Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3360 ile HOMETECH DivX 567 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? aralarında fark varmı?
  • kalite farkı var.hometech i boşverin.
  • hizlialdan 3360 siparişi verdim 117 tl ye bakalım gelince testlere başlıycam
  • 117+KDV sanırım o fiyatta bulamadım. Test sonuçlarını bekliyorum...
  • kdv dahil 117 tl hizlial.com da cihaz 1 gün içinde geldi. 3360/58 di yazılım yükledim hemen 3360/12 oldu cihaza hayran kaldım.görüntüler çok güzel alt yazı sorunu yok yani filmle aynı isimde olmasına gerek yok orjinal geldiğinde alt yazılar ufaktı ama okunabiliyordu yazılımla alt yazılar büyüdü ve 4 tane seçenek sunuyor alt yazıyla ilgili. Arşivimdeki tüm divxleri açtı usb den 250 gb hdd bağladım sorunsuzca hepsini klasörlerle birlikte gördü ve çok hızlı bir şekilde okuyor kesinlike takılma atlama yapmadı. altyazı rengini istediğin renk yapabiliyorsunuz arkadaki altyazı zemininide istediğin renk yapabiliyorsunuz ve şeffafda olabiliyor. Beklentilerimin çok çok üstünde çıktı cihaz ben genelde 2 cdlik divx filmleri arşivliyorum ve hepsini açtı. herkese tavsiye ederim. görüntüsü çok şık kumandasıda ufak ve işlevsel iyiki homtech almamışım çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

kdv dahil 117 tl hizlial.com da cihaz 1 gün içinde geldi. 3360/58 di yazılım yükledim hemen 3360/12 oldu cihaza hayran kaldım.görüntüler çok güzel alt yazı sorunu yok yani filmle aynı isimde olmasına gerek yok orjinal geldiğinde alt yazılar ufaktı ama okunabiliyordu yazılımla alt yazılar büyüdü ve 4 tane seçenek sunuyor alt yazıyla ilgili. Arşivimdeki tüm divxleri açtı usb den 250 gb hdd bağladım sorunsuzca hepsini klasörlerle birlikte gördü ve çok hızlı bir şekilde okuyor kesinlike takılma atlama yapmadı. altyazı rengini istediğin renk yapabiliyorsunuz arkadaki altyazı zemininide istediğin renk yapabiliyorsunuz ve şeffafda olabiliyor. Beklentilerimin çok çok üstünde çıktı cihaz ben genelde 2 cdlik divx filmleri arşivliyorum ve hepsini açtı. herkese tavsiye ederim. görüntüsü çok şık kumandasıda ufak ve işlevsel iyiki homtech almamışım çok memnunum

alt yazı rengini nasıl ayarlıyorsunuz?

• cihazın önünde değilim ama hatırladığım kadarı ile menüde altyazı renkleri var ordan seçiyorsun ben bilgisayardada sarı renk kullanıyordum bundada sarı ayarladım gayet iyi oldu okunaklı
  • ben bulamadım alt yazı renkleriyle ilgili bir ayar. cihazı kullandığınız bir zaman tekrar bakıp yazabilirmisiz.
  • http://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php burda yeni yazılım çıkmış onu yüklemiştim belki ondandır DVP3360_12_vb6_v5
  • tamam oldu. bu yazılım yeni çıkmış demek ki. haberimiz yok. alt yazı rengi ayarlanıyor artık böylesi daha iyi :)
  • Arkadaşlar 3360 almayı düşünüyorum aklıma takılan sorular var. Sanırım piyasadaki 3360ların çeşitli versiyonları var örneğin v5 1250, v5 1251 gibi...Aldığımız makinanın hangi versiyon olduğunu nasıl anlayabiliriz?
    3360'a son yazılımıhttp://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php sitesinden yüklemek istedik diyelim.
    Sitede 5 farklı download linki var hangisini yükleyeceğiz. Aldığımız makina 1256 olursa aşağıdaki firmwarelardan biri işimizi görür mü?
    CP1250 DVP3360_12_vb6_v5_1250.rar
    CP1251 DVP3360_12_vb6_v5_1251.rar
    CP1252 DVP3360_12_vb6_v5_1252.rar
    CP1253 DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar
    CP1254 DVP3360_12_vb6_v5_1254.rar
    TŞkler.
    Bir de İzmirde ucuza nereden alabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Crossruff

Arkadaşlar 3360 almayı düşünüyorum aklıma takılan sorular var. Sanırım piyasadaki 3360ların çeşitli versiyonları var örneğin v5 1250, v5 1251 gibi...Aldığımız makinanın hangi versiyon olduğunu nasıl anlayabiliriz?
    3360'a son yazılımıhttp://vb6rocod.euracks.com/dvp3360_12.php sitesinden yüklemek istedik diyelim.
    Sitede 5 farklı download linki var hangisini yükleyeceğiz. Aldığımız makina 1256 olursa aşağıdaki firmwarelardan biri işimizi görür mü?
    CP1250 DVP3360_12_vb6_v5_1250.rar
    CP1251 DVP3360_12_vb6_v5_1251.rar
    CP1252 DVP3360_12_vb6_v5_1252.rar
    CP1253 DVP3360_12_vb6_v5_1253.rar
    CP1254 DVP3360_12_vb6_v5_1254.rar
    TŞkler.
    Bir de İzmirde ucuza nereden alabilirim?

Türkçe olan 1254 bunu yükleyin. Aldığınız cihaz da bu rakamlar bulunmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 21 Eylül 2009; 0:47:07 >

• teknosadan 3360 aldım..firmware yüklemedim..altyazilarda türkçe karakterler çıkıyor..altyazilarin büyüklüğü bence yeterli..gayet güzel bir makina..usb den okumasi başarılı..ancak bende 2,3 gblik bir avi dosyasini usb den okumadi..boyut büyüklüğünden mi kaynaklanmıştır sorun?
  • 3360 dan bi de fotolar görsek özellikle güncel halden sonra :D
  • Bölge kodunu nasıl değiştirebilirim? Cihazın servis ayarlarından tüm bölge kodlarındaki dvd leri okuyacak şekilde bir ayar yapılabilir mi?
  • Ben de nihayet DVB 3360'ı aldım

microbox 100GB vardı, NTFS formatlıyken görmedi, FAT32 yaptım, tanıdı

1254 firmware sorunsuz yüklendi, ve hemen ilk filmimi izledim

Ben çok beğendim, tavsiye ederim..

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Türkçe olan 1254 bunu yükleyin. Aldığınız cihaz da bu rakamlar bulunmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

3360 dan bi de fotolar görsek özellikle güncel halden sonra :D

sanırım kimse foto koymayacak...

en iyisi sanırım başka cihazlara bakmak... madem güncellenmiyor (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 28 Eylül 2009; 22:57:53 >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    SANIRIM bu cihazda 320 gb bir wd-2.5" usb hdd alıp , fat32 formatlayıp , içine divxleri doldurup izleyebilecez...
    ntsc tanımıyor galiba. Peki 4gb dan daha büyük dosya atamamak haricinde bir sorun yaratır mı bu durum?
    Ayrıca dual sesli filmlerde sorun var mı bunu hala deneyen olmadı sanırım. Bu çok önemli bence.
  • dvp-3360 da usb deki dosyayı hdd e kaydedebiliyor muyuz, veya tamtersi...
    Ya da dosyaların isimlerini değiştirip, silme, klasörden klasöre taşıma yapabiliyor muyuz?
    Veya şu an piyasada bulunabilen philips in böyle bir dvd player modeli var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikferce

Bölge kodunu nasıl değiştirebilirim? Cihazın servis ayarlarından tüm bölge kodlarındaki dvd leri okuyacak şekilde bir ayar yapılabilir mi?

Philipste bölge kodunu kaldırmak kolay.. Kumandadan tuşlarla yapılabiliyor. Cihazla ilgili diğer başlıklarda bulunan bölge kodu kaldırma seçeneklerine bakın (Bütün cihazlarda aynı)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.