fisio 825 telefonum la bir çok wap sayfasını gezebilmeme rağmen coğu sitelerde (özellikle yabancı)resimleri görebiliyor fakat telefonuma indirmeyi bir türlü beceremiyorum tamam bu format uyuşmazlığından olabilir ancak çoğunlukla resimlere bakmak istediğimde veri çok büyük diye bir yazıyla karşılaşıyorum format problemi olmadan sağolsun fisio825 için hazırlanmış siyelerden resim almak istediğimdede yine aynı hata mesajı önümü kesiyor acaba bu benim hattımın AYCELL olmasından kaynaklanabilirmi yada telefonun ayarları ile ilgili olabilirmi biri bana yardım ederse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Aycelle alakası yok telefonun wap browserı o kadar destekliyor
Philips Fisio 825 için hazırlanan siteler derken,birkaç örnek verir misin?Deneyip deneyimlerimi aktarmak isterim.
Bende de AYCELL hattı var resimleri kaydederken kaydedilemez diyor tel markam =motorola c350 .
tagtag.com a git orada arama yaptır istediğin çıkıyor
bakın arkadaşlar ben derdimi anlatamadım galiba bu tagtag.com a gittim sırf denemek için adult sitelere girdim balgibi renkli resimleri adamlar oraya atmışlar resmi yav benim istediğim bu gibi resimleri almak değil kendime bir site yapıp içine benim telefonum için gerekli resim müzik vs koyup oradan telime indirmek istiyorum bunu bilen varsa allah rızası için yazsın (cebim bluetoot ve gprsli ama aletler pahallı naapalım)
lütfen fisio 825 teli olanlar şu adrese girip bakabilirlermihttp://tagtag.com/fisiak benim tel buradan bir resim almaya çalışınca ağ hatası: veri çok büyük yazıyor acaba yazılımdamı yoksa benim yaptığım bir hatamı öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim (BUNU ÖĞRENMEK İÇİN İZMİR BAŞARI SERVİSİNİ TAM 6 SAAT ARADIM TELESEKRETERİ AŞAMADIM NASIL FİRMAYSA KİMSE TELEFONE BAKMIYOR İLGİNÇ ÖTESİ BENDE ANKARAYI ARADIM TEKNİK SERVİSTEKİ İKİ KİŞİ ISRARLA BİRŞEYLER YÜKLEYECEKSEN HIPIR.COM DAN YÜKLE DEDİ TEKRAR ARAMAMDA TELEFONA İLK BAKAN SEKRETER ADRESİNİ VERDİ VE YAZILIM HATASI VAR GETİRİN DÜZELTELİM DEDİ BUNU DİYEN ŞİRKETİN SEKRETERİ TEKNİK SERVİSTEKİLERİN BİLMEDİĞİNİ BİLİYOR WALLA ŞAŞTIM BANA BİRİSİ AKIL VEREBİLİRMİ NE YAPAYIM?)
ARKADAŞLAR PHILIPS FISIO 825 USB+TELSIM HATLA BAGLANIYORUM.ANCAK VERI ALISVERISI OLMUYOR.HICBIR SITEYI AÇAMIYORUM.GÖNDERİLEN BAYT PİNG YAPTIĞIMDA İLERLİYOR.ANCAK ALINAN BAYT ILERLEMIYOR.YANIMDAKİ ARKADAŞ C55 İLE TELSİMDEN GIRIYOR.BEN GIREMİYORUM.öNCE MODEMİ KURDUM.SONRA AŞAĞIDAKİ AYARLARI YAPTIM.VARMI EKSİĞİM.TELEFONDA GPRS YAZISI AKTIF GÖZÜKÜYOR.BAŞKA BİR AYARIMI UNUTTTUK YOKSA.EXTRA BILGISI OLANLAR YAZSIN.BÜTÜN HERKES PAYLAŞSIN.
Telsim için Windows 98 Çevirmeli Bağlantı Ayarları
Bilgisayarım >> Çevirmeli Ağ >> Yeni Bağlantı yap
yolu izlenir.
Aradığınız bilgisayar için bir ad yazın bölümüne telsim yazıyoruz.
Alan kodu kısmı boş bırakılarak telefon numarasına telefonun modeline göre kullanılması gereken bağlantı numarası yazılır.
İleri ve son denilerek bağlantı oluşturulur.
Oluşturulan telsim isimli bağlantı üzerine gelinir ve sağ tıklanarak "özellikler" bölümüne girilir.
Alan kodu ve arama özelliklerini kullan seçeneğindeki işaret kaldırılır ve üst bölümden "Sunucu Türleri " bölümüne girilir.
Bu ekranda "Çevirmeli sunucunun türü" bölümünde "PPP: İnternet, windows NT server, Windows 98 " seçili olmalıdır. Gelişmiş seçenekler bölümünde hiçbir seçenek işaretli bırakılmamalıdır. İzin verilen ağ iletişim kuralları bölümünde sadece TCP/IP işaretli bırakılarak TCP/IP Ayarları tıklanır.
Bu bölümde en üstte "Sunucunun atadığı IP adresi" işaretli bırakılır. Orta kısımda "Ad Sunucusu Adreslerini Belirtin" işaretlenerek birincil ve ikincil dns bölümlerine aşağıdaki numaralar yazılır : Birincil DNS : 217.031.224.129 İkincil DNS : 212.156.004.020
Daha sonra şağıdan ikinci sıradaki "IP başlığı sıkıştırması kullan" sekmesindeki işareti kaldırıyoruz.
Bütün ekranlara tamam diyerek ayarları bitiriyoruz.
Oluşturduğumuz telsim bağlantısına çift tıklatarak açıyoruz. Kullanıcı ve adını boş bırakıp bağlan butonuna basarak bağlantıyı gerşekleştiriyoruz.
HEPSİ BU KADAR MI?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erhanzeren</i> <br />lütfen fisio 825 teli olanlar şu adrese girip bakabilirlermihttp://tagtag.com/fisiak benim tel buradan bir resim almaya çalışınca ağ hatası: veri çok büyük yazıyor acaba yazılımdamı yoksa benim yaptığım bir hatamı öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim (BUNU ÖĞRENMEK İÇİN İZMİR BAŞARI SERVİSİNİ TAM 6 SAAT ARADIM TELESEKRETERİ AŞAMADIM NASIL FİRMAYSA KİMSE TELEFONE BAKMIYOR İLGİNÇ ÖTESİ BENDE ANKARAYI ARADIM TEKNİK SERVİSTEKİ İKİ KİŞİ ISRARLA BİRŞEYLER YÜKLEYECEKSEN HIPIR.COM DAN YÜKLE DEDİ TEKRAR ARAMAMDA TELEFONA İLK BAKAN SEKRETER ADRESİNİ VERDİ VE YAZILIM HATASI VAR GETİRİN DÜZELTELİM DEDİ BUNU DİYEN ŞİRKETİN SEKRETERİ TEKNİK SERVİSTEKİLERİN BİLMEDİĞİNİ BİLİYOR WALLA ŞAŞTIM BANA BİRİSİ AKIL VEREBİLİRMİ NE YAPAYIM?) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Sorunun ip adreslerinde kaynaklan#305;yor. Bu dökümana bir bak#305;p sonuç yazarm#305;s#305;n? Döküman da telsim yaz#305;yor acab aycell de i#351;e yar#305;yormu denemi#351; oluruz?