Bildirim
Logitech 2+1 aldım..Sesi çok boğuk çıkıyor.Yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
logitechin hanqi 2+1 sistemi acaba ? -
logitech x210 eğer kullanıyorsan bi yardım et ya veya bi fikrin varmı -
merak etme logitech lerin alayında var bu sorun -
inanılmaz boğuk geliyor ses.yani konuşma sesi ve tiz yok hepsimi böyle yoksa geri iademi ediyim -
quote:
Orjinalden alıntı: zeuss
inanılmaz boğuk geliyor ses.yani konuşma sesi ve tiz yok hepsimi böyle yoksa geri iademi ediyim
- Konuşma sesi? Film filan mı izliyosun? Eğer öyleyse ac3 ayarlarından 2.1 i seç mutlaka...
- Müzik dinlerken de çok boğuksa önce sub ayarına bak, sonra kablo bağlantılarını kontrol et (yanlış yere takmış olabilirsin) ve eğer kullanıyorsan equalizerı kapat
- Ses ayarlarından mikrofon ya da karaoke benzeri şeyleri mutlaka kapat...
- Ses kartında bass boost özelliği açıksa normal seviyede olduğundan emin ol
Aklıma gelenler bunlar. Keşke kurulumu görebilsek ve daha fazla yardımcı olabilsek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2008; 20:43:11 >
-
teşekkür ederim,dediklerini uygulmaya çalışıcam -
dostum AYNİ sorun bende de vardi.. film izliodum arka sesler patlamalar fln filan sesler müthiş gelio ! ama adamlar konuşunca sesleri sanki 20 metre ilerden gelirmiş gibi kisik boguk bi şekilde... ! ses karti aldim problemim kendinden çözüldü benim.. onboard'a takiliysa sistemin ses karti almani öneriyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X