Şimdi Ara

Philips FW-V787 ana ünite ve aiwa nsx-a909 kolon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar elimde philips müzik seti var anfi cıkış gücü 2^120 watt gücünde hoparlör olarak da Aiwa nsx-a909 müzik setinin kolonları var ben bu kolonları philips ile sürdüğüm zaman istedigim performansı vermiyor aiwanın kendi ünitesi cok daha iyi veriyordu ama o ünite pert oldu bu philips ile aiwa koloları performanslı bir biçimde nasıl kullanabilirim?

• Aiwa nsx-a909 yı eski performansında çalıştırman zor.
    imkansız değil ama uğraşman gerekecek.
    Philips FW-V787 ile 909'u usulune uygun olarak çalıştıramazsın.
  • O zaman ben Philips i satayım aiwa bir ünite alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahak86

O zaman ben Philips i satayım aiwa bir ünite alayım.

Gene işe yaramaz. Sebebi Philips kötü olduğundan değil. Senin hoparlörünün bas ve mid+tiz girişleri ayrı ayrı. Oysa Philipsten tek çıkış var dolayısı ile çıkan ses sadece bas kolondan yada mid kolondan çıkacağından tad vermeyecektir. Aiwa kolonun bas ve mid girişleri ayrı.
  • philips i satıp, aiwa ünite aldığında -NSX K970 misal- niye işe yaramasın ki??
  • Philips üniteyi satıp aiwa nsx-kt9 ünitesi aldım çıkışları 909 a gore biraz daha güçlü ama birsey olmaz sanırım.birde arkadaslar bu aldığım ünitenin ses düğmesi arızası kumanda da yok bu sorunu nasıl asabilirim?Orjinal kumandasını veya buna uygun kumandayı nasıl bulabilirim?

• @emrahak,
    arkadasım meraklandım nereden geliyor bu cihazlar?
    KT9 yada aynı benzer kasa olsa gerek DD, DTS destekli gördüğüm en baba müzik setlerinden biriydi. çok eski
    modeller olmalarına rağmen. NSX-S909 kolon varsa bir çift ben alayım bari. KT9 un çıkışları daha kuvvetli BBE bas efekti max. yapmadan kullanmayı
    öneririm. en azından 3 kademe yerine 1. kademe seçili olsun.
    ses düğmesinin nasıl bir arızası var? dijital volum ise -pot yok- bakılması gerek. kumandasını bahtına internet'de, ebay de araştıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hoparlörü cok aradım gecen ay istanbulda birinden aldım ama Philips e uymadı Philips i sattım aiwa aldım ses düğmesi sesi kısmaya çalışınca acıyor bazen kisiyor kafasına gore takılıyor:) acaba tüm kumandalar uyarmi buna sadece sesi acsa kıssa yeter bana.bu arada bu 909 hoparlörleri mukemmeldir beslemesini bilene gunümüz cogu hifi sistemini cebinden çıkartır.degerini bilene tabiki.

• benim eski kabinlerimdir. kabin çok. çoksa bari alalım dedim.
    bi-amp. yapıda kabinlerdir. philips'e o yüzden uymadı. bendekinin modeli yanlış hatırlamazsam; m.seti modeli
    değil SX-VNS909 model hoparlör idi.
    volumu bir baktır. hallolur kolay. kumandaların şase numarası varsa ona göre alınmalı. bu arada 909 un kendine has bir sesi vardır.çok severim ama
    çoğu hi-fi sistemi cebinden çıkartır mı bence biraz zor; iddialı ama.
  • bu fiyata göre iddası olması mucize:) s909 kolonlara 80 lira verdim kt9 gövdeye 150 lira verdim:) hifi sistem toplamak istesen bu para kablolara ancak yeter:)
  • pek tabi olarak;
    devreye sony m.setlerini de almıyor değilim.
    memnunsan sorun yok. güle güle kullan.
    aiwa m.seti dendi mi orda durmak lazım.
    model no'yu yanlış hatırladım W olacak. SX-WNS909

• evet SX-WNS909 4 yollu 20 cm bass 13 cm mid felan 1-1,5 yıldır arıyordum sonunda kavuştum.önceden sony vardı bende rxd7 kolon ama aklımda hep 909 vardı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

philips i satıp, aiwa ünite aldığında -NSX K970 misal- niye işe yaramasın ki??

Öyle bir şey demedim, Philips ile uyum sağlamaz dedim.
    Böyle bir müzik seti ile hi-fi sistemleri kıyaslamak büyük hata ve haksızlık olur.
  • Pehh... philips i satip aiwa set alacak insana 'gene olmaz' denince ben ne yazaydim ki... hi-fi sistemle işimiz yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.