Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: directX25

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    SANIRIM bu cihazda 320 gb bir wd-2.5" usb hdd alıp , fat32 formatlayıp , içine divxleri doldurup izleyebilecez...
    ntsc tanımıyor galiba. Peki 4gb dan daha büyük dosya atamamak haricinde bir sorun yaratır mı bu durum?
    Ayrıca dual sesli filmlerde sorun var mı bunu hala deneyen olmadı sanırım. Bu çok önemli bence.

Divx filmlerde 4 gb veya büyüğüne rastlamadım...Bu nedenle Fat32 tanıması problem değil. Philipslerde dual ses lerde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 30 Eylül 2009; 15:07:47 >
  • selamlar, ürünü almayı düşünüyorum. aklıma şu takıldı. hdmi dan lcd ye bağlıyıp, sesi başka bir cihazdan nasıl alabiliriz? lcd nin ses çıkışını kullanmamız mı gerekir? yoksa dvd nin mi?
  • 2GB üstü filmleri deneyen oldumu USB'den açıyor mu? takılmadan oynatıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 11 Ekim 2009; 13:16:53 >
  • Merhaba, 3360 için philips'in kendi sitesinde de güncel yazılım var, V42. Bunu mu yüklemek lazım yoksa forumda önceki sayfalarda verilen yazılımı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 7 Ekim 2009; 18:02:46 >
  • bu cihaz 2.5" lik harici hdd lerle çalışıyor mu? 2.5" ler adaptörsüz çalıştığından güç yetersizliği bakımdan problem olmasın?

Eğer çalışıyorsa hdd olarak 320gb samsung mu yoksa 320gb wd mi önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianca

Merhaba, 3360 için philips'in kendi sitesinde de güncel yazılım var, V42. Bunu mu yüklemek lazım yoksa forumda önceki sayfalarda verilen yazılımı mı?

Philips sitesinde olan yazılımlarda genelde fazla özellik eklemiyorlar ama deneyin beğenirseniz onunla devam edersiniz, aynı şekilde tekrar yazılım atarak istediğiniz yazılımı kullanabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: directX25

bu cihaz 2.5" lik harici hdd lerle çalışıyor mu? 2.5" ler adaptörsüz çalıştığından güç yetersizliği bakımdan problem olmasın?

Eğer çalışıyorsa hdd olarak 320gb samsung mu yoksa 320gb wd mi önerirsiniz.

2.5 luk HDD ler sorunsuz çalışır....Her iki HDD de iyi, kaliteli farketmez hangisini isterseniz alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plenus

selamlar, ürünü almayı düşünüyorum. aklıma şu takıldı. hdmi dan lcd ye bağlıyıp, sesi başka bir cihazdan nasıl alabiliriz? lcd nin ses çıkışını kullanmamız mı gerekir? yoksa dvd nin mi?

Bağlantıyı AVR ye yapıyorsanız HDMI yı AVR ye bağlayarak da sorunu çözebilirsiniz. Yok görüntüyü doğrudan TVye bağlarım derseniz o zaman her iki aletten de bağlantı yapmanız mümkün(her ikisinin de dijital çıkışı olduğunu varsayıyorum), ama DVD den bağlantı daha mantıklı çünkü size televizyonu kullanmadığınız zamanlarda da(CD ya da mp3 dinleme) DVD playerı kulllanma imkanı verir.
    Müzik seti ise, dijital girişi yoksa bu kez RCA ile DVD amfi bağlantısı mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plenus

selamlar, ürünü almayı düşünüyorum. aklıma şu takıldı. hdmi dan lcd ye bağlıyıp, sesi başka bir cihazdan nasıl alabiliriz? lcd nin ses çıkışını kullanmamız mı gerekir? yoksa dvd nin mi?

3 yolla alırsınız....

1. Scart'ın Ses çıkışını kullanarak

2. Kompositin... kırmızı ve beyaz lale girişlerini kullanarak

3. Coaxial/SPDF ile dijital olarak
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

3360 dan bi de fotolar görsek özellikle güncel halden sonra :D

sanırım kimse foto koymayacak...

en iyisi sanırım başka cihazlara bakmak... madem güncellenmiyor (?)

Güncellenmediğini kim söyledi :)

Son yazılımdan birkaç görüntüler ekleyeyim yüklediğim versiyon DVP3360_12_vb6_v5_1_1254

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p

Ben renk olarak siyah arkaplan %70 transp. ve sarı rengi seçtim istediğiniz renk arkaplan yada renk seçebilir transp. özelliğini kaldırabilir altyazıları istediğiniz rekte seçebilir yada arkaplan rengini tamamen kapatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 20 Ekim 2009; 15:16:41 >

• Çok iyimiş bu yeni firmware ile gelen özellikler, ayrıca üşenmeden fotoğrafları eklediğin için teşekkürler. Birçok arkadaşın sorusuna yanıt oldu bu fotoğraflar.
  • Bende dün 3360 modelini aldım ve ilk olarak bahsettiğiniz güncellemeyi yaptım harika oldu. Şimdi sıra Lcd Tv almaya geldi, az bir borcum kaldı bitirip hemen alıcam kısmetse.
  • Gerçektende Romen arkadaşın düzenlediği 5,1 kodlu FW ile cihazda bayağı kapsamlı ayarlar olmuş birde Kumanda'ya ses tuşlarını atasa mükemmel olacak..

@flawless-cracker fotolar için çok Teşekkürler ama zahmet olmazsa Fotoğrafları 800x600 çözünürlüğüne düşürüp tekrar yüklesen sayfa ekrana sığmıyor ve geç açılıyor..
  • Belki verilmiştir ama yine de yazayım.
    Dvd veya Divx izlerken istenilen zamana gitmeyi buldum. Film oynarken kumandanın back tuşuna iki kere bastığında sol üstte git diye bir bölüm açılıyor. Ordan istediğiniz zamanı yazıp ok diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

Gerçektende Romen arkadaşın düzenlediği 5,1 kodlu FW ile cihazda bayağı kapsamlı ayarlar olmuş birde Kumanda'ya ses tuşlarını atasa mükemmel olacak..

@flawless-cracker fotolar için çok Teşekkürler ama zahmet olmazsa Fotoğrafları 800x600 çözünürlüğüne düşürüp tekrar yüklesen sayfa ekrana sığmıyor ve geç açılıyor..

Evet bu son yazılım gerçekten çok harika olmuş, bu cihazı almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin bence memnum kalacaksınız, bu arada resimleri fix ledim
  • Sağolasın şimdi sayfa düzeldi.. Bende 3360 aldım baklaım yakında gelir, Benim için USb performansıda önemli 2,5'luk HDD'i mi adaptörsüz görse birde HDD'den 2 GB üstü filmleri oynatsa çok güzel olacak..
  • 2,5 luk HDD taktım sorunsuz çalıştırdı.
  • arkadaşlar 3360/58 modeli ile 3360/12 modeli arasında yazılım olarak bir fark var mı?
    özetle DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 no.lu güncellemeyi 3360/58 modeline de yükleye biliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

arkadaşlar 3360/58 modeli ile 3360/12 modeli arasında yazılım olarak bir fark var mı?
    özetle DVP3360_12_vb6_v5_1_1254 no.lu güncellemeyi 3360/58 modeline de yükleye biliyor muyuz?

Bu konuda önceki sayfalarda yükleyenler olmuş cihaz da 12 oluyormuş yükleyince..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.