Şimdi Ara

patlak wooferden anlarmısınız lütfen yardım philips SPA1310 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar Philips SPA 1310 aldım bügün açtım kurdum

ama

pc sesleri son ayarda iken realtek AC97 kullanıyorum driver olarak

ses kumandasında çeyrek ses verdiğim zaman sesler iyi yarım ses yaptığuım zaman wooferden pörrleme geliyo sesi çok yüksek çıkıyo sesin kendisi güzel çıkıyo ama woofer bana patlak gibi geldi tabi son ses açınca pörleme sesi iiice arttı niye olabilir

acaba woofer yetersiz mi kalıyo yada patlak mı yeni aldım daha yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 16 Ekim 2008; 17:23:35 >

• yok mu wooferdan anlayan
  • ee onlar öyle. yapacağın bir şey yok. alınrken dinlemedin mi? sonra şaşırman; burada güldürür.
  • HEM PC DEN SON SES VERMİŞSİN PC DEN KIS SONUNA KADAR CİHAZI SONUNA KADAR AÇ DAHA SONRA PC DEN BOZMA DERECESİNE GELENE KADAR YAVAŞ YAVAŞ YOL VER AYARI YAP WOOFER'A AYRI SES AYARI VARSA KIS BİRAZ ÖYLE KULLAN CİHAZ PATLAK ÇATLAK DEĞİL
  • cinali35
    ne kadar dememiz lazım büyük font kullanmamalısın.
  • pardon cantan abi msn de süreki öyle yazıyom burdada yazarken dalıyom bazen sory kızma tamam
  • önce cantan kardeşime

netten sipariş ettim ve yeni modeli bu philipsin daha önce kimsede görmedim ama philips kalitesine güvendim de aldım çünkü bazı parçalarım philips yani kısacası dinleme fırsatım olmadı ve tipide hoş belli bi yere kadar ses te hiçbir pürüz yok bana öyle geliyoki (ses çok şiddetli çıkıyo tam seste) bu ses 2+1 için fazla o yüzden son ayarda ses kalitesi bozuluyo

cinali35 kardeşim

malesef üzerinde bas ayar düğmesi yok, sadece kumandası var üçgen hoş bi parça oda bas ayar düğmesimi bilmiyorum işlevi ses açıp kapatmak ama hepsibuarada.com da bas ayarı diyor "Bas geliştirme: Analog Bas Kuvvetlendirme, Bas refleks " ve "Seviye kontrollü bas kuvvetlendirme teknolojisi " ibareleri var ama bana bozuk gibi bas sesinden başka bişi gibi gelmedi açıklamaları bide siz okurmusunuz ve yardımcı olurmusunuz

http://www.hepsiburada.com/philips-spa1310-2w-rms-siyah-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850736 işte URL özelliklerini bide sizin yorumlamanızı istiyorum ben sizin kadar anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantay -- 17 Ekim 2008; 16:47:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.