Şimdi Ara

Philips Gogear Deluxe 4 gb inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sizlere philips gogear serisinin yeni ürünlerinden birini tanıtmak istiyorum. Baya bi araştırıp edindiğim mp3 player'ım ..

Boyutları çok küçük 2 parmak genişğinde 4 parmak uzunluğunda . Gözünüzde canlanması için böyle tarif ediyorum. Aletin üstü aynalı ve küçük bir ekranı var burda.
    Aletin en büyük özelliklerinden birisi bluetooth kulaklık olabilmesi. Anlayacağınız inovasyon dolu bir mp3 player ile karşı kaşıyayız.

Bellek 4 gb boyuna göre gayet doyurucu bir belleğe sahip.
    Ayrıca ringtone atayabiliyorsunuz. Yani telefonunuz çaldığı zaman hemen anlayabiliyorsunuz.
    Aynalı yüzü basılabilen bir tuş ve bu tuşa basarak aramaları kabul edebiliyorsunuz. Ayrıca arayan kimliği ekranda çıkıyor.
    Alet üzerindeki mikrofon sayesinde konuşmanızı gerçekleştirebiliyorsunuz.
    Philips'in geliştirdiği full sound özelliğine sahip.
    Peki full soun nedir? ?
    Full sound mp3 formatına çevrilirken kaybedilen kaliteyi geri getiren bir özellik. Yani size maksimum müzik zevki sunmaya hazır.
    Yanında çıkan adaptör çok işlevsel . Adaptöre USB giriş var ve kendi usb kablonuzu adaptöre takarak şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca başka usb girişli şarj olan aletiniz varsa onu da şarj edebilirsiniz. Mesela ben HTC P4350 PDA'mı da bu aletle şarj etmeye başladım . Yani tek şarj aletiyle ömrümü artık rahatlıkla geçirebilirim..
    Alette toplam 5tane tuş bulunuyor. Tepede bulunan cihaz açma tuşu diğerleri ise şarkı ilerletmek ve ses açmak için kullanılıyor.
    FM radyoya sahip sıradan ve shuffle özelliği de var.
    Yan yüzündeki küçük lcd ekranda hangi şarkının çaldığını görebiliyorsunuz.
    Ayrıca cihazın mandal'a benzeyen bir kıskacı var bu kıskaç sayesinde aksesuar olarak da kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için : http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SA2446BT_02_TR_CONSUMER/SA2446BT-02

• Bu modelinin sesini hiç dinlemedim ama; ses çıkışı çok düşükmüş.. Çıkış Gücü > 2 x 2,4mW (Bayağı bir ses kıstlaması yapmışlar)
    İnceleme için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 3 Haziran 2009; 18:46:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.