Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL5405 EKRAN İÇİNDE TOZ SORUNU. BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 mayısta aldığım tvnin İÇ TARAFINDAN ekranı silinemeyecek şekilde içinden tozlandı.2012 şubatta garanti kapsamında temizlendi.Ancak şu an yine aynı durum oluştu.

Resmen PHILIPS markasından soğudum. Böyle saçma bir olay başka tv markalarında oluyor mu acaba?

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar çözümle ilgili yardımcı olabilir mi?

TV yi alırken satan kişi mağazadaki örnek ürünün ekranına vurmuş ve önünde koruma olduğu için dış darbelerden etkilenmeyeceğini söylemişti. Acaba ekranın önündeki bu tabaka ile ekran arasına mı toz giriyor? Bu dış tabakayı çıkartmak çözüm olur mu?

• 42PFL5405H/12
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

42PFL5405H/12

Dış korumayı çıkartmak olmaz çünkü o hem görüntünün yansıması hem de en ufak bir darbede TV'nin hasar görmemesi için gerekli. TV'nin çeşitli yerlerinde hava boşlukları olduğu için zamanla tozlanma yapması doğaldır. Burada önemli olan oluşan tozun normal TV açıkken ve siz TV'ye 2-3 metreden bakarken sizi rahatsız edip etmediğidir? Eğer TV'ye yakından ve açılı bakıp bu tozları farkediyorsanız bence çok takılmayın çünkü o kadar toz kaçınılmazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvyardım

quote:

Orijinalden alıntı: gezegen64

42PFL5405H/12

Dış korumayı çıkartmak olmaz çünkü o hem görüntünün yansıması hem de en ufak bir darbede TV'nin hasar görmemesi için gerekli. TV'nin çeşitli yerlerinde hava boşlukları olduğu için zamanla tozlanma yapması doğaldır. Burada önemli olan oluşan tozun normal TV açıkken ve siz TV'ye 2-3 metreden bakarken sizi rahatsız edip etmediğidir? Eğer TV'ye yakından ve açılı bakıp bu tozları farkediyorsanız bence çok takılmayın çünkü o kadar toz kaçınılmazdır.

Cevabınız için teşekkürler.

Ekrandaki tozun görünümü oldukça belirgin. Çevremden lcd tvlerden bu şekilde hiç şikayet duymadım. PHILIPS ın bu modeline özgü bir olay galiba.

• Bu toz dediğiniz TV açıkken beyaz ton veya tek renklerde bariz gözüken kara bulut şeklinde mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.