mkv oynatır bilgisi var usb bağlantı var nekadar hangi format hdd leri görür belirtilmemiş? bu iki unsur denenip görülebilinecek şeyler forumda kullanan arkadaş varsa daha net cvp verebilir
ancak aceleniz yoksa yine böyle blu-raylı compakt ses sistemleri çıkacak hemde 7.1 ve tüm ses codeclerini destekleyen blu-raylı sistemlerde 7.1 li sistem kurulması bence daha ii olur gerçi daha dısclerinde bile pek yaygın değil ama kurulmuşken 7.1 olarak kurulursa daha ii olur düşüncesindeyim...
cihaza tekrar dönersek;
mkv oynatması +? usb olması +? dts hd ve dd hd olması + 5.1 olması göreceli +/-
artık ses kaliteside nsl dır mkv oynatma durumu usb durumu dediğim gibi denenip görülmesi gereken şeyler kağıt üstünden bir yere kadar olur...
tavsiye ederim cünkü blu-ray dvd den bile mükemmel ses ve görüntü kalitesi var normal bi dvd ile blu-rap dvd arasında ses farkı var yani dvd de böyleyse home sinema sisteminde daha mükemmel bir ses çıkışı vardır.
Bende HTS7540 ı almayı düşünüyorum.Baktığım site de bu sistem için DTS-HD ve Dolby True HD özellikleri biraz muallak.Açıklamalar 7540 ın sayfasındakiyle aynı.Bir bilen bize yardım etse ne güzel olacak
Acaba nasıl Mkv oynatma da sıkıntı yaratıyormu böle bir alet alırsam MKV oynatması benim için alma sebebi olucak.
Dün darty e cebimde usb stick memory ile gittim ve içinde iki tane mkv video vardı bunlardan birisi
How I Met Your Mother
diğeri ise
Flash Forward dı..
Paladdium da ki Darty deydim ortalık ta sakindi gittim HTS7540 ın yanına ve görevli arkadaşa denemek istediğimi söyledim. Kendiside sağolsun yardımcı oldu
Test sonuçları :)
Öncelikle memory i hemen tanıdı
Diziyi çok hemen başlattı
Dizide ileri geri sarmalarda en ufak bi bekleme durdur/başlat larda takılma görmedim..
ve en önemli sorunlardan biri alt yazı..
benden bu konuda da tam puan aldı şöyleki mkv ye gömülü alt yazıyı bile oynattı.. hem harici alt yazıyı gördü hem mkv ye gömülü alt yazıyı buda opsiyon zenginliği oluşturuyor..
Düşünen arkadaşlara duyrulur..
Ürünü uygun fiyata bulan arkadaşlarda bildirsinler..
Demek ki 7540 için mkv ile ilgili bir sorun yok. Ancak 7520 için de durum aynı mı acaba ? Bu alet daha kibar gibi yaw. Fazla fark var mı 7540 ile ?
7520 ile 7540arasındaki fark arka kolonlar biri kısa diğeri uzun olması
40 ve 20 arasındaki tek fark rear hoperler 20 de küçük 40 da büyük dekoratif olarak karar verilebilir bence. ancak altyazı konusunda türkçe altyazıda ben sorun yaşadım ingilizce altyazılarda sorun yok şimdi türkçe dil desteği sağlayan frimware arıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme