tolga68 arkadaşım eğer olmazsa benim cd de var birebir yüklediğim ve memnun kaldığım güncellemeyi burda sunarım onu yüklersin.bilgin olsun.
Arkadaşlar , hakikaten kafam çok karıştı şimdi , neyin ne olduğunu anlayamadım .
Hepsiburada'dan 3360 sipariş verdim . Cihaz bana gelince hangi siteden hangi versiyon yazılımı indireyip kurayım hemen ? Bana özet bir bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: erdem271
Arkadaşlar , hakikaten kafam çok karıştı şimdi , neyin ne olduğunu anlayamadım .
Hepsiburada'dan 3360 sipariş verdim . Cihaz bana gelince hangi siteden hangi versiyon yazılımı indireyip kurayım hemen ? Bana özet bir bilgi verebilirmisiniz ? Teşekkürler
Erdem arkadaşım bu sayfayı iyice okursan tüm bu sorularının cevabını bulursun.
bugün aldım 3360/12 mediamarkt'dan hdmi kablo hediyeli 150 lira... kurdum baktım dvd ler fln güzel oynatıyor...usb den divx koydum bir iki tane denedim onlarda güzel... 5.1 yazılım güncellemesini yüklemek lazım tabi onu daha yüklemedim yükleyince daha güzel olur heralde altyazılar falan...boş cd alıp öyle yükliyim usb den kitlenir mitlenir diyolar...
quote:
Orijinalden alıntı: diyar_21
bugün aldım 3360/12 mediamarkt'dan hdmi kablo hediyeli 150 lira... kurdum baktım dvd ler fln güzel oynatıyor...usb den divx koydum bir iki tane denedim onlarda güzel... 5.1 yazılım güncellemesini yüklemek lazım tabi onu daha yüklemedim yükleyince daha güzel olur heralde altyazılar falan...boş cd alıp öyle yükliyim usb den kitlenir mitlenir diyolar...
Hayırlı olsun diyar_21 arkadaşım.evet bencede flaştan yapma cd en sağlıklısı,hem saklarsın güncelleme çıkar yüklersin beğenmezsin tekrar önceki güncellemeyi yüklemek istersin,işine yarar.fiyatlar baya değişiyor ya yer yer,ben bimex ten almıştım 137 tl hd kablo hediyeli 3 taksite.bi arkadaşım da teknosadan almıştı kablo hediyesi yoktu 149 tl ye.
sağolasınnn yükledim güncellemeyi de cd ye atıp güzel aldı yazılar okunaklı belirgin beğendim...yazıyı biraz aşağı yukarı oynatma ayarı yok dimi tam siyah çizginin içine alıyım dedim de... dediğin gibi teknosa da öyleydi ilk de oraya baktım bide media markt'a bakıyım dedim kablo mablo veriolardır belki diye oradan aldım geldim...
quote:
Orijinalden alıntı: diyar_21
sağolasınnn yükledim güncellemeyi de cd ye atıp güzel aldı yazılar okunaklı belirgin beğendim...yazıyı biraz aşağı yukarı oynatma ayarı yok dimi tam siyah çizginin içine alıyım dedim de... dediğin gibi teknosa da öyleydi ilk de oraya baktım bide media markt'a bakıyım dedim kablo mablo veriolardır belki diye oradan aldım geldim...
İyi sevindim yüklediğine.yazılarla oynama yapabilirsin biçok konuda ayar var renk büyüklük aşağı yukarı vs.biraz kurcalarsan bulursun onu mutlaka arka bandı da kaldırabiliyosun ve bunun gibi biçok şey.biraz incelemen daha iyi olur burdan anlatmak zor ok.kolay gelsin sana.
buldum buldum yazıyı aşağı yukarı çekme ayarını da...çok güzel aletmiş valla iyi ki bunu almışım...
buldum buldum yazıyı aşağı yukarı çekme ayarını da...çok güzel aletmiş valla iyi ki bunu almışım...
nasıl yapıldığını burayada yazarsan diğer kullanıcı arkadaşlarda faydalanmış olur.burası paylaşım yeri bilgimizi paylaşalım.
ayarlarda vertical yazan yere giriyoruz oradan seçebiliyoruz...1 den 16 ya kadar sayılar var o sayılardan seçerek yapılıyor...
Merhaba arkadaşlar.. Bugün bende bir philips 3360 sahibi oldum ama ne güncelleme yaptım ne de bişey yükledim.siz bilgi sahibisinz diye soruyim dedim,şöle bi problem var. 1-harici harddisk'imi taktığımda 'empty disk' yazıyla karşılaştım,ki için full klasör klasör flim dolu.sonra 8 gb usb'ime bi adet şarkı atıp deniyim dediğim yine empty disk yazdı,ardından bi klasör oluşturarak şarkıyı içine attım ve yine görmedi usb'yi.acaba güncelleme sorunu mu yoksa flashbelleklerimin formatında bi ayarlama mı yapmak lazım...? 2-taktığım bir divx filmi altyazısız gösterdi,yani hiç bi altyazı yoktu.bununla ilgili ne gibi problem olmuş olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: BaSTiaN
Merhaba arkadaşlar.. Bugün bende bir philips 3360 sahibi oldum ama ne güncelleme yaptım ne de bişey yükledim.siz bilgi sahibisinz diye soruyim dedim,şöle bi problem var. 1-harici harddisk'imi taktığımda 'empty disk' yazıyla karşılaştım,ki için full klasör klasör flim dolu.sonra 8 gb usb'ime bi adet şarkı atıp deniyim dediğim yine empty disk yazdı,ardından bi klasör oluşturarak şarkıyı içine attım ve yine görmedi usb'yi.acaba güncelleme sorunu mu yoksa flashbelleklerimin formatında bi ayarlama mı yapmak lazım...? 2-taktığım bir divx filmi altyazısız gösterdi,yani hiç bi altyazı yoktu.bununla ilgili ne gibi problem olmuş olabilir ?
Valla arkadşım şimdiye kadar böyle bi sorunla karşılaşan birini görmedim tuhaf geldi bana,harici hd yani hardiskin fat32 olmasına dikkat et flaş belleklerde zaten bi sorun yaşamadığını biliyorum ki ben denemişim sorun çıkmadı altyazı varsa filmde sorunsuz açıyor.hatta son güncellemeden sonra filmle altyazı ismi aynı olmasada altyazıyı açıyor.yeni güncellemeyi bi yükle dicem ama istersen iyicebi kontrol et dvd playerde bi sorun olabilri belki.ondan sonra firmware güncellemeyi yüklersin BaSTiaN arkadaşım.
@attila türkoğlu, atilla kardeşim,usb konusunda fat32 ayarını yaptım tamam okudu ama şöle bi sıkıntı var,biliosunki fat32 ayarlarında olan bi bellek en fazla 2 gb'lik veri alabilir,kapasitesi ne olursa olsun.NTFS ayarında olduğun dvd görmüyor tamam ama fat32'ye çevirdiğimde yaklaşık 5 gb olan 720p bi filmi bellek bomboş olmasına rağmen(ki belleğim 250 gb haricim ve 8 gb usb'm) disk doludur hatası veriyor,bu fat32 modda veren bi hatadır.böle bi hata vermemesi için harici belleğim kesinlikle ntfs modda olması lazım.ki öle de dvd 3360 görmüyor...diğer konu altyazı konusu bisürü filmde denedim,aklıma gelen her numarayı yaptım ama hala altyazılarım çıkmıyor,ayarlara da baktım öle bi ayar yok.çnkü ne olursa olsun,güncellenmemiş olsa dahi altyazıyı öle yada böle görürdü,bu sorunu hiç mi hiç anlamadım..bu problemi nasıl çözüceğimi hiç bilmiyorum,aklıma da ne geldiyse denedim..
Fat32 formatında sınır 2 GB değil 4 GB ve bu tip USB'li DVD Playerlar bütün markalarda aynıdır; sadece Fat32 formatlı HDD'lerin içeriğini okur zaten Bunlar en çok SD çözünürlüğü desteklediği için 4 GB sınır yeterli aslında Eğer vb6 5.1 kodlu modifiye yazılımı yüklemeyip Philips'in resmi yazılımıyla kullanıyorsan cihazı, çok şey kaybediyorsun demektir..
Orjinal yazılımıyla kullanıyorsan ve Altyazıları okumuyorsa
İlk bakacağın şey Film dosyası ve altyazı dosyası ismi tıpatıp aynı olacak mesela; Gladiatör.Avi- Gladiatör.srt gibi bu tamamsa Altyazı dosyası ya bozuktur,ya Player'ın desteklemediği bir formattadır,ya da film dosyasıyla aynı klasörde değildir,bütün şartları sağlamana rağmen altyazıları okumuyorsa cihazda bir bozukluk vardır o zaman çünki Altyazı okumasını kapatan bir ayarı yok menüde diye biliyorum..
ya ben usb'nin içinde güncelleme dosyasını bikaç formatta attım ve tam yüklememiş olabilir,ona rağmen dvd açıldı,eğerki güncelleme yapmış olsa dahi ben tam emin olmak için bidaha güncelleme yapmak için 1254.bin dosyasını bidaha yüklesem cihaz bi problem yaratır mı ? size sormadan yapmıyım dedim,tekrar bi güncelleme yenilemesi yapmamda sakınca var mı ?
birde usb konusuna gelirsek e o zaman ben 12 gb'lik 1080p filmini fat32 modda nasıl izlicemki,haricimin formatı NTFS,tüm flimlerin içinde ama şimdi o moda çevirsem daha HD filmlerimi usb'me atamıcam bile.bunun bi yöntemi yok mu usta ?
quote:
ya ben usb'nin içinde güncelleme dosyasını bikaç formatta attım ve tam yüklememiş olabilir,ona rağmen dvd açıldı,eğerki güncelleme yapmış olsa dahi ben tam emin olmak için bidaha güncelleme yapmak için 1254.bin dosyasını bidaha yüklesem cihaz bi problem yaratır mı ? size sormadan yapmıyım dedim,tekrar bi güncelleme yenilemesi yapmamda sakınca var mı ?
birde usb konusuna gelirsek e o zaman ben 12 gb'lik 1080p filmini fat32 modda nasıl izlicemki,haricimin formatı NTFS,tüm flimlerin içinde ama şimdi o moda çevirsem daha HD filmlerimi usb'me atamıcam bile.bunun bi yöntemi yok mu usta ?
Arkadaşım kafanı karıştırma okadar zor bişy değil emin ol hallettikten sonra bumu ya diceksin.öncelikle şunu belirtiyim tahminime göre sen bu dvd playerde yüksek çözünürlükte film izlemeye çalışıyosun heralde,eğer öyleyse boşuna uğraşma 720x üzerinde film izleyemezsin.(hd film bluray film gibi yani)ama hdrip veya brrip izlersin rahatlıkla.sen şimdi iyicebi kontrol et philips 3360 dvd playerini kumandadan subitleyide kontrol et eğer yine açmıyosa aldığın yere bi git yada uzmanına götür manuel olarak bi kontrol etsin.sorun yoksa eğer 1254 yazan dosyanın içindeki bin dosyasını bi cd ye at dat dosyası olarak yani divx film atar gibi ve cd nin tepsisine koy sür yüklenince cd tepsisi gelecek cd yi al ama sakın dokunma müdahale etme kendiliğinden kapanacaktır 5 yada 6 dakika sürebilir sonra tepsi yerine gittiğinde güncelleme olmuştur.15 20 saniye bekle fişini çek aç olay bitmiştir.Tekrar güncellemeyle bişy olmaz merak etme sadece müdahale etme yada elektirik kesilmesin ona dua et.usb konusuna gelince sen flaşına bi divx film at bakalım normal formatta bakalım açıcakmı.Şunu da belirtiyim son güncellemeden sonra filmle altyazı adının aynı olmasına gerek kalmıyo açıyo.ve ne formatta olursa olsun altyazıyı gösteriyor.hadi bakalım kolay gelsin.
yardımlarınız çok için çok saolun,dvd işini hallettim..altyazı,güncelleme hepsini hallettm ama fat32de 4 gb'den fazla almadığı için 720p ve 1080p filmleri izleyemeceğim sölendi.fakat şöle bişey yaptım,2.5 gb'lik 720p 'the simpons' filmini usb'ye attım,fakat dosyayı görmedi dvd,heralde boyutu ne olursa olsun 720p flimleri açmıyo dvd player.bu sıkıntı yaratan bi durum..
Bu cihazın Oynatabileceği Çözünürlük Kabaca 700x500 bundan yukarısını okumaz o yüzden 4 GB sınır yeterli zaten benim gördüğüm en büyük SD Divx 2,5 3 GB Belki çok nadir filmlerde vardır 4GB'dan büyük SD film sen eğer bu filmleri 3360'da izlemesen bile HDD'e atıp arşivlemek istersen Olur mu denemedim ama HDD'i bölüp bir kısmını Fat32 bir kısmını NTFS yapabilirsen 3360 Fat32 olan kısmı okur diğer kısmı da 720P-1080P arşiv için kullanabilirsin, bu şekilde olamıyorsa da başka bir HDD alacaksın.. bu dosyaları izlemek içinde ya NMT denen yeni nesil media Playerlar var onlar NTFS HDD destekliyor mesela Popcorn a110-Egreat m34 a WD Live gibi..
Cihaza defalarca istediğin yazılımı atabilirsin önemli olan YAzılım yükleme bitene kadar Cihaza hiç dokunmaman ve yazılım yüklenen 2-3 dk'lık zamanda Elektirik gitmesin diye dua etmek
güncelleme'de sorun yok,güncelleme tamamdır ama bu dvd'yi alırken en büyük isteğim 720p ve 1080p arşivimi full hd lcd'mde izlemekti,şu an hayallerimi başıma yıktın ama olsun artık yapcak bişey yok =)
quote:
güncelleme'de sorun yok,güncelleme tamamdır ama bu dvd'yi alırken en büyük isteğim 720p ve 1080p arşivimi full hd lcd'mde izlemekti,şu an hayallerimi başıma yıktın ama olsun artık yapcak bişey yok =)