları yukarda belirtmişim zaten.Bide şunu belirtiyim divxlerde genelde üstten ve alttan çok kısmalar olur 3360 da bir kademe zom la ekran daha bi düzeliyo ve bozmuyo genelde öyle izliyorum ben ve çok da iyi duruyo.bilginize.

cd ye winrar olarak yükledim olmadı düz dosya olarak cektim ama yine yapamadım.. biraz anlatırmısınız lütfen... nasıl yazılım yüklemesi yapacağım yukardaki yorumları okudum yine olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Tolga68 ve diyar_21 arkadaşlar bu sayfada biraz üstte benim açıkladığım şekilde rapidden indirebilir yükleme yapabilirsiniz.link şuan çalışıyor işinize yarar durumdadır yani.he ölürse düzeltiriz yine.diyar_21 arkadaşım 3360/58 veya 3360/12 farketmiyo model aynı modeldir 3360/12 modeli enson güncelleme yapılmış versiyonudur.sanıyorum bazı sitelerde güncellemesi yapılmış şekilde satılıyor.ama firmaların böylebi riske giriceğini sanmıyorum.alın kontrol edin değilse güncellemeyi kendiniz yapabilirsiniz.zor bişy değil problem çıksa bile kullanıcıdan kaynaklanır başka bi sorun yaşayan birine rastlamadım henüz.güncelleme ortasında elektiriğin gitmesi yada müdahale edilmesi söz konusu olursa tabiiki dvd playerde sorun yaşarsınız.sadece biraz sabredin ve güncelleme yapılırken bekleyin.açıklamaları yukarda belirtmişim zaten.Bide şunu belirtiyim divxlerde genelde üstten ve alttan çok kısmalar olur 3360 da bir kademe zom la ekran daha bi düzeliyo ve bozmuyo genelde öyle izliyorum ben ve çok da iyi duruyo.bilginize.

cd ye winrar olarak yükledim olmadı düz dosya olarak cektim ama yine yapamadım.. biraz anlatırmısınız lütfen... nasıl yazılım yüklemesi yapacağım yukardaki yorumları okudum yine olmadı..

Tolga68 arkadaşım indirdiğin dosyayı winrar dosyasını yani mausla ters tıkla buraya çıkart de içinden dosyalar çıkıcak dosyalardan 1254 olan dosyanın içindeki bin dosyasını cd ye atdat dosyası halinde yani divx film atar gibi philips 3360 dvd playerin tepsisine yerleştir yolla bekle biraz cd dışarı çıkacaktır cd yi alıyosun biraz bekliyosun tepsi açık halde sonra kendiliğinden tepsi kapanacaktır kapandıktan sonra yükleme olmuştur.dvd yi kapat tamamen fişinide çek,aç açılışta 3360/12 yazar zaten yüklendiğini ordan anlarsın.ben burdan indirmemiştim tek dosya halinde 1254 olanı indirmiştim onun için bilmiyodum tümünün içinde olduğunu indirip baktım ona göre dedim şimdi.ok.cd ye dat dosyası olarak atarken de en yavaşıyla yazdırmayı unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurora1907

arkadaşım yanlış anlama ama bu yazdığına çok güldüm. philips dua etsin dedin ya. senin ve amatörlerin düşündüğünü philips düşünemediği için mi böyle oldu sanıyorsun. ben Philips CL Turkey de çalışıyorum. bu ürünleri de çok iyi biliyorum. orjinal filmlerle bir kere olsun denersen, neden sorun yaşandığını göreceksin.

Orjinal yazılımda altyazılar daha net ve büyük olsa bunun orjinal filmlere ne gibi zararı olabilir ben de bunu anlamadım. Ayrıca kaç kişi orjinal dvd alıpta film seyrediyorki. Arkadaşıma katılıyorum Philips amatörlere dua etsin. Ben ilk divx playerlar çıktığı zaman da SA720 modelini almıştım. O zamanlarda MeTePe diye bir arkadaş vardı sağolsun o yazılımda yaptığı düzenlemelerle o divx playeri işe yarar hale getirmişti ve forumlarda bu yazılım güncellemesi olduğu için tavsiye ediliyordu -şimdi olduğu gibi- ayrıca ben bile etrafımdaki 4-5 arkadaşıma tavsiye ederek almalarını sağladım. Orjinal yazılımıyla kimse almazdı o cihazı. Lütfen gereğini yapmıyorsunuz madem yapanlara da saygı gösterin...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.