Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 3360 ile bir deneme yaptım divx filmini usb'den. USB içerisine dumb and dumber filmini ve 2 tane altyazı koydum. Altyazılar ingilizce ve türkçeydi. Denemelerimde şunu farkettim. NE yazıkki altyazı dosyasının film dosyası ile aynı ada sahip olması lazım diğer türlü görmedi. Altyazılar arasında "SUBTITLE" tuşu ile geçiş yapılabiliyor. Altayazı rengi ayarlanmıyor, ekrandaki pozisyonu ayarlanabiliyor. Pozisyonu da belli sınırlar içerisinde... Bu arada bendeki modele baktım da benimki 3360/58'miş. Yazılım güncellemede herhangi bir sorun da olmadı. Türkçe karakterlerde hiçbir sorun yok haberiniz olsun.
  • Arkadaşlar sizce bu 3380 in türkçe karakter sorunu için yeni yazılımının çıkmama ihtimali varmı. Her ne kadar mail atmış olsakta kaç haftadır bir numara yok. Nasıl olsa yazılım çıkacak diye 3360 almak istemiyorum, hatta iade ettiğim 3380 için pişmanım sonucta fiyat hemen hemen aynı neden alt modelini alayım ki. Ancak yazılım cıkmayacaksa öyle yapabilirim yazılım cıkıncaya kadarda böyle idare edebilirim.
  • firmware yapan abinin sitede baya bi 3380 için talep var.heralde yapar bişeyler gibime geliyor.çünkü 3350 ve 3360 için baya bi uğraşmış.
  • Ender merhaba ;

Bende aynı aleti aldım bu akşam. 3360/58 . Türkçe menü ve türkçe altyazı karakterleri yada USB okumama gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım ancak ;

1-Bu bahsedilen 1254 yazılımını yüklemelimiyim siz yüklediniz mi ?

2-Alt yazıların arkasında bir gölge var o sizde de var mı yeni yazılım yüklersem kaybolur mu ?_

Teşekkrü ederim
  • Açıkçası ben 3360/58'i aldığım gibi hiç deneme yapmadan yazılımını güncelledim yani yazılım attıktan sonra ne gibi değişiklikler oluyor bilmiyorum. Bunu yapmamın nedeni de cihazın ilk yazıılımı ile türkçe karakterleri gösteremez gibi bir düşünceye sahip olmamdı. Ama benim şu anda altyazılarda gölge yok ya da ben farkedemiyorum. Heralde yazılım ile bu düzeltilmiş olabilir.
  • Rica etsem bi müsait olduğunuzda altyazılı bir film denermisiniz ? Hem siz de gölge var mı yok mu fark etmiş olursunuz ... Yani gölge hadi neyse de yazılar da böyle süt beyaz değil ! yazının boyutu konusunda sorun yok . Ben sizden bir cevap daha bekliyim sonra yüklerim yazılımı teşekkürler tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro7 -- 4 Eylül 2009; 20:22:54 >
  • ben de cihazı bugün aldım. alt yazı boyutu çok küçük görünüyor font ayarı yapmak mümkün mü. alt yazının arkasında gölge var evet alt yazı rengi de tam beyaz değil ben i,yi okuyamıyorum. bunlar düzeltilebilirmi
  • hemen bir yazılım güncelleme lazım demekki.
  • tamamdır arkadaşın verdiği yazılımı yükledim sorun düzeldi. gölge kalktı alt yazı rengi daha beyaz oldu. ve font ayarı yapılabiliyor. teşekkürler
  • Font ayarını nasıl yaptın ya, ben yapamadım 3 hafta oluyor :)
  • font ayarı derken font boyutu demek istedim tam belirtememişim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 8 Eylül 2009; 19:47:23 >
  • Tamam işte ben de onu anlamadım, yani menünün neresinden yapabildin onu? Ben ancak altyazı pozisyonunu ayarlayabiliyorum yani altyazıyı ekranda en alt ile biraz ortalarına doğru ayarlayabiliyorum.
  • bak işte ben onu font boyutu sanmıştım yazılım yüklemeden önce küçük gösterip yazılımdan sonra büyüyünce öyle bir ayar geldi sandım. alt yazı pozisyonuymuş :D neyse daha fazla batmadan sussam iyi olacak :))
  • Yok ya ne güzel tartışarak buluyoruz işte. :D
  • divx alt yazı bölümünde dört seçenek varmış fontla ilgili standart, küçük, orta, geniş, ama birbirinden fazla farkı yok geniş seçeneği fena değil ama harfler ince ve birbirine yakın. standart seçeneği güzel büyütme imkanı olsa daha güzel olacak. bi de şu go to özelliğini beceremedim bir türlü
  • Merhaba arkadaşlar bende dün akşam itibarı ile 3360 almış bulunmaktayım. vede ilk iş olarak yazılım güncelledim. altyazılarda değişme oldu şimdi çok daha iyi. ayrıca usb hızı konusunda gerçekten hayran kaldım
  • İlk sorunun cevabını ben geçmiş iletilerde vermiştim yanlış hatırlamıyorsam. Scart ile bağlantı kurarak tüplü televizyona bağladığım için kalan 2 soruyu cevaplayamayacağım.
  • arkadaşalar 3350 firmware si yukarıda bahsi geçen siteden indirilemiyor elinde bulunan varsa mutlu olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enokss

Merhaba arkadaşlar bende dün akşam itibarı ile 3360 almış bulunmaktayım. vede ilk iş olarak yazılım güncelledim. altyazılarda değişme oldu şimdi çok daha iyi. ayrıca usb hızı konusunda gerçekten hayran kaldım

8 gb lık usb ye DVD5 filmini at bakalım,öyle bi oynatsın
  • Rognoso arkadaşım sorularını Topluca cevaplayayım...

1. Evet subtitle ile değiştirirsiniz..
    2. 5990 kullanıcısıyım .. Philipsler HDMI ile (diğerleride öyle) 1080p verir. Ancak filim 1080p seğil max çözünürlülüğünün 576p olması gerekir.
    3.Bu cihazla SD oynatıcılardır max 576p dosyalarını gösterebilirler. 576p lik bir filmi görüntü iyileştirmesi yaparak 1080p ye eriştirirler (upscale).
    İşin aslı Blueray cd lerin 1080p olduğu göz önüne alındığında bu ciğazın bir dvd görüntüsünü o kaliteye çıkarması mümkün değildir..Ancak bir miktar iyileştrme de mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 14 Eylül 2009; 16:10:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.