Bugün aldığım External Philips dvdrw 'yi notebook (lg GS50)' a bağladım ilk başta gördü aleti fakat 10 dkk sora dvd takıp çalıştırmaya kalktığımda "F:/ sürücüye ulaşılamıyor" hata mesajı verdi. Sorun alette değil çünkü iki gün içinde bi çok farklı 5.25lik kutuyla farklı markalarda dvd rw denedim hep aynı mesajı verdi. Sonunda parasını verip düzgün bişi aldım değişen bişey olmadı. Aygıt yöneticisinde "Büyük Depolama Birimi Denetleyicisi"nin driverları tam yüklenmemiş görünüyor fakat xp nin tanıması gerekmezmi otomatik ?? Ne yapmam gerek bilmiyorum kaldım böyle..
hemen denicem fakat usb bi writer'ın ( kutusu açılmıyo kendisi external ) master / slave ayarlarını nasıl yapabilirim acaba ?
çok teşekkürler
anladım xp her donanımı tanıyacak die bi şart yok.eğer donanım başka makinada çalışıyorsa sorun sistemindedir.ancak harici donanımları makinadan çıkarırken sağ altta ki donanımı kapat sekmesini işretleyip öyle ayırmalısın.aksi taktirde harici donanıma zarar verebiliyor. bir çok usb bellek bu nedenle kullanılmaz hale geldi. tabi bunlar benim tecrübelerim kesinlikle doğru demiyorum.selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme