Şimdi Ara

Logitech 2+1 aldım..Sesi çok boğuk çıkıyor.Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech 2+1 aldım..Sesi çok boğuk çıkıyor.Bilgisayarı daha yeni kurdum.ses driverlarını kurduk ses hala boğuk sorun nerde anlamadım bilgisayarın içinden ses düzeyleri ile oynadık sonuç aynı.Bilen arkadaşlar yardım?

• logitechin hanqi 2+1 sistemi acaba ?
  • logitech x210 eğer kullanıyorsan bi yardım et ya veya bi fikrin varmı
  • merak etme logitech lerin alayında var bu sorun
  • inanılmaz boğuk geliyor ses.yani konuşma sesi ve tiz yok hepsimi böyle yoksa geri iademi ediyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeuss

inanılmaz boğuk geliyor ses.yani konuşma sesi ve tiz yok hepsimi böyle yoksa geri iademi ediyim

- Konuşma sesi? Film filan mı izliyosun? Eğer öyleyse ac3 ayarlarından 2.1 i seç mutlaka...
    - Müzik dinlerken de çok boğuksa önce sub ayarına bak, sonra kablo bağlantılarını kontrol et (yanlış yere takmış olabilirsin) ve eğer kullanıyorsan equalizerı kapat
    - Ses ayarlarından mikrofon ya da karaoke benzeri şeyleri mutlaka kapat...
    - Ses kartında bass boost özelliği açıksa normal seviyede olduğundan emin ol

Aklıma gelenler bunlar. Keşke kurulumu görebilsek ve daha fazla yardımcı olabilsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Ocak 2008; 20:43:11 >

• teşekkür ederim,dediklerini uygulmaya çalışıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum AYNİ sorun bende de vardi.. film izliodum arka sesler patlamalar fln filan sesler müthiş gelio ! ama adamlar konuşunca sesleri sanki 20 metre ilerden gelirmiş gibi kisik boguk bi şekilde... ! ses karti aldim problemim kendinden çözüldü benim.. onboard'a takiliysa sistemin ses karti almani öneriyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.