Şimdi Ara

Philips yeni modeller DVP3360 ve DVP3380 DVD/Divx USB 2.0 HDMI 1080p (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
2
Favori
67.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mkv formatlı bir filmi kendim Total video converter da; 720 x 480 - 20 kare/sn -1192 kbps xvid olarak convert etmiştim.. yanlış hatırlamıyorsam 2.3 gb olacaktı.. onu usb'ye atıp, izlemiştim.. Ama şimdiye kadar 2 gb üstü film indirip, izlemedim 1.4 ve 1.7 gb oped divxleri indirip, seyretmiştim..
    Ben memnunum.. ihtiyaç olmadan media player falan satın almam sanıyorum.. elimde 400 gb seyretmediğim divx film var daha..
  • Şimdi durum anlaşıldı. Re-encode yaptığın için açılıyordu sende demekki.

O zaman kesin sonuç, re-encode yapılmadan 2 GB üzeri (tam 2048 MB değil biraz daha üzeri) xvid ve divx codecli filmler direk olarak açılmıyor. Ya bu filmleri DVD ye yazmak gerekiyor ya da virtualdub vb. programlarla ikiye bölerek usb üzerinden oynatılabiliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: frux

mkv formatlı bir filmi kendim Total video converter da; 720 x 480 - 20 kare/sn -1192 kbps xvid olarak convert etmiştim.. yanlış hatırlamıyorsam 2.3 gb olacaktı.. onu usb'ye atıp, izlemiştim.. Ama şimdiye kadar 2 gb üstü film indirip, izlemedim 1.4 ve 1.7 gb oped divxleri indirip, seyretmiştim..
    Ben memnunum.. ihtiyaç olmadan media player falan satın almam sanıyorum.. elimde 400 gb seyretmediğim divx film var daha..

• bu philipslerde 5.1 desteği varmı beyler? 3260 olsun 3360 yada 3380 vs. varsada hangileridne var?
  • LG 392H modelinde 2,20 GB filmi takılmadan açarak oynatıyor daha üstünü denemedim, panpalar.
  • Arkadaşlar herkese selam...
    Philips 3580/58 modeli için firmware var mıdır?
    Çıkmış mıdır?
    Bu konu yazılırken 2-3 ay öncesiymiş.
    Birde benim cihaz .bin dosyalarını görmüyor normal midir görmemesi...
    Teşekkürler..
  • Aşağıda linkini verdiğim siteye bakın orda olabilir..

Philips Unofficial yazılımlar
  • Hocam merhabalar
    İlk baktığım site burasıydı.
    DVP3580_12 var fakat DVP3580_58 yok.
    Artı bendeki cihaz .bin dosyasını görmüyorda.
    Nasıl çözülür yada indirdiğim bin dosyası 58 sürümü için değil.
    Bu nedenle mi herhangi bir upgrade yapmıyor?
    Teşekkürler...
  • FW'yi rardan çıkarıp DVD veya CD'ye yazdıracaksınız o zaman görür ve Yazılım yükseltilsin mi gibisinden bir mesaj çıkar sizde Play'a basarsınız yüklenir ama yanlış yazılım olduğunda Bin dosyasını görmez mi bilmiyorum çünki onlarca yazılım yükledim ama hiç yanlış yazılımı yüklemediğim için cihazın nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum, bildiğim kadarıyla yanlış FW dosyasını yükleyince cihazı bozulanlar oluyordu ama dediğim gibi kesin bir bilgim yok..

Cihazınıza yazılım varsa o romen arkadaşın verdiğim sitesinde olur bir de bazı modellerin bu sitede de var, birde bu romen arakdaşın da yazdığı bir site vardı İngilizce,ama o siteyi bulamıyorum google da modelinizin adı FW gibi şeyler yazıp araştırın, belki bulunur, yazılımı bulursanız da rardan çıkarıp veri CD Veya DVD olarak yazdırın Bin dosyası Klasör içinde de olmayacak..
  • hocam teşekkürler.
    şimdilik philips orjinal firmware ile yetineceğiz bakalım.
    Romen arkadaşa yazdım çıkarırsa ne ala çıkarmazsa şansımıza küselim.
    Tekrar teşekkürler kolay gelsin.
  • bana da uzun zamandır 3580/58 için yazılım gerekli hala bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxredbulutxx

bana da uzun zamandır 3580/58 için yazılım gerekli hala bulamadım.

aynen ben de arıyorum 3580/58 için firmware...
  • up ek konu açılacak
  • Arkadaşlar sakın almayın pişman olursunuz ben aldım 5+1 ses sistemini bağladım(logitech) boğuk ses vedi dvddi her türlü ayarı denedim gene olmadı.Tv ye baglayınca bile ses boguk çıkıyor aynı şekilde.Almak isteyen arkadaşlar sakın derim pişman olursunuz. Ses kalitesi çok kötü. Başka dvd de denedim belki ses sisteminde bir sorun vardır dıye ses gümbür gümbür çıkıyordu valla:) ürünü kötülemek için söylemıyorum dediklerimi kulak arkası etmeyin yeter genede karar sizin İyi günler.
  • OMG
  • 3380 için en son yazılım nedir?linbk verebilir misiniz? Birde bu cihaza kumandadan ses açma kağpatma özelliği kazandırabilir miyiz?
  • merhaba 3880 için en son yazılım hangisi arkadaşlar
  • DVP3580/58 bende de var, gerçekten ses boğuk çıkıyor.Giriş seviyesi bluray playerden bile daha temiz ve berrak ses alıyorum.HDMİ çıkış, 1080p görüntü yükseltme ve usb den divx oynatma özelliği var diye almıştım.
  • Yoğun İstek Üzerine

Unutmayınki yazılım yüklemek riskli işlemdir sorumluluk kulllanıcıya aittir.

http://hotfile.com/dl/115404440/52071ce/PHLPS_3360-12_GAMDANOTERDAM.rar.html

Dosya Rar Şifresi: GAMDANOTERDAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 16 Ekim 2011; 12:52:00 >
  • Konu biraz eskide kalmış belki yeni modeller çıkmıştır diye sormak gereği duydum.Ben yeni bir dvd alacağım.Hangi modeli tavsiye edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Konu biraz eskide kalmış belki yeni modeller çıkmıştır diye sormak gereği duydum.Ben yeni bir dvd alacağım.Hangi modeli tavsiye edersiniz.

Yeni modeller çıktı.Philips TR sitesinde yeni modellere bakabilirsin.En üst seviye olarak DVP3880 modeli gözükmekte ama bunda skart çıkışı yok.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.