Şimdi Ara

PHİLİPS FC 9170 nasıl derseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
24.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PHİLİPS FC 9170 iki yıl önce bu süpürgeden aldım garanti doldu süpürge arıza yaptı.
    Serviste motorun filitrelerin değişmediğinden arızalandığını garantili olsabile kullanım hatası olduğu söylendi.
    Tamir için motor:75 tl arka filitre :60 ön filitre :15 tl İşcilik:30 tl.

Şunu söylemek istiyorum bu filtrelerin arıza yapmadan deişmesi gerektiği söylendi en iyi ihtimal yılda 1 filitrelerin değişmesi gerekiyor yani eve ikinci araba almış olduk tercih sizin
    Ben 150 tl civarında bir süpürge almayı düşünüyorum.

• Filtre fiyatı da epey yüksekmiş. Size maliyeti 180 lira. Bu fiyata Bosch-Siemens-Profilo üçlüsünden küçük ve güçlü süpürge alabilirsiniz. Bizde Bosch Sphera 30 modeli var, emişi güzel. 50x70 ebatındaki 500bin ilmekli küçük halıyı tutup tamamen havaya kaldıracak kadar güçlü Tavisye ederim. 3'ü de aynı üründür adı değişiktir.
  • .500wattlık emiş için senede bir 50 lira vermeye değer bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

.500wattlık emiş için senede bir 50 lira vermeye değer bence...
    EMİŞ GÜCÜ 800 DEN FAZLA ÖLÇTÜM ....

AYRICA BAŞLIK RESMEN YERE YAPIŞIYOR .. HALI SÜPÜRÜRKEN ZOR OLUYOR.. YANİ BAŞLIK DİZAYNI DÜZGÜN DEĞİL, BU EMİŞ GÜCÜ İLE YERDE DAHA KOLAY YUVARLANACAK BİR BAŞLIK OLMALIYDI.. SÜPÜRME İŞLEMİ ZOR YORUCU OLUYOR..

DİĞER BİR KONU TORBA VE FİLTRE UCUZ OLMALI.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxpp

AYRICA BAŞLIK RESMEN YERE YAPIŞIYOR .. HALI SÜPÜRÜRKEN ZOR OLUYOR.. YANİ BAŞLIK DİZAYNI DÜZGÜN DEĞİL, BU EMİŞ GÜCÜ İLE YERDE DAHA KOLAY YUVARLANACAK BİR BAŞLIK OLMALIYDI.. SÜPÜRME İŞLEMİ ZOR YORUCU OLUYOR..

Alıntıları Göster
    bu süpürgenin filtrelerini internetten sipariş verebileceğimiz bir alışveriş sitesi varmı bildiğiniz ben aradım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mohikan_Q

bu süpürgenin filtrelerini internetten sipariş verebileceğimiz bir alışveriş sitesi varmı bildiğiniz ben aradım bulamadım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir elektrikli süpürgenin en önemli parçası FİLTREsidir.....Elektrikli süpürgeyi temizlik yapmak için alıyorsanız filtreyi ön planda tutacaksınız.Hepimizin süpürgeden beklediği şey, aldığı tozu dışarı vermemesidir yani temizlik yapmasıdır.Aldığı tozu ,daha küçük parçacıklar halinde arka taraftan atıyorsa yaptığımız işin bir anlamı yoktur. Emiş gücü istediği kadar fazla olsun, fizik kanunudur ne kadar hızlı çekerse o kadar hızlı dışarı atar.Yani FİLTRE iyi değilse bunun da bir anlamı yoktur.Bu yüzden zamanı geldiğinde filtrenin bakımını yaptırıp değiştirmek zorundasınız.Yoksa hiçbir süpürgeden istediğiniz verimi alamazsınız.Sadece süpürge değil FİLTRE olan her kullandığınız ürünün bakım ve değişim süresi vardır.Kısaca.......BİR ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE FİLTRESİ NE KADAR İYİ İSE, O KADAR İYİDİR..

• quote:

Orijinalden alıntı: Delfini

Arkadaşlar bir elektrikli süpürgenin en önemli parçası FİLTREsidir.....Elektrikli süpürgeyi temizlik yapmak için alıyorsanız filtreyi ön planda tutacaksınız.Hepimizin süpürgeden beklediği şey, aldığı tozu dışarı vermemesidir yani temizlik yapmasıdır.Aldığı tozu ,daha küçük parçacıklar halinde arka taraftan atıyorsa yaptığımız işin bir anlamı yoktur. Emiş gücü istediği kadar fazla olsun, fizik kanunudur ne kadar hızlı çekerse o kadar hızlı dışarı atar.Yani FİLTRE iyi değilse bunun da bir anlamı yoktur.Bu yüzden zamanı geldiğinde filtrenin bakımını yaptırıp değiştirmek zorundasınız.Yoksa hiçbir süpürgeden istediğiniz verimi alamazsınız.Sadece süpürge değil FİLTRE olan her kullandığınız ürünün bakım ve değişim süresi vardır.Kısaca.......BİR ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE FİLTRESİ NE KADAR İYİ İSE, O KADAR İYİDİR..

Alıntıları Göster
    Merhaba;
    Tam başlığındayım ve umarım soruma yanıt verecek 9170 kullanıcısı yada tecrübe sahibi kişileri bulurum...

Hepa filteri bir süpürge arıyorum ve gözüm toz torbalı ama 500 watt emiş gücü olan bu makineye takıldı. (diğer kararsız kaldığım makine philips 9262 veya 9256, ikisi de bir iki önemszi öellik dışında aynı)
    9170 in korkunç bir emişi var fakat benim kafamı kurcalayan şey, gerçekten de filtre doldukça emiş özelliğni kaybeder mi? Yada şöyle sorayım: doldukça 9256 veya 9262 gibi 350 watta mı düşer?
    Ayrıca birisi 2 ada bir torba doluyor demiş. Bizim şu anki süpürgemiz de toz torbalı ve çok güçlü (arnica ama hepa filtre yok, astım şüphesi olan çocuğumuza iyi gelmediği düşüncesiyle değiştiriyoruz) ama 2 ayda bir dolmuyor.
    9270 kullanıcılarının yorumlarını alabilir miyim?
    tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: chips

Merhaba;
    Tam başlığındayım ve umarım soruma yanıt verecek 9170 kullanıcısı yada tecrübe sahibi kişileri bulurum...

Hepa filteri bir süpürge arıyorum ve gözüm toz torbalı ama 500 watt emiş gücü olan bu makineye takıldı. (diğer kararsız kaldığım makine philips 9262 veya 9256, ikisi de bir iki önemszi öellik dışında aynı)
    9170 in korkunç bir emişi var fakat benim kafamı kurcalayan şey, gerçekten de filtre doldukça emiş özelliğni kaybeder mi? Yada şöyle sorayım: doldukça 9256 veya 9262 gibi 350 watta mı düşer?
    Ayrıca birisi 2 ada bir torba doluyor demiş. Bizim şu anki süpürgemiz de toz torbalı ve çok güçlü (arnica ama hepa filtre yok, astım şüphesi olan çocuğumuza iyi gelmediği düşüncesiyle değiştiriyoruz) ama 2 ayda bir dolmuyor.
    9270 kullanıcılarının yorumlarını alabilir miyim?
    tşk

Alıntıları Göster
    Merhaba, Philips markasına uygun torbalar aşağıdaki linkini verdiğim sitede mevcut.
    http://www.supurgemarket.com/

• quote:

zaman içerisinde ,,
    tekerlerin yuvarlanması rahatladı,, uc kısım artık daha kolay yerde geziyor...eski yoruculuğu kalmadı..
  • quote:

quote:

zaman içerisinde ,,
    tekerlerin yuvarlanması rahatladı,, uc kısım artık daha kolay yerde geziyor...eski yoruculuğu kalmadı..

Alıntıları Göster
    ben bu süpürgeyi tahminen 4 senedir kullanıyorum. çook uzun araştırmalardan sonra almıştım..filtreyi hiç değiştirmedim.. torbasınıda epey bi süre elimle yada cımbızla boşattım tekrar tekrar kullandım.. canavar gibi çekiyordu.. ama aptallık ettim pazarda satılan torbalardan aldım makinanın içini bayaa bi toz kapladı.. torba dolunca çekiş gücü azalıyoo ama bütün toz torbalı süpürgelerde bu sorun var.. süpürgemden son derece memnunum.. öyleki süpürürken zorlanıyorum halıları yutucak gibi.. epeyde bi para vermiştim.. halada fiyatı düşmemiş zaten.. yani bi teknikçi olarak değil bi kullanıcı olarak herkese gözüm kapalı öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fiyatı baya uygun hale gelmiş sanırım.. Nasıldır bu makine? Özellikle allerjik bünyeler için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Fiyatı baya uygun hale gelmiş sanırım.. Nasıldır bu makine? Özellikle allerjik bünyeler için..

Alıntıları Göster
    geçen hafta 500 liraya aldım,herşeyiyle mükemmel bir makina,duvar testi yaptım,hortumunu takmadan makineyi duvara dayadım ve orada öylece durdu,yerçekimi iptal.tavsiye ederim 500 watt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

geçen hafta 500 liraya aldım,herşeyiyle mükemmel bir makina,duvar testi yaptım,hortumunu takmadan makineyi duvara dayadım ve orada öylece durdu,yerçekimi iptal.tavsiye ederim 500 watt.

Şimdi 570 tl ye satılıyor ama bende netten 440 tl ye aldım. Çokta memnunum diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Şimdi 570 tl ye satılıyor ama bende netten 440 tl ye aldım. Çokta memnunum diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Şu internette bulunan toz kaçırma testi tamamen çakma. Süpürgeyi uzun araştırmalar sonunda aldım ve test ettim alerjik bir bünyeye sahip olduğum için tozu en hassas makineden daha iyi hissedebiliyorum. Bu süpürge çalışırken rahat nefes alabiliyorum. Eskisinde süpürge yaparken camı açıyordum o derece. ECARF'ın öyle kolayca alınabileceğini pek sanmıyordum zaten. Umarım bu süpürgeyi düşünenlere bu yorum yardımcı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

Şu internette bulunan toz kaçırma testi tamamen çakma. Süpürgeyi uzun araştırmalar sonunda aldım ve test ettim alerjik bir bünyeye sahip olduğum için tozu en hassas makineden daha iyi hissedebiliyorum. Bu süpürge çalışırken rahat nefes alabiliyorum. Eskisinde süpürge yaparken camı açıyordum o derece. ECARF'ın öyle kolayca alınabileceğini pek sanmıyordum zaten. Umarım bu süpürgeyi düşünenlere bu yorum yardımcı olur

hangi süpürgeyi aldınız hocam siz.

• quote:

hangi süpürgeyi aldınız..marka-fiyat..

• quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

quote:

Philips 9170/07 hizlial dan aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaroral -- 1 Nisan 2013; 22:39:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

quote:

Philips 9170/07 hizlial dan aldım

Alıntıları Göster
    Arka hepa filtre 25 lira bugün sordum yetkili servise

Ayrıca mükemmel süpürge tavsiye ederim...

• Philips in tüm ürünleri gerçekten çok kaliteli ama süpürgesi bir harika. 5 yılda 3 süpürge eskittim. Ama bu 3. yılım philips kullanıyorum FC 9170 çok memnunum. Oymalı halıların içini bile çok iyi süpürüyor. Herhangi bir arızası olmamıştı taki bu güne kadar bugün süpürge çalışırken devir kendi kendine bir yükseliyor bir düşüyor. İçimi kirli dedim.Torba değiştirdim geçmedi. Meğer modülü bozulmuş bugün değiştirttim. 80 TL tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiğdemalkan

Philips in tüm ürünleri gerçekten çok kaliteli ama süpürgesi bir harika. 5 yılda 3 süpürge eskittim. Ama bu 3. yılım philips kullanıyorum FC 9170 çok memnunum. Oymalı halıların içini bile çok iyi süpürüyor. Herhangi bir arızası olmamıştı taki bu güne kadar bugün süpürge çalışırken devir kendi kendine bir yükseliyor bir düşüyor. İçimi kirli dedim.Torba değiştirdim geçmedi. Meğer modülü bozulmuş bugün değiştirttim. 80 TL tuttu.
    Merhabalar biz de 1 sene önce almıştık. FC 9170 i . şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı, gayet memnunuz. eve gelen , temizliğe yardım eden herkes çok beğeniyorlar, Manisa merkezde çarşıda 700 TL istemişlerdi bu süpürgeye, internetten 450 TL ye almıştık. 4 arkadaşım daha aldı bizden sonra. şimdilik bi sıkıntı yok. ama filtre önümüzdeki günlerde bi sorun çıkartır mı bilemiyorum. . .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.