Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha Bu güzel ve bol seçenekli menüler sinema sistemlerinede gelirmi acaba bilgisi olan varmı.. Cihaz HTS 3377... Yardım lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: flawless_cracker

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

3360 dan bi de fotolar görsek özellikle güncel halden sonra :D

sanırım kimse foto koymayacak...

en iyisi sanırım başka cihazlara bakmak... madem güncellenmiyor (?)

Güncellenmediğini kim söyledi :)

Son yazılımdan birkaç görüntüler ekleyeyim yüklediğim versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p

Ben renk olarak siyah arkaplan %70 transp. ve sarı rengi seçtim istediğiniz renk arkaplan yada renk seçebilir transp. özelliğini kaldırabilir altyazıları istediğiniz rekte seçebilir yada arkaplan rengini tamamen kapatabilirsiniz

• arkadaslar bende 3360 aldım sizin yorumlarınıza bakarak ancak benim sormak istediklerim biraz farklı şöyle ki; tv de 2 tane hdmi çıkış var bunlardan birine ps3 bağlı diğerine digiturk plus. şimdi ben 3360 ı da hdmi den tv ye baglamak istiyorum ancak tv nin 2 hdmi cıkısıda dolu oldugundan yapamıyorum resimdeki aleti alsam hem ps3 ü hem dt+ ı hemde dvd yi saglıklı bır sekılde tv de kullanabılırmıyım? bu hdmi çoklayıcının çalışma şekli nedır?birde son olarak sormak istediğim eger bu splitterın işe yaradıgını kabul edersek dvd playerda görüntüyü hdmi den sesi coax dan almam yanı bunu menu ayarlarından ayrıştırmam mümkün mü? şimdiden cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 28 Ekim 2009; 0:41:33 >

• @mehmet_Alp mesajınızı gördükten sonra sizin modelin FW'si varmı diye baktım galiba yok ama genede sizde araştırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 30 Ekim 2009; 0:30:49 >
  • arkadaslar 3360 ın arka tarafının resmını koymanız mumkun mu acaba? cok acıl gerekıyoda eger yapabılecek biri varsa cok makbule gecer
  • Arkadaslar
    Butun yazilanlari okudum
    Bir Sorum var
    ALT YAZI ZAMAN KAYDIRMASI YAPILABILIYOR MU acaba
    altyazida uyumsuzluk olunca zamani + yada - kaydirabiliyormuzyuz

Selamlar
  • Bende almak istiyorum.Bu modelin (3360 ın) en uygun fiyatlısı nerde satılıyor acaba onlinesite olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour40

Arkadaslar
    Butun yazilanlari okudum
    Bir Sorum var

Selamlar

Altyazı zaman kaydırma(Altyazı senkron) yok.. Bu özellik olan bir SD DVD-Divx player olduğunu da sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

quote:

Arkadaslar
    Butun yazilanlari okudum
    Bir Sorum var

Selamlar

Altyazı zaman kaydırma(Altyazı senkron) yok.. Bu özellik olan bir SD DVD-Divx player olduğunu da sanmam..

Merhaba
    Cevap icin tesekkurler ama
    dvp5980 modelini kulllaniyorum onda bile "dudak ayari" (yada ona benzer bir secenek) var.
    ama zaman kaydirmasi sadece + yonde ve 2 saniye max kaydirabiliyorsunuz

ikinici bir cihaz almaya calisiyorum onun için sormustum

• Dudak uyumu dediğiniz şey 3360'da da var ama o "Altyazı senkron" değil Altyazı senkron şimdi yeni çıkan HDD'le çalışan media Playerlarda var.. Eğer 5980 USB 2.0 ise bu modelle 5980 arasında bir fark göremezsiniz ama 5980 USB 1.1 ise bu model işe yarayabilir Adaptörsüz 2,5'luk HDD'ler çalışır USB 1.1 olanlarda çalışmıyor..

USB konusu dışında SD Divx playerlarda 5980 modelinden üstün bir model yok "Altyazı senkron" yapılabilen bir Divx player da yok bildiğim kadarıyla..
  • Askan 22 tesekkurler

Altyazı senkron şimdi yeni çıkan HDD'le çalışan media Playerlarda var.. demissiniz

birkac ornek verirmisin lutfen Altyazi ayari yapabilecegim bir "oynatici" almak istiyprum

Selamlar
  • quote:

Askan 22 tesekkurler

Altyazı senkron şimdi yeni çıkan HDD'le çalışan media Playerlarda var.. demissiniz

birkac ornek verirmisin lutfen Altyazi ayari yapabilecegim bir "oynatici" almak istiyprum

Selamlar

Mesela Egreat m34a-Popcorn A-110 ama bunlarda HDD kullanılıyor, normalde DVD disk koyulacak yerleri yok ama USB girişinden Harici DVD sürücü de takılabiliyor bu tip cihazlara..

3360'da da Altyazı senkron dışında istemediğin kadar oldukça ayrıntılı Altyazı ayarları var..
  • yeni alanlar nerden aldı acana 3360 ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0je

yeni alanlar nerden aldı acana 3360 ı?

Ben Real den aldım 139 tl.
  • 130-140'dan ucuz hiç bir yerde yok heralde..
  • Ben de Darty'den aldım Profilo alışveriş merkezinin karşısındaki şubeden. Ve size de duyurmak isterim yanında HDMI kablo hediye verdiler. İnşallah hala devam ediyorlardır.
  • en ucuz hbde sanırım
  • arkadaslar bu cihaz yuksek cozunurluklu divx filimlerini oynatiyor mu, bir arkadas hayir oynatmiyro demis de kullanim katalogunda soyle yaziyor

Video format
    • Dijital sktrma:
    • MPEG 2: DVD/SVCD
    • MPEG 1: VCD/DivX
    • Yatay çözünürlük:
    • DVD: 720/1920 piksel (50 Hz); 720/1920 piksel
    (60 Hz)
    • VCD: 352 piksel (50 Hz); 352 piksel (60 Hz)
    • Dikey çözünürlük:
    • DVD: 576/1080 satr (50 Hz); 480/1080 satr (60
    Hz)
    • VCD: 288 satr (50 Hz); 240 satr (60 Hz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 31 Ekim 2009; 13:24:54 >
  • Bunlar SD Player HD çözünürlükde MKV'de oynatmazlar..
  • hepsinde de hala eski mallar var
    /58 ler
  • Bir fark var mı aralarında peki yapı veya donanım olarak? Veya şöyle sorayım; yazılım güncelleme yapıldığında herhangi bir fark kalıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.