Şimdi Ara

Philips DVP5980/12 ve usb My book

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bendeki problem bir garip yada okuduklarımdan ben bir şeyi yanlış anladım herhalde . Bende Philips DVP5980/12 ve WD external my book 500gb Hd var . Hd in 32 gb lık yerini fat 32 ile format attım geri kalanını kendime göre 2 ye bölüp kullandım amacım Philips DVP5980/12 alıp ilerde buna bağlayıp kullanmaktı . Herneyse sonuçta aldım bence gayet iyi performans alıyorum hatta son firmware ile güncelleme de yaptım .Naviga70 ve metepe nin sürümleriyle şu ana kadar ilgilenemedim , font o yüzden sanırım sabit. Bir çok deneme yaptım gayet iyi sonuç veriyor (bence )Waf falan açmaya kalkmayın açmaz hd dvd leri de, film ve alt yazı aynı olmalı vb . zaten aletin ne yapıp yapamayacağı kitapçığında detaylı var. İsteyen sitedeki diğer yazılara bakabilir .
    Derdim enteresan ; benim MY Book taki fat 32 formatlı yerdeki filmleri açamadım gitti , ne film ne müzik nede herhangi birşey . İyi de Hd harici güç kullanıyor yani elektrikten ekstra güç alıyor eee problem nerde ? dosyaları klasörlerle koydum olmadı , klasörsüz koydum olmadı sadece görüyorum ama play deyince başa dönüyor hiç tepki yok . Cd lerden aldığım performans la bu o kadar çelişti ki kafam da anlatamam . Ben bu sorunu nasıl aşarım ?

• Mevcut sürüm ü de yazayım belki bir yararı olur . Version 12.07.31.30 idi Version 12.07.31.33 yaptım .

Hadi bir ekleme yapayım uzaktan kumanda çok şık ama cd yi dışarıya vermiyor değil mi ? hımm ... şimdi Stop tuşuna uzunca basın bakalım ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilwarin -- 14 Şubat 2008; 12:31:34 >
  • aktif problem !
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20017582/tm.htm
    bu başlığı incele...sorununa çözüm bulacaksın...
  • "Yaklaşık 2 haftadır, Sony ddw 790 ses sistemiyle ve naviga'nın yazılımıyla birlikte kullanıyorum. Bu vesileyle Naviga'ya buradan da teşekkür edeyim.

Bu playerın USB çıkışı, malesef wd passport gibi 2.5" lik, "fişe takılmayan", gücünü USB'den alan harici diskleri görmemektedir, ya da görmemekteydi :)

Ankara Konya sokakta geçen 1-2 gün sonrasında, Uzay Elektronik, Mustafa Bey'le birlikte 250 gb WD passport diskin görülmesini sağladık.

Bir adet 5V 3amper adaptörü, Usb kablosuna kaynakladık. USB kablosunun içinde 4 tane ince kablo var. Bunlardan biri güç. Onu bulup araya adaptörün verdiği gücü bağladık. Sonuç mükemmel oldu, disk çalıştı.
    Yaptık ettik dediğim de Mustafa Bey yaptı biz izleyip cesaret verdik. İlki bana kısmet oldu, 1 buçuk 2 saat uğraştı. Gelecek olanlara 25 YTL'ye aynısını 15 dakikada yapabileceğini söyledi. Fotoğraflar aşağıda.

Uzay Elektronik'i tanımam etmem, bugün ilk kez girdim içeri ama memnun kaldım. Bu çözüm benim diskim ve playerımda sorun yaratmadı, sizinkinde ne yapar bilemiyorum. Ben ne yapıp çalıştırdığımı sizinle paylaşıyorum, isteyen kendi riskini alıp deneyebilir.
    Saygılar"

Bu eğer senin çözüm dediğin yazı ise zaten bunu arakdaşın ilk yazdığı siteden beri biliyorum . Fakat ilk yazdığım yazıyı okuduysan arkadaşın bahsettiği harici WD HD ile benim bahsettiğimin farklı olduğunu anlarsın . Benim Harici zaten elektriğe bağlanmadan çalışmıyor, Fat32 formatlı ve sadece şu an 6gb 28gb diye 2 parçaya dahi ayırdım . Sadece 6gb a koyduğum klasörleri gösteriyor ama o kadar "ok" dediğinde aynı menüye geri dönüyor ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.