Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odyseuss

Arkadaşlar Merhaba,

Bir kaç gün evvel Vestel 7500 aldım. Daha önce 4000 ve 6500B modellerini kullandigim icin tercihim bu cihazdan yana oldu. Ancak 6500B modelinde cok istisna da 2 gb üzeri film izledigim oldu. Sorun yasamamistim. 7500 de ise The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-SANTi 2,15 GB ilk önce UDF formatında DVD ye yazdım ne bu filmi nede DVD deki diğer boyutu kısa filmleri ileri geri sardırmadı. İstediğim dk a sına alamadım. Filmin 60 dk geldiğinde kapattı filmi. USB den ise okumaya calisti ancak 15 dk da bile kendine gelemedi.

Cihazı iade edip 3360 almayi dusunuyorum forumun tüm sayfalarını okudum ancak 2 GB üstü film izletip izletmediği noktasında bir cevap göremedim. Bu konuda bilgi vere(bile)cek arakdaş(lar)a şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Öncelikle geçmiş olsun diim Odyseuss arkadaşım.valla vestel divx atalarından belki ama inanılmaz kalitesiz dvd playerler çıkarıyo.av1000 almıştım bende 3 kez servise gitti yine yapamadılar av2000 verdiler yerine o da bozuldu.neyse ya uzatmıyım fazla kısacası pek randımanlı değiller.bu aralar divx dvd playerde philips in üzerine yok diyebilirim.ben divx formatında yaklaşık 3.5 GB lık amerikan gangaster filmini sorunsuzca izledim ve en ufak bi sorun yaşamadım şimdiye kadar hiçbi filmde yaşatmadı diyebilirim aslında.2gb üzeri biçok film izledim ve sorunsuzdu.bu arada şunu belirtiyim izlediğim filmleri flaştan izlemedim hiç.ama ordan da izleyen biçok arkadaş var sıkıntı yaşamadılar hiç,sorun yaşatacağını sanmıyorum yine.3360 tavsiye ederim süper bi dvd player.ayrıca yazılımlarıda mevcut.hadi kolay gelsin.

• quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Bir kaç gün evvel Vestel 7500 aldım. Daha önce 4000 ve 6500B modellerini kullandigim icin tercihim bu cihazdan yana oldu. Ancak 6500B modelinde cok istisna da 2 gb üzeri film izledigim oldu. Sorun yasamamistim. 7500 de ise The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-SANTi 2,15 GB ilk önce UDF formatında DVD ye yazdım ne bu filmi nede DVD deki diğer boyutu kısa filmleri ileri geri sardırmadı. İstediğim dk a sına alamadım. Filmin 60 dk geldiğinde kapattı filmi. USB den ise okumaya calisti ancak 15 dk da bile kendine gelemedi.

Cihazı iade edip 3360 almayi dusunuyorum forumun tüm sayfalarını okudum ancak 2 GB üstü film izletip izletmediği noktasında bir cevap göremedim. Bu konuda bilgi vere(bile)cek arakdaş(lar)a şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Sorun şu dvix formatında fazla film yok 2 GBı aşan film 3,5-4 saatlik film demek, standart filmler 750-1000 MBa oturmuş durumda, ancak teoride 4GBa kadar olan filmlerde sorun çıkmaz.Niçin 4GB, fat32 dosya sistemi bu boyuta kadarki dosyaları sorunsuz oynatıyor, bizim aletletler de fat32 sistemi desteklediği için 4 GBa kadar sorun çıkarmadan oynatır da nerede öyle film zaten.(Yanlış anlama sen bulup oynatmışsın ama ben sana kesin bir cevap verebilecek böyle bir filme sahip değilim ama teoride söylediklerimin arkasındayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 3 Mart 2010; 10:50:08 >

• Arkadaslar cok tesekkurler. Acilen iade edip 3360 almam lazim...
  • 3360 da hdmi çıkış ile beraber scart da var mı?
  • quote:

3360 da hdmi çıkış ile beraber scart da var mı?

Arkadaşım iki sorunuda yanıtlıyım.hd ve scart giriş vardır 5+1 analog çıkış yoktur dijital coaxiel çıkış vardır ve L R yani sterio çıkış vardır.ve daha detaylı bilgi için seni bu adrese yönlendiriyim.
    http://www.hepsiburada.com/philips-dvp336058-1080p-hdmi-dvddivx-oynatici-hdmi-kablo-hediyeli-/ProductDetails.aspx?productId=evphdvp3360&categoryId=157458

• En ucuzu galiba Hizlial.com da 121,85 TL bonus a 11 taksit yarın sabah siparis vericem.
  • quote:

En ucuzu galiba Hizlial.com da 121,85 TL bonus a 11 taksit yarın sabah siparis vericem.

Evet ya gerçekten de baya fark varmış.güncellemelerinde sana bu sayfa yardımcı olur zaten sorun yaşamazsın.hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notes

quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

quote:

Orijinalden alıntı: Notes

quote:

Valla bizimkiler de başlangıçta "58" di. Yazılımla "12"ye dönüştü. Normalde 3350lerde de bu değişikliği yapması lazım. Baştan gidelim
    1) Sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarda çıkarıyorsunuz. Beş ayrı klasör halinde(Bunlardan size sadece biri lazım tahminen 1254)
    2) Yükleyeceğiniz versiyonun klasörüne tıklayıp içindeki dosyanın adını değiştiriyorsunuz.Ben "DVP3350_12.bin" olarak yazmıştım. Siz dosyanın adını değiştirmeden "DVP3350_12_V32" şeklinde görüyorsanız o zaman ismi "DVP3350_12" olarak değiştirin.
    3) Sadece bu dosyayı flashın kök belleğine yapıştırın.

Sanırım bu sefer olur.

gubaldak dediğin gibi 1254 olanı 32 sildim DVP3350_12 yaptım tanıdı sizin tahminin yüklersem bir sorun olurmu

Modeliniz 3350 ise bir sorun olmaz. En kötü yazılım hoşunuza gitmez. O zaman da yeni bir yazılım bulunca değiştirirsiniz.

gubaldak çok teşekkür ederim sizin sayenizde altyazıyı yükledim standart,orta,küçük ve geniş ayarlarıda varmış
    tekrar tşk.galiba yazıyı sarı renkte yapan yazılım var.daha sonra denerim.

Arkadaşlar bu yazılım altyazı rengini değiştirmiyormu?
    DVP3350_12_V32

• pazartesi vatandan 129 hdmi kablo hediyeli 5 taksit dvp3360 aldım cd ile güncelledim.ilkd efa kullandığım için birşey sormak istiyorum.
    usb(mp3 dosylarımda var) yi taktığınızda usbyi tanıdıktan sonra direk mp3 çalıyormu sizdede yoksa kök dizini mi gösteriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

pazartesi vatandan 129 hdmi kablo hediyeli 5 taksit dvp3360 aldım cd ile güncelledim.ilkd efa kullandığım için birşey sormak istiyorum.
    usb(mp3 dosylarımda var) yi taktığınızda usbyi tanıdıktan sonra direk mp3 çalıyormu sizdede yoksa kök dizini mi gösteriyor..

Evet arkadaşım o bende de oluyor.durdurup menüye geçiyorum.sende sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

pazartesi vatandan 129 hdmi kablo hediyeli 5 taksit dvp3360 aldım cd ile güncelledim.ilkd efa kullandığım için birşey sormak istiyorum.

Evet arkadaşım o bende de oluyor.durdurup menüye geçiyorum.sende sorun yok yani.

Eywallah !!!!
  • Geçen hafta yaklaşık 5 senedir kullandığım LG8761'i yenilemeye karar verdim ve LG'den memnun kaldığım için LG DV492 aldım. Ancak divx'lerde 34 karakter sorunu sebebiyle ürünü bugün iade ettim. Yerine ürün aramaya başladım ve Philips 3360'ı almaya karar verdim. Forumdaki tüm yazıları okudum ve genel olarak üründen memnun olunduğunu gördüm. Ancak altyazının yazılım ile düzeltilmesi konusunda kafam karıştı. Sanırım 3 ayrı kaynaktan yazılım güncellemesi mümkün: 1.Philips'in kendi sayfası 2.Romen arkadaşın yaptığı yazılımlar ve 3.Türk kullanıcının yaptığı yazılım.

Bu ürünü alırsam hangi yazılımı yüklemeliyim? Sanırım Romen arkadaşın yazılımları iyi. Ancak onun sayfasına girdiğimde de çok sayıda yazılım gördüm. Bu konu güncel bilgi paylaşımı yapabilirseniz çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitemall75

Geçen hafta yaklaşık 5 senedir kullandığım LG8761'i yenilemeye karar verdim ve LG'den memnun kaldığım için LG DV492 aldım. Ancak divx'lerde 34 karakter sorunu sebebiyle ürünü bugün iade ettim. Yerine ürün aramaya başladım ve Philips 3360'ı almaya karar verdim. Forumdaki tüm yazıları okudum ve genel olarak üründen memnun olunduğunu gördüm. Ancak altyazının yazılım ile düzeltilmesi konusunda kafam karıştı. Sanırım 3 ayrı kaynaktan yazılım güncellemesi mümkün: 1.Philips'in kendi sayfası 2.Romen arkadaşın yaptığı yazılımlar ve 3.Türk kullanıcının yaptığı yazılım.

Bu ürünü alırsam hangi yazılımı yüklemeliyim? Sanırım Romen arkadaşın yazılımları iyi. Ancak onun sayfasına girdiğimde de çok sayıda yazılım gördüm. Bu konu güncel bilgi paylaşımı yapabilirseniz çok memnun olurum.

Siz @Gamdanoterdam üstadın yazılımını deneyiniz tüm menüler ..vs hepsi türkçedir ayrıca yazılımın codek yapıları değiştirilmiştir daha kaliteli duruma getirilmiştir.

• Dün cihaz elime geçti. Kargo dahil hizlial.com dan bonus 11 taksit 122 TL ye aldım. Siparişi cuma verdim hızlı kargo seçeneği iptal olmasına rağmen pazartesi sabah kargo geldi beni şaşırttı. @Gamdanoterdam üstadın 5.5 yazılımını direk yükledim. Akşam evde cihazı test etme imkanım oldu;

> Film izlerken altyazı boyutu rengi vs. oynabilmek çok iyiydi.
    > İlk kez altyazıyı ekranın en altına sıfırlayabildim.
    > DVD de UDF formatında yazdığım 2.3 GB lık filmi Vestel 7500 ilk 1 saatini gösterip kapanıyor ileri geri go to yaptırmıyordu Philips de bu sorunların hiç biri yoktu.
    > Menü dizaynı filmlerin tam ismini görebilmek hoş.

Tek olumsuz yanı
    > USB den 2.3 GB lık filmi bir kaç kez denememe hatta 20-25 dk beklememe rağmen açmadı.

Sağlık olsun genel itibari ile cihazdan, tasarımından, kumanda dizayınından menmun kaldım.

Sürekli yeni yazılım çıkması ise ayrı bir güzellik.

• quote:

Dün cihaz elime geçti. Kargo dahil hizlial.com dan bonus 11 taksit 122 TL ye aldım. Siparişi cuma verdim hızlı kargo seçeneği iptal olmasına rağmen pazartesi sabah kargo geldi beni şaşırttı. @Gamdanoterdam üstadın 5.5 yazılımını direk yükledim. Akşam evde cihazı test etme imkanım oldu;

> Film izlerken altyazı boyutu rengi vs. oynabilmek çok iyiydi.
    > İlk kez altyazıyı ekranın en altına sıfırlayabildim.
    > DVD de UDF formatında yazdığım 2.3 GB lık filmi Vestel 7500 ilk 1 saatini gösterip kapanıyor ileri geri go to yaptırmıyordu Philips de bu sorunların hiç biri yoktu.
    > Menü dizaynı filmlerin tam ismini görebilmek hoş.

Tek olumsuz yanı
    > USB den 2.3 GB lık filmi bir kaç kez denememe hatta 20-25 dk beklememe rağmen açmadı.

Sağlık olsun genel itibari ile cihazdan, tasarımından, kumanda dizayınından menmun kaldım.

Sürekli yeni yazılım çıkması ise ayrı bir güzellik.

Siz USBden oynatmayan filmi @Gamdanoterdam üstada ulaştırın, üstad o filmi de okuyan yeni bir versiyon çıkarır. Ben de kendi adıma "wmv" isterim.

• ben de usbden 1,34 Gblik bir filmi okutamadım video gmc desteklenmiyor uyarısı verdi, sorunun çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

ben de usbden 1,34 Gblik bir filmi okutamadım video gmc desteklenmiyor uyarısı verdi, sorunun çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Filmin media infosunu yayınlayabilir misiniz?
  • quote:

quote:

ben de usbden 1,34 Gblik bir filmi okutamadım video gmc desteklenmiyor uyarısı verdi, sorunun çözümü ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

buyrun:

Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Format/Family : RIFF
    File size : 1.37 GiB
    PlayTime : 2h 5mn
    Bit rate : 1559 Kbps
    Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
    Writing library : VirtualDubMod build 2540/release

Video #0
    Codec : XviD
    Codec/Family : MPEG-4
    Codec/Info : XviD project
    Codec settings/Packe : Yes
    Codec settings/BVOP : Yes
    Codec settings/QPel : No
    Codec settings/GMC : 3
    Codec settings/Matri : Default
    Bit rate : 1098 Kbps
    Width : 720 pixels
    Height : 384 pixels
    Aspect ratio : 1.875
    Frame rate : 25.000 fps
    Resolution : 8 bits
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Interlaced
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.159
    Writing library : XviD0046

Audio #0
    Codec : AC3
    Bit rate : 448 Kbps
    Bit rate mode : CBR
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Rear: L R, Subwoofer
    Sampling rate : 48 KHz

• 122 Tl'ye Hepsiburada.com'dan 6 taksite aldım ürünü. Aslında amacım bir Media Box almaktı ama gelir yetmiyor maalesef.

Neyse gelsin bakalım bi.
  • quote:

quote:

quote:

buyrun:

Format : AVI
    Format/Info : Audio Video Interleave
    Format/Family : RIFF
    File size : 1.37 GiB
    Bit rate : 1559 Kbps
    Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2540/release)
    Writing library : VirtualDubMod build 2540/release

Video #0
    Codec : XviD
    Codec/Family : MPEG-4
    Codec/Info : XviD project
    Codec settings/Packe : Yes
    Codec settings/BVOP : Yes
    Codec settings/QPel : No
    Codec settings/GMC : 3
    Codec settings/Matri : Default
    Bit rate : 1098 Kbps
    Width : 720 pixels
    Height : 384 pixels
    Aspect ratio : 1.875
    Frame rate : 25.000 fps
    Resolution : 8 bits
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Interlaced
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.159
    Writing library : XviD0046

Audio #0
    Codec : AC3
    Bit rate : 448 Kbps
    Bit rate mode : CBR
    Channel(s) : 6 channels
    Channel positions : Front: L C R, Rear: L R, Subwoofer
    Sampling rate : 48 KHz

Filmin boyutları destekleniyor. Sorun sanırım video codec'te. Yeni geliştirlmiş ve cihazda tanımlı olmayan bir codec olmalı... Yoksa cihaz çok stabil, aynı özellikteki filmleri istisnasız okuyor. Yazılımcı arkadaşlar daha iyi yorumlayacaklardır media infonuza dayanarak ama benim nacizane görüşüm bu...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.