Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askan çok saol altyazıları büyütmeyi bi turlu bulamamıştım ama sürekli filimdeyken deniyordum.eve gidince bakıyım hemen...satır meseleside benim tv den olabilir haklısın.lcd de denemek lazım...
  • Arkadaşlar ben dün 139 Lira'ya Gordion Electroworld'den aldım (ANKARA). HDMI kablo hediyeli kutulardan aldım arkaya gizlemişler öndeki kutularda HDMI kablo yoktu :D Firmware yapacağım fakat verdiğiniz site kapalı ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Çok kaliteli bir ürün, gereksiz ekstra özellikleri var diye 100 liraya kalitesiz ürünlere yönelmenin mantığı yok. Cihazdan çok memnun kaldım.
  • Arkadaşlar 5-6 mesaj önce,vb6 5.1 kodlu unofficial yazılımın indirilebileceği Alternatif sitenin linkini vermiştim ben genede vereyim linki ama her cihazı alan aynı şeyi soruyor yazılım hakkında önceki mesajları okuyun lütfen!!

vb6 5.1 unofficial yazılım

Flash Bellek yoluyla yazılım atacaksanız; zip'ten çıkarılmış yazılım dosyasını klasöre koymadan direk belleğe kopyalayın cihaza takınca "Upgrade bulundu play'e basın yazısı çıkacak" Play tuşuna basınca kendisi otomatik yükleyecek DVD tepsisi çıkacak hiç müdahele etmeyin!! yazılım yüklendiğini anlarsınız, o zaman cihazı kapatıp Flash belleği çıkarın açınca da menüden resetleyin cihazı..

CD yoluyla yükleyecekseniz gene klasörsüz nero'da veri cd'si olarak yazdırın diğer yönergeler Flash bellek le aynı.. Mümkünse yazılımı UPS güç kaynağınız varsa Player'ı ona bağlşayarak yapın çünki yazılım yükleme esnasında elektirik giderse cihaz bozulabilir!!

• Tanıdığım bazı kişilerde usb den güncellemede sorun yaşadı,güncellemeyi kesinlikle cd den yapın arkadaşlar.bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

Tanıdığım bazı kişilerde usb den güncellemede sorun yaşadı,güncellemeyi kesinlikle cd den yapın arkadaşlar.bilginize.

Nasıl sorunlar yaşadılar? Yazılımı yükleyemediler mi yoksa yükledikten sonra cihazda sorunlar mı çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

quote:

Tanıdığım bazı kişilerde usb den güncellemede sorun yaşadı,güncellemeyi kesinlikle cd den yapın arkadaşlar.bilginize.

Nasıl sorunlar yaşadılar? Yazılımı yükleyemediler mi yoksa yükledikten sonra cihazda sorunlar mı çıktı?

Bu siteden edindiğim bilgi ve mağza çalışanlarından edindiğim bilgidir dostumhttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=514189&page=9 Burdaki 175-176-177-178 ve 179 ncu sıradaki yazılıarı okursanız orda da örnekleri vardır askan22 arkadaşım.

• quote:

Ben usb den güncelledim hiç sorun yaşamadım
  • ben daha yeni teknosa dan aldım 3360/58 özellikle belirtiyorum 58 (bu arada 159 tl 8 taksit + tabu oyunu + hd kablo hediyeli idi) tekrar belirtiyorum 58 philips resmi güncellemesini yüklüyorum hiçbirşey değişmiyor nasıl güncelleme anlamış değilim daha sonra araştır karıştır yabancı bi site bu linkihttp://rapidshare.com/files/310287746/DVP3360_12_vb6_v4_2.rar buldum onuda indirdim altyazılar biraz değişti ama bazı arkadaşlar resim çekip koymuşlar onlarınkinde renge arka plan dahi değişiyor ama bu benimkinde böyle birşey olmuyor bi türlü anlamadım ama sanırım aynı güncelleme nerde hata yapıyorum çözemedim bilen anlayan varsa yardımcı olsun özellikle resmi koyan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• tüm uğraşmam sonucu bi tane daha güncelleme buldum ve forumda resim koyan arkadaşlarınki gibi oldu renk ile ilgili boyutla ilgili her türlü değişikliği yapabiliyor. sizlerle paylaşmak istidim 1254 türkçe versiyonudur.
    buyrun link

http://r.....dhare.com/files/310311220/DVP3360_12_vb6_v5.rar
  • quote:

quote:

quote:

Bu siteden edindiğim bilgi ve mağza çalışanlarından edindiğim bilgidir dostumhttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=514189&page=9 Burdaki 175-176-177-178 ve 179 ncu sıradaki yazılıarı okursanız orda da örnekleri vardır askan22 arkadaşım.

o cihazla ilgili bir sorun değil. belliki kullanıcıyla ilgili bir sorun. flashtan yazılım yükleyince bir süre ekranda sabit bir yazı hareketsiz kalıyor. sonra player kapanıp açılıyor. o arkadaşta ekranda yazılar sürekli kalınca cihaz kilitlendi sanıp flashı çıkarmış fişi çıkarıp takmış. bu yüzden cihazı kendi eliyle bozmuş :) bende dahil bir çok insan flashtan yazılım yükledi. sorun filan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: loony cooky

quote:

quote:

quote:

o cihazla ilgili bir sorun değil. belliki kullanıcıyla ilgili bir sorun. flashtan yazılım yükleyince bir süre ekranda sabit bir yazı hareketsiz kalıyor. sonra player kapanıp açılıyor. o arkadaşta ekranda yazılar sürekli kalınca cihaz kilitlendi sanıp flashı çıkarmış fişi çıkarıp takmış. bu yüzden cihazı kendi eliyle bozmuş :) bende dahil bir çok insan flashtan yazılım yükledi. sorun filan yok.

Valla nebilyim dostum genelde öyle diyolar hem flaştan değilde cd den yapsan ne olcak 50 kuruşluk cd ye acırsın 150 tl lik dvd playerinden olursun en iyisi cd den yüklemek değilmi mantıkca.ya bide burdan rapid share linki verilmemesi çok kötü yardım amaçlı güncelleme upload edip yollasak ta işe yaramıyo.arkadaşlarında sorunu çözülmyo onun için link verip o siteye yönlendirmek en mantıklısı heralde.bulursam koycam inşanlah.

• quote:

Orijinalden alıntı: misilti

tüm uğraşmam sonucu bi tane daha güncelleme buldum ve forumda resim koyan arkadaşlarınki gibi oldu renk ile ilgili boyutla ilgili her türlü değişikliği yapabiliyor. sizlerle paylaşmak istidim 1254 türkçe versiyonudur.
    buyrun link

Arkadaşlar rapid linki ayarlanıyo tutp çekin pc nin üstteki aedres bölümüne veya kopyala yapıştır yapın,sonrada ordan ... olan bölümü elle düzeltin rapide yönlendiriliyosunuz.örneğinüstte görüyosunuz r...dhare yazıyo orayı silin komple yani // .com arasını ve oraya rapidshare yi ekleyin yöneliceksiniz ozaman ve indirebilceksiniz.denedim oldu çünkü.ok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: misilti

tüm uğraşmam sonucu bi tane daha güncelleme buldum ve forumda resim koyan arkadaşlarınki gibi oldu renk ile ilgili boyutla ilgili her türlü değişikliği yapabiliyor. sizlerle paylaşmak istidim 1254 türkçe versiyonudur.
    buyrun link

Arkadaşlar rapid linki ayarlanıyo tutp çekin pc nin üstteki aedres bölümüne veya kopyala yapıştır yapın,sonrada ordan ... olan bölümü elle düzeltin rapide yönlendiriliyosunuz.örneğinüstte görüyosunuz r...dhare yazıyo orayı silin komple yani // .com arasını ve oraya**** yi ekleyin yöneliceksiniz ozaman ve indirebilceksiniz.denedim oldu çünkü.ok.

ya ismini bile yazdırmıyolar r a p i d s h a r e ismini sadece işte.inşanlah bu sefer silinmez yazılar

• arkadaşlar bu 3 model arasında ne fark var? 3980 almayı düşünüyorum ancak USB çıkışı yok sanırım? 3980 model numarasından dolayı 3360 ve 3380 den daha üst bir model gibi duruyodu ama özellik olarak 3360 ve 3380'den kötü sanırım.

Özellikle alt yazıyı büyütüp küçültme ve konumu değiştirebilceğim bir model almak istiyorum.

Birde Xvid oynatabiliyor mu 3360, 3380 ve hangi çözünürlükleri izliyebiliyoruz. mesela 800x??? oynatmamış ama 623x??? oynatmış gibi yorumlar gördüm. Çokmu seçici Divxlerde?

Bugün sipariş vermek istiyorum, bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 23 Kasım 2009; 17:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drunkard

arkadaşlar bu 3 model arasında ne fark var? 3980 almayı düşünüyorum ancak USB çıkışı yok sanırım? 3980 model numarasından dolayı 3360 ve 3380 den daha üst bir model gibi duruyodu ama özellik olarak 3360 ve 3380'den kötü sanırım.

Özellikle alt yazıyı büyütüp küçültme ve konumu değiştirebilceğim bir model almak istiyorum.

Birde Xvid oynatabiliyor mu 3360, 3380 ve hangi çözünürlükleri izliyebiliyoruz. mesela 800x??? oynatmamış ama 623x??? oynatmış gibi yorumlar gördüm. Çokmu seçici Divxlerde?

Bugün sipariş vermek istiyorum, bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim.

Dostum 720x çözünürlüğün üzerinde oynatan dvd player henüz yok ama blureay dvd playerler 1080 vs gibi çözünürlükleri destekliyor ama lcd tv nizin de olması şart çünkü blureay dvd playerler hd çıkışlar mevcut tüplü tv lerde verim alınmaz diye düşünüyorum.3380 3360 ın bi üst modeli aralarında ki tek fark 3380 vmv oynatması,3360 modelinde olmasada müthiş bir dvd player kendi çapında oynatmadığı format yok gibi (720x üzerinde olmamak şartıyla tabiiki) bende 2 dvd var pıoneer dv600 ve philips 3360 modelleri pıoneerin oynatamadığı kilitlendiği takıldığı filmleri philips rahatlıkla oynatabiliyor.ama pıoneerimin de hakkını yememek lazım çünkü görüntü kalitesi ve ses kalitesi philips ten çok üstün.Neyse kısacası kullanıcı olarak philips 3360 modelini almanı tavsiye ederim.bu arada şunuda hatırlatıyım 3360 ta 5+1 analog ses çıkışı yoktur sadece dijital coaxsiel ses çıkışı mevcuttur.bide L R olarak 2 kanal sterio ses çıkışı vardır.Kumandadan ses ayarı da menüye girip yapabiliyosunuz.Piyasada ki biçok pahalı dvd playerlerden de iyi diyebilirim size 3360 modelini fiyatı da öyle uçuk değil.güncellemelerinden sonra yani 3360/12 olduktan sonra hele mükemmel bir cihaz çıkıyo karşınıza,altyazı yerini büyüklüğünü arkaplan ve yazı renklerini değiştirebiliyorsunuz ve altyazı ismi film dosyasıyla aynı olmasada dvx lerde altyazıyı sorunsuz açıyo,Güncellemeleri buradan size yardımcı oluruz yaparsınız.Sizin beklentilerinizide karşılıycağına eminim.

• Samsung'un P181 modelli DVD playerininin hezimetinden sonra bu ürünü almaya karar verdim. Benim sorum olacaktı. Yakın zamanda bu DVD player ile birde Everest'in "Z-1000 5+1" ses sistemeni almayı düşünüyorum. Acaba bu ses sistemini direk bu DVD player'e bağlayabilir miyim, yoksa çevirici falan mı almam lazım? Birde DVD player'in güncel yazılımı yayınlanan bir sitesini söyleyebir misiniz? Başlıkta bir kaç sayfa buldum ama giremedim hiç birine.
  • arkadaşlar selam.

dvp 3360 ın içinden hdmi kablosu çıkmaktadır.

bilginize.
  • 398o, 3360 ve 3380 den eski ürün. usb girişi mevcut değil. kötü bir ürün değil. 720 p ye kadar olan görüntüler gayet sağlıklı bir şekilde alınmakta.

bilgine.
  • 3380'nin yazılım güncellemesi var mı ? 3360 ve 3350 de olduugu gibi? 3380 ile 3360 arasında 5 tl fark varda. 3380 alıpta alt yazıda sorun olursa pek hoş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drunkard

3380'nin yazılım güncellemesi var mı ? 3360 ve 3350 de olduugu gibi? 3380 ile 3360 arasında 5 tl fark varda. 3380 alıpta alt yazıda sorun olursa pek hoş olmaz.

Demin öyle bi gezindim de 3380 firmaresini bulamadım arkadaşım ama onunda vardır mutlaka 3360 gibi diye düşünüyorum.bu konuda daha çok bilgisi olan biri vardır ama kulak verir mutlaka sana,3360 modelinin firmwaresi mevcut ama yukarda anlatılan şekilde indirilip yüklersin. 5 tl fark olmaması lazım daha fazla biliyorum yaklaşık 20-25 tl felan ama sana kalmış tabiiki seçim senin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.