Şimdi Ara

PHILIPS GoGear 512 Mb Mp3 Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Philips GoGear 512 Mb Mp3 çalar aldım. Ürün hakkında detaylı bilgileri aşağıda yazacağım. İlk izlenimim harika. Fiyat / Performans açısından güzel bir ürün. Sonuçta Philips kalitesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instabatör -- 14 Mart 2006; 22:32:56 >

•  PHILIPS GoGear 512 Mb Mp3 Çalar
  • Philips SA 157, 512 Mb, max 240 adet Mp3 kapasiteli bir mp3 / Wma çalar. 25 gram ağırlığında. İnce Kalem pil ile çalışıyor. Normal şartlarda pil ömrü 18 Saat kesintisiz gidiyor. Mavi ledli ekran gayet hoş ve yazı karakterleri için kontrast ayarı bulunuyor. ID3 etiketlerini gösteriyor. Aynı zamanda ekranda Şarkının ismi, kalan süresi yanında, pil durumu ve toplam şarkı listesindeki kaç numaralı şarkı listesinin çaldığı görünebiliyor. Rock, Funk, Jazz, Classic, Hip-Hop, Dance gibi 6 equalizer ayarı mevcut. Kutu içeriğinden Şarkı düzenleme ve kurulum cd si, boyun askısı, kulaklık, pil ve usb bağlantısı için ara bir aparat çıkıyor. Ses çıkışı kulakları sağır edecek kadar çok fazla değil ancak diğer playerlara göre gayet kaliteli ve enstümanları keşfedebilecek bir seviyede. Ben genellikle Trance, House, Club tarzı müzik dinlediğimden şarkıda kullanılan bir çok ritm aletinin sesi mükemmel bir şekilde kulaklara yansıyor. Daha önceden farketmediğim ritmleri bile duyabiliyorum.
    Sonuç: Performans ve görünüş olarak kaliteli bir mp3 çalar. Fm radyosu ve ses kaydı yok ancak 512 Mb lık bir hafızaya sahip olduğu ve 240 adet şarkı aldığı için radyo olmaması çok fazla önemli değil.
    Fiyatına gelince Philips SA 157 512 Mb Mp3 / Wma çalar 130 YTL gibi uygun bir fiyata.

• 130YTL gayet uygun fiyat, hayırlı olsun...
  • ewt baya uygun gözüküyo gercekten bunlarda mp3 playerlerde volume ayarı falan mevcut heralde..

bide harici dısarı dinletmek istiyosak ne yapacaz pratik bi cözümü varmı acaba...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı Ugun fiyata Mp3 player almayı düşünenlerin başına. Ben Uzun araştırmalarım sonucunda bu ürünü satın aldım. Markasız ne olduğu belli olmayan ürünler yerine uygun fiyatlı, Philips kalitesinde bir ürün almak çok daha mantıklı geldi bana. Eğer 512 Mb lık uygun fiyatlı Mp3 almayı düşünen arkadaşlar var ise onları bir nebze olsun bilgilendirebildiysem ne mutlu bana. Aynı fiyata 512 Mb lık Creative Muvo USB 2.0 modeli var ama bu üründe ekran yok. Ses kalitesi olarakta aralarında hiç fark bulunmuyor. 130 YTL ye bu iki üründen birini almak uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

ewt baya uygun gözüküyo gercekten bunlarda mp3 playerlerde volume ayarı falan mevcut heralde..

bide harici dısarı dinletmek istiyosak ne yapacaz pratik bi cözümü varmı acaba...

Mp3 player'dan dışarıya ses alabilmek için küçük hoparlörler piyasada mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum nerden aldın 130 liraya? Fiyat gayet iyiymiş. Ben de şimdi sony nw105 alcaktım, bunu görünce philips mi alsam diye düşündüm. Şekil olarak da çok güzelmiş. Ses kalitesinde pek fark olcağını sanmıyorum sony ile arasında...
  • gerçekten cihazın tipi çok güzel ayrıca fiyatta çok çok ucuz philips in adı yeter zaten bu yeni çıktı galiba ?
  • Evet, bu ürün yeni çıktı. Teknosa'larda opsiyonel olarak varmış Yani bazı Teknosalarda bulunuyormuş. Ben Suadiye Teknosa'dan aldım. Türkiye'de bulunan online alışveriş sitelerinden ve birkaç elektronik mağazada aradım anacak bu ürün hiçbir yerde yok.
    Aynı değerde olan Sony ile Creative ürünler ile arasında ses farkı yok. Hepsini tek tek denedim çünkü Ama Philips'in Fiyatı ve teknik servis ağı en büyük artısı
    Ürünü almak isteyen ve bulamayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• hayırlı olsun ...

bencede gayet iyi i fiyata almışsın ...gerci o fiyata samsunglarda var...

bu arada umarım uzun süre sorunsz bi şekilde kullanırsın, yoksa güvendigin dağlara (Philips Servisi!) bir yaz günü bile kar yağabilir ;)

tekrar iyi günlerde & zevkle kullanman dilegiyle.
  • hocam cihazın teknik özelliklerinide yazabilirmisin...
  • bende mp3 playerimi değiştirmeyi düşünüyorum arkadaşa bir sorum var acaba usb ye takınca flash disk olarak tanıyabiliyormu yoksa yazılım fln mı yüklememiz gerekiyor
  • radyosu olsaydi ii olurdu
  • atoprak, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
    kibrit, teknik özellikleri en üst kısımda yazıyor, ama aşağıdaki linkten daha detaylı inceleyebilirsin.
    RhiFaT, Yazılım yüklemeye gerek yok. Pc ye takınca direkt olarak tanıyo. Flashdisk olarak ta kullanılıyor.
    muzo2000, Radyolu modeli bu fiyata alamazsın. Ama illa radyo istiyorsan aynı boyutlarda 3 ytl ye mp3 playera benzer radyolar var, yanında taşıyıp aynı kulaklık ile istediğinde radyo dinleyebilirsin

http://www.t-online-shop.de/tonline/product.do?action=getProductDetail&ref=idealo&product=15648

• quote:

Orjinalden alıntı: instabatör

atoprak, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
    kibrit, teknik özellikleri en üst kısımda yazıyor, ama aşağıdaki linkten daha detaylı inceleyebilirsin.
    RhiFaT, Yazılım yüklemeye gerek yok. Pc ye takınca direkt olarak tanıyo. Flashdisk olarak ta kullanılıyor.
    muzo2000, Radyolu modeli bu fiyata alamazsın. Ama illa radyo istiyorsan aynı boyutlarda 3 ytl ye mp3 playera benzer radyolar var, yanında taşıyıp aynı kulaklık ile istediğinde radyo dinleyebilirsin

http://www.t-online-shop.de/tonline/product.do?action=getProductDetail&ref=idealo&product=15648

guzel espiriydi sevdim bunu hemen arsivime ekliim

• quote:

@instabatör sen buna kaliteli pil tak bu marsa bile gider..... şaka bir yana tasarımı çok hoş duruyo uzay mekiği gibi :) hayırlı olsun ....
  • Orjinalden alıntı: Fenris

@instabatör sen buna kaliteli pil tak bu marsa bile gider..... şaka bir yana tasarımı çok hoş duruyo uzay mekiği gibi :) hayırlı olsun ....
    teşekkür ederim arkadaşım.
  • walla benim bildiim gogear öyle deil böyle

we teknosada 1gb lığı 200 milyon ben de bi ara almayı düşündüm ama daa ucuz we kalitelisini buldum
  • CoNsTaNtIn45, senin resmini koyduğun model biraz daha pahalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.