Şimdi Ara

PHİLİPS FC 9170 nasıl derseniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
24.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz evelki sene 450 tl ye almıştık internetten.

çekim gücü şahane verdiğiniz parayı hakediyor.

ancak toz torbası pahalı :)

• Bende bunu almaya niyetlendim.Kullananlar son durum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Mart 2014; 16:55:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

geçen hafta 500 liraya aldım,herşeyiyle mükemmel bir makina,duvar testi yaptım,hortumunu takmadan makineyi duvara dayadım ve orada öylece durdu,yerçekimi iptal.tavsiye ederim 500 watt.

Şimdi 570 tl ye satılıyor ama bende netten 440 tl ye aldım. Çokta memnunum diyebilirim.

Nasıl süpürgeden memnunmusunuz?Birde torba orjinalmi kullanıyorsunuz yoksa yan sanayimi alıyorsunuz?
  • Healer H kullanıcısına yanıt
    Bu tarz hemen her marka ve modele uyduğu söylenen, marka model gözetmeksizin satılan torbaları tavsiye etmem..
    Hepsiburada'dan orjinal torbasını aldım ben memnunum. Eski torba neredeyse 1 sene gitti bizde:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

buna vereceğniz parayla aynı çekiş gücüne sahip ama daha sessiz makineler alabilirsiniz.

http://www.n11.com/nilfisk-power-allergy-hepa-13-P13349740
    http://www.n11.com/nilfisk-power-special-eu-hepa-13-P13350014
    http://www.n11.com/rowenta-ro5823-2200-watt-elektrikli-supurge-P13783527

Daha sessizi derken ?? Bu makinenin motor sesi, komşunun süpürgesinden az geliyor.
    Sadece güçlü çekişinden dolayı yüksek sesle bir emiş sesi, hışırtı geliyor hortumun ucundan, o da gücünü düşürdükçe azalıyor. Buna da yapacak bir şey yok sanırım..

• xaer0degree X kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyoruz, süpürgemarket olarak bizde tavsiye etmiyoruz @xaer0degree
  • Arkadaşlar süpürge alacagim fc9170mi yoksa marathon toz torbasizmi onerirsiniz çok acil

• quote:

Orijinalden alıntı: ravanel

Arkadaşlar süpürge alacagim fc9170mi yoksa marathon toz torbasizmi onerirsiniz çok acil

Arkadaslar bu makineyi su an icin tavsiye eder midiniz yada yerine onerebileceginiz f/p urunu baska bir makine var midir?

• Elimde bu üründen sıfır kutusu hiç açılmamış bir tane bulunuyor.Düşünen olursa forum aracılığıo ile satıyorum.Fiyat 380 TL

link

http://forum.donanimhaber.com/m_90956099/f_//tm.htm#90956099
  • ben tavsiye etmiyorum şahsen. bizim makinanın daha 3. senesinde motoru yandı. Allahtan ben kullanırken yandı bi tuhaflık olduğunu anlayıp fişi çektim. dumanlar felan odayı kapladı... annem felan olsa muhtemelen fişi felan çekmez belkide yangın bile çıkabilirdi...buna yönelik
    anlaşılan hiç bir güvenlik önlemi alınmamış.

sadece emiş gücüne felan aldanmayın. ayrıca toz torbası ve özellikle hepa filtresi pahalı.
  • İkinci el almak isteyen olursa pm atsin. İhlas temizlik robotu aldigim icin bu urunu kullanmiyorum artik.

• 4-5 yıldır bu düpürgeyi kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım ancak son dönemlerde şöyle bir sıkıntım var. Süpürge çalışırken emiş gücü düşüyor ve motorun yavaşladığını duyuyorum,birkaç sanşye sonra ses normale dönüyor ve süpürge çalışmaya devam ediyor.
    Sanırım motor ya da elektronik kart ile ilgili bir sorunum var.Sizce sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay83

4-5 yıldır bu düpürgeyi kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım ancak son dönemlerde şöyle bir sıkıntım var. Süpürge çalışırken emiş gücü düşüyor ve motorun yavaşladığını duyuyorum,birkaç sanşye sonra ses normale dönüyor ve süpürge çalışmaya devam ediyor.
    Sanırım motor ya da elektronik kart ile ilgili bir sorunum var.Sizce sorun ne olabilir?
    Merhaba bu elektrik süpürgesi ile ilgili bende bu şekilde bir sorun yaşamaktayım acaba bu konuyu hal ettiniz mi yani sorunu giderdiniz mi sizden bilgi alabilirmiyim. yardımınız için şimdiden çok teşekkürler..
  • makovad kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Maalesef bişey yapmadım,emiş gücünü 1 kademe düşürünce sorun olmuyor,biz de bu şekilde kullanıyoruz hala.Yalnız bu arada tüm filtreleri değiştirdim ve süpürgeyi temizledim.Biraz faydası oldu ve o şekilde kullanmaya devam ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.