Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • divx film indirmek için önerebileceğin bir program var mı limewire dışında...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

Link:

v5.4 DVP3360-12 ve 58 (GAMDANOTERDAM) ( YENİ )

http://r a p i d s h a r e.com/files/352756914/v5.4_DVP3360-12_ve_58__GAMDANOTERDAM_.rar.html

YADA

http://uploaded.to/file/i6rixs

NOT:DOSYA İÇERİSİNDE GEREKLİ AÇIKLAMALAR VAR. NASIL YÜKLEYECEĞİNİZ 5.4 VERSİONUNDA NE GİBİ DEĞİŞİKLİKLER VAR HEPSİ YAZMAKTADIR !!!

GÜLE GÜLE KULLANIN...

Miralay25 arkadaşım ne güzelde anlatmışsın herşeyi ve paylaşmışsın.çok teşekkür ederim.Adı güzel kendi güzel arkadaşım saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

siparişi verdım yarın 3360 modelını alıyorum şimdi buna en sağlam ve en ıyı hangı yazılımı yuklıyeyım ve nasıl yuklenıyor yazılım usb ile

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm burdan 5.3 yazılımını yükleyiniz.

daha dün aldım cıhazı bunu yukledım alır almaz yenı yazılım çıkmış 5.3 ile 5.4 rasındakı farklar nedir hangisi daha iyi
    taşınabılırharddisk nasıl bölumlendırılıyor onu bılmıyorum malesef sorun olmasın sonra illa bölumlendırıncemi görür usb den

• selam arkadaşlar geçen gün samsung 1 tb storyi tanırmı 3360 diye sormuştum .. ben calıştıracağına inandım ve aldım . 170 gb 146 tane film yükletim gördü ama 90 adet film gördü diğerlerinin belkide formatı farklı oldundan görmedi .. Ama bu bile güzel bişi Daha sonra araştırcam neden görmediğini sadece makineyi tanıdığını belirtmek için paylaşmak istedim merak eden arkadaşlar varsa die hayırlı akşamlar
  • Yarın da 5.5 çıkarırlar...
  • quote:

quote:

quote:

siparişi verdım yarın 3360 modelını alıyorum şimdi buna en sağlam ve en ıyı hangı yazılımı yuklıyeyım ve nasıl yuklenıyor yazılım usb ile

http://forum.donanimhaber.com/m_37308766/tm.htm burdan 5.3 yazılımını yükleyiniz.

daha dün aldım cıhazı bunu yukledım alır almaz yenı yazılım çıkmış 5.3 ile 5.4 rasındakı farklar nedir hangisi daha iyi
    taşınabılırharddisk nasıl bölumlendırılıyor onu bılmıyorum malesef sorun olmasın sonra illa bölumlendırıncemi görür usb den

Hocam cihaz fat32yi görüyor. HDDyi tek bölüm olarak da çoklu olarak da formatlaman mümkün. Diyelim ki sadece yarısını fat32 yarısını NTFS yaptın,
    3360 sadece fat32yi görür. Bazıları böyle yapıp, NTFS de PC yedeklemesi yapıp, fat32ye DVixleri depoluyorlar. Ama en temizi bir HDDyi bu cihaza vakfedip bölümlendirmemek. Ama HDDnin kapasitesi çok fazla ise o zaman da partition magic ile bölümlendirme yapabilirsin. Son versiyonu ben de henüz yüklemedim ama yükleyeceğim, eğer beğenmezsem eskisini yeniden yükleyebilmek için eski yazılımı da PCmde saklarım daima, dönüş hep mümkün...

• quote:

Orijinalden alıntı: banasor32

selam arkadaşlar geçen gün samsung 1 tb storyi tanırmı 3360 diye sormuştum .. ben calıştıracağına inandım ve aldım . 170 gb 146 tane film yükletim gördü ama 90 adet film gördü diğerlerinin belkide formatı farklı oldundan görmedi .. Ama bu bile güzel bişi Daha sonra araştırcam neden görmediğini sadece makineyi tanıdığını belirtmek için paylaşmak istedim merak eden arkadaşlar varsa die hayırlı akşamlar

Banasor32 hayırlı olsun, sayende yeni alacaklara SAmsung 1TB Story yolu da açıldı.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 23 Şubat 2010; 13:36:17 >
  • Artık 3380 de bir yazılıma sahip olsa. Ama philipsin bu konuda hiç bir çalışması yok
  • miralay üstad yaptığın yazılım mükemmel eline sağlık. ayrıca birşey sormak istiyorum bu yazılımlara ek olarak codec yaması yapmak mümkün müdür ?

not : Mkv ve diğer ne kadar format varsa oynatması açısından soruyorum. bazı kota dostu filmler mkv olabiliyor. Eğer bu güncelleme yapılırsa philips3360 tek kelimeyle mükemmel bir dvd player olacaktır. haksız mıyım ?
  • hb de 130 lira hdmi kablo hediyeli. sizce nasıl fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

hb de 130 lira hdmi kablo hediyeli. sizce nasıl fiyatı

bende o şekilde aldım süper hızlı gönderıydı bugun verıyosun yarın elınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanhan

hb de 130 lira hdmi kablo hediyeli. sizce nasıl fiyatı

Uygundur
  • Bende hizlialdan dvp3350/58 diye aldım ama sürüm bilgisinde 3350/12 yazıyor. Menü dizaynı ve renkleri çok kötü. Divxlerdeki altyazıda berbat. Eski dvd playerlerde bile daha eli yüzü düzgündür. Philipsin sitesindeki firmwareyi yükleyince (romen arkadaşın ki değil) bu alt yazı olayı düzeliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olk82

Mkv ve diğer ne kadar format varsa oynatması açısından soruyorum. bazı kota dostu filmler mkv olabiliyor. Eğer bu güncelleme yapılırsa philips3360 tek kelimeyle mükemmel bir dvd player olacaktır. haksız mıyım ?

mkv blu ray oluyor blu ray'lerin de okuyucu mercekleri farklıdır diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

quote:

Orijinalden alıntı: olk82

Mkv ve diğer ne kadar format varsa oynatması açısından soruyorum. bazı kota dostu filmler mkv olabiliyor. Eğer bu güncelleme yapılırsa philips3360 tek kelimeyle mükemmel bir dvd player olacaktır. haksız mıyım ?

mkv blu ray oluyor blu ray'lerin de okuyucu mercekleri farklıdır diye biliyorum...

+1

• Arkadaşlar bir tanıdığım 3360/58 satmaktadır bilginize almak isteyenlere yardımcı olunur

konu detayına burdan ulaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_38007112/tm.htm
  • Arkadaşlar 3360/12 son güncelleme çok güzel fakat altyazı çok büyüdü ya,bunun bi ayarı yokmu acaba b,raz küçültsek.baktım biraz ama bulamadım bitürlü.yapan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa2500

Bende hizlialdan dvp3350/58 diye aldım ama sürüm bilgisinde 3350/12 yazıyor. Menü dizaynı ve renkleri çok kötü. Divxlerdeki altyazıda berbat. Eski dvd playerlerde bile daha eli yüzü düzgündür. Philipsin sitesindeki firmwareyi yükleyince (romen arkadaşın ki değil) bu alt yazı olayı düzeliyor mu?

Fazla uzağa gitmeyin, bu sayfada(7) okla yukarı çıkmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Orijinalden alıntı: alpa2500

Bende hizlialdan dvp3350/58 diye aldım ama sürüm bilgisinde 3350/12 yazıyor. Menü dizaynı ve renkleri çok kötü. Divxlerdeki altyazıda berbat. Eski dvd playerlerde bile daha eli yüzü düzgündür. Philipsin sitesindeki firmwareyi yükleyince (romen arkadaşın ki değil) bu alt yazı olayı düzeliyor mu?

Fazla uzağa gitmeyin, bu sayfada(7) okla yukarı çıkmanız yeterli

Yok yok :) yukarıda anlatılan amatör yazılım 1254.bin olan. Benim söylediğim philipsin resmi sitesindeki yazılım.
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&sct=DVD_PLAYERS_SU&cat=PLAYERS_RECORDERS_CA&session=20100223105248_78.180.114.69&grp=SOUND_AND_VISION_GR&ctn=DVP3350/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.