Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 3360 da ki 1080p falan ne işe yarıyor o zaman hd görüntüsüne yakın divx dvd formatlı filmleri mi yayınlıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

bu 3360 da ki 1080p falan ne işe yarıyor o zaman hd görüntüsüne yakın divx dvd formatlı filmleri mi yayınlıyo

yalancı 1080p i oluyor.HD scaling yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askan22

quote:

Orijinalden alıntı: drunkard

3380'nin yazılım güncellemesi var mı ? 3360 ve 3350 de olduugu gibi? 3380 ile 3360 arasında 5 tl fark varda. 3380 alıpta alt yazıda sorun olursa pek hoş olmaz.

3380'in Modifiye yazılımı yok!! Philips'in resmi yazılımıyla altyazı ayarları,görünümü iyi olmaz zor satardı cihazlarını,geçen 3360'a Philips sitesinde ki yazılımı attım,deneme amaçlı, hemen sildim..Philips dua etsin Amatörler tarafından Firmware yazılıp Divx altyazı ayarları, menüsü falan mükemmel hale geliyor, yoksa zor satardı cihazlarını..

^3380 ci arkadaşlardan hala mesaj çıkmadığından eski mesajlardan alıntı yaptım. Daha önce yazdığım gibi bende 3360 var. Bu tarz forumlar yardım amaçlı olması lazım. 3380li arkadaşlar duyarlık gösterirlerse yeni alacak arkadaşlar arada kalmaz. Bu arada ben de naçizane hatırlatayım. Eğer DVD ile işiniz yoksa USBden film seyredeceğim diyorsanız adresiniz DVD Player değil medya player olmalı... Böylece MKV lerde sorun yaşamazsınız.

• 3380 cihazı elektroworld den yaklaşık 3 ay kadar önce aldım, yanılmıyorsam 179 tl'ye. Kullandığım tv, phillips crt HDMI çıkışlı 72 ekran tv.
    Öncelikle dvd playerı tv ye hdmi ile bağladım.
    Renk ayarlarını yaptım ve herhangi bir divx filmi açtım. görüntü tatmin edici netlikte oldu. keskinlik ayarlarını (tv ve dvd playerda) en yüksek seviyeye getirdiğimde jilet gibi görüntü aldım diyebilirim.

---Birinci sorun, filmi açmak için girdiğim menudeki DISC yazısının "I" harfi film başladığında ekranda silik bi şekilde kalabiliyor. cihazı kapatıp açmak ile sorun gideriliyor.
    ---2. yazı karakterleri kenar çerçeveli değil açık renk zeminde sıkıntı okunurlukta oluyor ve 72 ekranda bile boyutu küçük kalıyor aynı zamanda konumunu boyutunu ve karakterini ayarlayamıyorsunuz.(bu arada tamamen türkçe karakterleri destekliyor)
    ---3. bazı uzun alt yazılarda yazının sonunu göstermeyerek ... yazıyor ve devamını atlıyor sonraki satıra geçiyor. bazı yerleri kaçırabiliyorsunuz.

USB flash disk (8gb sandisk) ten herhangi bir film yada müzik açmak için neredeyse beklemiyorsunuz bile. çok hızlı şekilde problemsiz ve asla takılmadan oynatıryor.
    1Tb harddisk bağladım ve bazı sorunlarla karşılaştım.

Öncelikle mutlaka her ne bağlarsanız bağlayın bağladığınız belleğin formatı mutlaka FAT32 olmalı. NTFS kesinlikle okumuyor, ne hdd nede flash.
    1Tb bağladığımda çok sevindim çünkü tamamen içini kısa sürede okuyup gosteriyor derken farkettim ki 170nci filmden sonra klasörleri boş gösteriyor. bende ne yaptım, hard diskimi bölümlere ayırdım. ortalama 170 film alacak kadar 4e böldüm son bölümü daha fazla kaldı ama artık bütün filmlerimi hdd den izliyorum.

yazılımın çıkmasını uzun zamandır bekliyorum ama henüz bişeyin çıktığı yok. alt yazılardan memnun değilim arkadaşlar. alt yazı problemini çözersem notum 10 üzerinden 8 olur. 2 puanda HDMI kablo vermedikleri için kırıyorum :)

başka sorusu olan.

• öleyse 3380 inde 3360 ile gelen altyazı gösteriminden bir farkı yok. açıkcası 3360 ı ilk aldığımda bir kaç film izledim beyaz/açık yerlerde altyazı anlaşılmıyordu. çok rahatsız etmişti. sağolsun romen arkadaşın güncellemesi ile altyazı okunaklı hale geldi. sorunsuz bir şekilde filmleri izliyorum. sadece altyazı da değil film isimlerini uzunca gösterilip 2 cd li filmlerde otomaik 2. cd ye geçip altyazısınıda yüklüyor. :)
  • Merhaba arkadaşlar. 3360 firmware dosyasını (.bin uzantılı) dat olarak divx atar gibi cd ye çek demiş arkadaşımız. ''dat'' nedir anlamadım. Bildiğimiz veri diski olarak yazdırmak mı nero express taki ( data disc ). Bu şekildemi yazılıyor cd ye?

Bir de firmware güncellerken elektrik giderse büyük sorun çıkabilir deniyor. Garanti kapsamına girer mi böyle birşey olursa. Kesintisiz güç kaynağı var arkadaşımın ona bağlayıp onuda ana prize bağlayıp yapmak daha sağlıklı olur değil mi?
  • selam arkadslar mpeg formatlarini okuyomu sevgiler
  • Arkadaşlar yeni aldığım bu 3360 model cihazı satmak istiyorum, laptop aldığım için ihtiyacım kalmadı, almak isteyen olursa benimle irtibata geçsin, cihaz sıfır sayılır yeni aldım ve buradaki versiyonu da yükledim, şu an altyazı vb.. her şeyi çok güzel oldu. Kutusu, faturası ve hdmi kablosu bulunuyor.
  • arkadaşlar güncellemelerin olduğu linkler açılmıyor bi yardımcı olabilirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayko

selam arkadslar mpeg formatlarini okuyomu sevgiler

Arkadaşım baya divx film atar gibi at işte cd ye sonra yükle dvd playerine 4.sayfada açıklamalı bilgi sunulmuştur zaten ordan öğrenebilrsin detayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.1923

Merhaba arkadaşlar. 3360 firmware dosyasını (.bin uzantılı) dat olarak divx atar gibi cd ye çek demiş arkadaşımız. ''dat'' nedir anlamadım. Bildiğimiz veri diski olarak yazdırmak mı nero express taki ( data disc ). Bu şekildemi yazılıyor cd ye?

Bir de firmware güncellerken elektrik giderse büyük sorun çıkabilir deniyor. Garanti kapsamına girer mi böyle birşey olursa. Kesintisiz güç kaynağı var arkadaşımın ona bağlayıp onuda ana prize bağlayıp yapmak daha sağlıklı olur değil mi?

Arkadaşım baya divx film atar gibi at işte cd ye sonra yükle dvd playerine 4.sayfada açıklamalı bilgi sunulmuştur zaten ordan öğrenebilrsin detayını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayko

selam arkadslar mpeg formatlarini okuyomu sevgiler

Açıyor arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appiah444

arkadaşlar güncellemelerin olduğu linkler açılmıyor bi yardımcı olabilirmisiniz..

Arkadaşım açıklamaları okumamışsın belli orda belirtmişim rapidshare tam yazdırmıyo link verirken onun için kopyala o linki adres çubuğuna yapıştır ordan da düzeltim öyle yönel rapide.http://r.....dhare.com/files/310311220/DVP3360_12_vb6_v5.rar sen iyisimi aynı dediğim gibi yap şimdi http://rapidshare.com bunu tam oraya yapıştır orayı sildikten sonra tabii peşinden /files vs devam ediyor.ok.sonra arattır çıkıcaktır link.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Appiah444

arkadaşlar güncellemelerin olduğu linkler açılmıyor bi yardımcı olabilirmisiniz..

Arkadaşım açıklamaları okumamışsın belli orda belirtmişim**** tam yazdırmıyo link verirken onun için kopyala o linki adres çubuğuna yapıştır ordan da düzeltim öyle yönel rapide.http://r.....dhare.com/files/310311220/DVP3360_12_vb6_v5.rar sen iyisimi aynı dediğim gibi yap şimdi http:/****.com bunu tam oraya yapıştır orayı sildikten sonra tabii peşinden /files vs devam ediyor.ok.sonra arattır çıkıcaktır link.

r a p i d s h a r e bunu diyom işte yazdırmıyo ismi site.bunu ekle birazdaha yakın olcak tabiiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

Sağol dostum ürün elime geçsin güncelleme yapınca yazarım buraya bende görüşlerimi.
  • selam arkadaşlar bendede dvp 3360/58 var. yeni bir samsung 500 gb 2,5" hdd aldım. diski gördü. içindeki resimleri oynattı. mp3 leri oynattı. fakat videoların hiçbirinde başarılı olamadım. phılıps in sitesinden son güncellemeyi yükledim. samsungdan video oynatablen varsa ve yol gösterirse sevinirim. teşekkürler.
  • rapidshare v5 yüklemesinide yaptım. ama olmadı. yani yüklenen özellikler çok iyi ve çalışıyor ama sorunum çözülmedi. film oynatmak için play yapar yapmaz cd ye geçiyor ve tabi dosya bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suattoru

selam arkadaşlar bendede dvp 3360/58 var. yeni bir samsung 500 gb 2,5" hdd aldım. diski gördü. içindeki resimleri oynattı. mp3 leri oynattı. fakat videoların hiçbirinde başarılı olamadım. phılıps in sitesinden son güncellemeyi yükledim. samsungdan video oynatablen varsa ve yol gösterirse sevinirim. teşekkürler.

Sorununuzun üç sebebi olabilir:
    -DVD nin kabul etmeyeceği formatları deniyorsunuz..Mkv, .Wmv, .asf gibi formatlar oynamaz.Çözüm: Format dönüştürmek wmv=>avi ya da dvix gibi (super diye bir program kullanıyorum ben başkaları da var)
    -Çözünürlükle ilgili sorun olabilir. HD standardındaki filmler oynamaz. 720nin altındaki çözünürlükler oynar. Çözüm çözünürlüğü değiştirmek(hiç denemedim,bilen arkadaşlar yazabilir.)
    -En basit sorun ise cihazın çok fazla klasör katmanını kabul etmemesi. Örneklemek gerekirse; Diziler>Lost>1. sezon>Bölüm 1 gibi filme bir sürü aşamadan sonra ulaşınca son klasörün içi boş görünebiliyor. İnşallah budur. Denemek için filmi klasörlerden çıkarıp oynatmayı deneyin.
    Eğer bunlar değilse cihazınızda bir arıza olabilir...

• deneyeceğim teşekkürler
  • teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.