Şimdi Ara

Philips Gogear Dokunmatik MP4 player hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
19.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MP3/MP4 çalar arıyorum. Ses kalitesi kadar film vs izlemek de önemli benim için. Bütçe maks.200 TL.

Philips'in gogear mp4 çalarını gördüm. FLAC, APE gibi formatları destekliyor.

3.2" 480*320 ekranı var. 2x10mW ses çıkış gücü mevcut. Önerir misiniz, nasıldır kullanan var mıdır, yorumlarınız nelerdir?

Teşekkürler

http://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-calarlar/philips-sa060304s-97-4-gb-3-2-full-sound-mp3-hd-video-player_05.016.1245.0066.htm

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-gogear-sa060304s97-4gb-32-dokunmatik-ekran-fm-radyo-ses-kayit-arttirilabilir-hafiza-mp3mp4-calar/productDetails.aspx?productId=bd57022&categoryId=9181#Gorseller

• UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 4 Şubat 2012; 20:51:18 >
  • Daha önceden GoGear modelinden Philips marka MP3 çalar kullanmıştım ama tabi bunun yanında külüstür kalıyordu dizayn olarak ve maximum ses çıkışı baya azdı. Belki kullandığım dandik kulaklığında ses verme konusunda sıkıntısıda olabilir onuda belirtmekte yarar var. Dokunmatikte değildi ayrıca kullandığım model.

Yukarıda bahsi geçen modeli ben de 1 saat önce HB'da da gördüm ve yarın sabahtan sipariş geçmeyi düşünüyorum. Yanına birde kaliteli kulak içi bir kulaklık alıcam gibi.

Yani en geç salı günü ürünü test etme şansım olacak kısmetse. Ona göre daha uzun bir inceleme yazısı yazabilirim.
  • Kullanmadım fakat ekran film izlemek için gayet yeterli bence çünkü o ekrana sahip cep telefonları var. Film önemliyse desteklediği formatlara da bakmanı tavsiye ederim.
  • Demin siparişi geçtim. Kargoya bugün verirlerse pazartesi elime geçer herhalde.

Yanına birde Creative'in kulak içi kulaklığından aldım. Yorumlarda çok övmüşler. Denemek istedim.

Film izlemeyeceğim için sadece MP3 çalar özelliğini kullanacağım. Bakalım tatmin edici ses kalitesi sunacak mı merak ediyorum.

Ürün geldiğinde detaylı fotoğrafları HD formatında bu konu altında paylaşmayı düşünüyorum. ^_^
  • Kulaklık ile MP3 player kargoya verilmiş. Yarına mini bir inceleme yaparım herhalde. ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Kulaklık ile MP3 player kargoya verilmiş. Yarına mini bir inceleme yaparım herhalde. ^_^

Bekliyorum hocam. Boyutu ve dokunmatiği nasıl acaba iPod 4g touch almak istiyorum ama radyosunun olmaması almama engel.
  • Hepsine değinicem yarın merak etmeyin. Şuan kafa bi milyon zor yazıyorum baş ağrısından. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Hepsine değinicem yarın merak etmeyin. Şuan kafa bi milyon zor yazıyorum baş ağrısından. :)

Hocam ürün elinize ulaştıysa, sizin yorumlarınızı ve sizin çekiminizle ürünün fotoğraflarıyla küçük bir inceleme paylaşmanız mümkün müdür acaba?
  • Tek diyebileceğim 5 para etmez bir ürün. Ben denemek için aldım ama yine Philips'in MP3 çalar işinde sınıfta kaldığını anlamış oldum.

Next Muzei daha iyi onu kullanmaya devam. :)
  • hocam ben sizinki kadar olmasa da philips mp3 almayı düşünüyorum fakat fiyat olarak sizin ürününüz daha yüksek olmasına karşı bu derece olumsuz konuşmanız beni tedirgin etti açıkcası?? o kadar mı kötü yaw philips??:D
  • Menü tasarımı rezalet. LCD ekran kalitesi çok kötü. Ses kalitesi yerlerde. Dizayn yani kasa baya büyük. Hepsini geçelim ses kalitesi yüzünden üründen soğudum diyebilirim ama almak istersen sana uygun fiyata ürünü satabilirim maksat işin görülsün yoksa evde öyle kalıcak sonrada çöpe gidecek ürün benim için çünkü evde kullanmadığım iş görmeyen şeyleri 1-2 ay sonra çöpe atarım.
  • Bende bu üründen almayı düşünüyordum, meizu kullandım daha önce.
    İksininde fiyatı hemen hemen aynı ama bir değişiklik yapıp philips alsammı diyordum ki yorumunuzu okudum. Almaktan vazgeçtim :)
    Meizu ya devam :D
  • Ben bundan satın aldım 1 hafta önce. Video atmakta sorun yaşıyordum. Yetkili servise mail attım windows media player ile videoları atmamı söylediler. Eşitleyerek atınca dönüştürme yapıyor fakat yine de kesin çözüm değildi. Aynı videoyu bir kere attım çalıştı başka zaman tekrar attığımda aynı yöntemle çalışmadı. Aynı şekilde youtube'tan indirdiğim klipleri attım yine olmadı. Sonra format factory ile dönüştürme yaptım o programda mobile phones diye özellik var oradan philips sa... seçeneğini seçince mp4 formatına dönüşüyor fpsyi ve çözünürlüğü falan ayarlıyor. Fakat bu da yeterli değil bu dönüştürme aşamasından sonra çat diye cihazın içine atamıyorsunuz yine windows media player ile eşitleyerek atmanız gerekiyor. Minik kliplerde bu sorunu çözdüm fakat dizi ya da film denemedim henüz. Bu konuda bilgisi olanlar varsa burada paylaşırlarsa memnun olurum. :)

Ekleme : Gerek kalmadı diziler de aynı yöntemle oluyor fark etmiyor. Benimkinin modeli SA060304S/97 idi. Umarım yardımcı olurum bu konuda sorun yaşayan olursa. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JubJub -- 27 Şubat 2012; 22:22:03 >

• Eşitleme vs kullanmadan, bir dosya dönüştürme programı ile uygun formata/çözünürlüğe dönüştürerek atıyorum içine. + Altyazı da eklenebiliyor bu şekilde. Piyasada fazlasıyla alternatif program mevcut. Philipsin kendi formatını kullanmak zorunda değilsiniz. Ben sorunsuz olarak film atabiliyorum içine.
  • Bu da benim kullandığım model, bir kaç ay önce HB üzerinden aldım. fullsound özelliği bile Philips almak için yeterli bir nedendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 1 Mart 2012; 14:59:01 >
  • Bende bundan sipariş verdim, dün kargoya verilmiş. Yarın elime ulaşır sanırım.
    Bakalım, gelsinde ilk izlenimlerimi paylaşırım.
  • Bu aletle ilgili ayrıntı verebilir misiniz arkadaşlar?Hediye olarak almayı düşünüyorum.

divx desteği var mı? şarj durumu nedir? fotoğraf geçişlerinde hızlı mı?
  • iPod Touch'ın ses kalitesi mi iyi, bunun mu? :)

Şaşırabilirsiniz ama senelerdir PHILIPS ürünleri severek kullandığımız için kıyas yapılmayı hak ediyor diye düşündüm.

Belki de PHILIPS TV'lerin kalitesinin etkisinde kalınmış bir yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

iPod Touch'ın ses kalitesi mi iyi, bunun mu? :)

Şaşırabilirsiniz ama senelerdir PHILIPS ürünleri severek kullandığımız için kıyas yapılmayı hak ediyor diye düşündüm.

Belki de PHILIPS TV'lerin kalitesinin etkisinde kalınmış bir yorum.

Bende bu cihazdan var. Sırf merak için almıştım. İpod touch 4G de kullandım uzun bir süre.
    Hangisi daha kaliteli net ses verir diyorsan tartışmasız İpod Touch
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.