Şimdi Ara

Philips Gogear Dokunmatik MP4 player hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
19.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the engine

Bu aletle ilgili ayrıntı verebilir misiniz arkadaşlar?Hediye olarak almayı düşünüyorum.

divx desteği var mı? şarj durumu nedir? fotoğraf geçişlerinde hızlı mı?

Menüsü biraz yavaş ama sıkıntı yaratmıyor, en azından şimdilik yaratmadı diyeyim :)
    Ara ara geçişlerde donmalar yaşayabiliyoruz.
    Mp3 çaları sadece yatay olarak kullanabiliyoruz, ben bu eksi bir özellik. Yolda yürürken falan telefon gibi dik tutup kullanamıyorsunuz.
    Video pek izlemediğimden ne oynatıyor bilmiyorum açıkcası. Daha sonra deneyeceğim ama bir çok dosya türünü desteklediğini duymuştum.
    Cihaz genel anlamda fena bir cihaz değil.
    32gb'ta kadar hafıza kartı desteklemesi ise güzel bir özellik, radyodan .mp3 türünde kayıt yapabilmde yada direk .mp3 formatında ses kaydı yapabilme, ekranın büyük olması artı özellikleridir cihazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 4 Mart 2012; 1:44:01 >

• Buradaki ve heps. teki yorumlara bakarak hediye olarak aldım bir tane.Bakalım nasılmış.
  • Aletin sesi dehşet, fotoğraf geçişleri çok hızlı, divx videoları rmvb ye convert ettim (winavi video converter ile) gayet güzel oynatıyor.
    Radyo sesi parazitsiz.Ekran hassasiyeti çok iyi.Ayrıca ses kaydediyor,text okuyabiliyor.Çözünürlük gayet yeterli.

Olumsuz yorumlar gerçeği yansıtmıyor.Alet cep telefonunun sinyal yaymayanı çocuklarınıza güvenle alabilirsiniz.Sadece biraz ağır kasa aliminyum sanırım ve büyük, cepte zor taşınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 13 Mart 2012; 0:04:30 >
  • Arkadaşlar kiminiz süper demiş kiminiz rezalet demiş, objektif yorum göremedim ayrıntılı, elektronik cihazlarda genellikle bu kadar da görüş ayrılığı olmaz, insanlar fikir sahibi olalım diye giriyor forumu okuyor, daha çok kafası karışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Arkadaşlar kiminiz süper demiş kiminiz rezalet demiş, objektif yorum göremedim ayrıntılı, elektronik cihazlarda genellikle bu kadar da görüş ayrılığı olmaz, insanlar fikir sahibi olalım diye giriyor forumu okuyor, daha çok kafası karışıyor

Güzel tespit
    Fakat söz konusu Philips olunca bu tür uç yorumlar normaldir, zira philips avrupa birliğinin belirlediği ses (db) kriterlerini esas aldığı için ürünlerini buna göre üretir, dolaysıyla sesi diğer player lara göre daha cılız kalmaktadır. Bu açığı bildiğinden olsa gerek sürekli yeni ve patentli ses teknolojileri üretir. Son çıkan ürünlerine dahil olan Fullsound özelliği gibi, ama bu aletlerde default olarak gelen yetersiz ses çıkışı sıkıntısını gidermez.
    Şahis fikrim kaliteli müzik dinlemek isteyen Philips ürünlerine göz atmalı, fakat yüksek ses sizin için önemli bir kriterse uzak durun...

• quote:

Arkadaşlar kiminiz süper demiş kiminiz rezalet demiş, objektif yorum göremedim ayrıntılı, elektronik cihazlarda genellikle bu kadar da görüş ayrılığı olmaz, insanlar fikir sahibi olalım diye giriyor forumu okuyor, daha çok kafası karışıyor

Dostum bunun tek sebebi bazı arkadaşların bu cihazdan çok daha iyisini kullanmış olması diğer yorumların sebebide arkadaşların kullandığı en iyi cihaz olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

quote:

Güzel tespit
    Fakat söz konusu Philips olunca bu tür uç yorumlar normaldir, zira philips avrupa birliğinin belirlediği ses (db) kriterlerini esas aldığı için ürünlerini buna göre üretir, dolaysıyla sesi diğer player lara göre daha cılız kalmaktadır. Bu açığı bildiğinden olsa gerek sürekli yeni ve patentli ses teknolojileri üretir. Son çıkan ürünlerine dahil olan Fullsound özelliği gibi, ama bu aletlerde default olarak gelen yetersiz ses çıkışı sıkıntısını gidermez.
    Şahis fikrim kaliteli müzik dinlemek isteyen Philips ürünlerine göz atmalı, fakat yüksek ses sizin için önemli bir kriterse uzak durun...

Piyasadaki bir çok mp3 çaları kullanmış birisi olarak kesinlikle philips markasından uzak durun derm bende.

Kullandığım bazı markalar. Sony, apple ipod, meizu next, sansa, creative,iriver, philips...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 21 Mart 2012; 22:58:49 >

• dostum bende ilanındaki philips ürününü aldım süper bşi ama video yükleyemedim bi türlü mp4 destekliyor diyor ama attığım mp4ü açamıyor deli olacam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo_king

dostum bende ilanındaki philips ürününü aldım süper bşi ama video yükleyemedim bi türlü mp4 destekliyor diyor ama attığım mp4ü açamıyor deli olacam :S

Bende bir çok formatı denedim başaramadım. en güzeli yukarıda yazdığım gibi winavi video converterla rmvb ye konvert edip seyretmek ,1280x720 dahi açıyor o zaman.mpeg4 dediği divx ya da xvid değil quicktime sanırım.Quicktime a dönüştürüp denemedim.
  • ben bu aletten memnun değilim,

*kocaman ekranı var ,yazılar ve şarkı süre göstergeleri ufacık..yazı boyutu ayarlanmıyor
    şarkı isimlerini kaydıran scroll özelliği bir kere işliyor.Çoğu album ve şarkı isimi kocaman ekranda xxx xxxx.... gibi gözüküyor
    *saat ve takvim yok
    *klasörlerin içindeki şarkıları numaralandırmıyor,şarkı arama özelliği hiç yok
    *sd kartın içinde bir klasördeyim ve örneğin 80.şarkıyı dinliyorum ,ana menuye dönüyorum.Sonra tekrar şarkı listesine dönmek istediğimde herşeyi en başa alıyor sıra sıra dinlediğim klasörü aramak ve o şarkının sırasına gelmek geliyor..
    *sd kartan şarkı dinliyorum,bir şarkıya tıkladım ve mp3 çalma ekranı geliyor.sonra "sola ok işaretiyle bi önceki şarkı listesine dönüyorum.
    bakıyorum ve mp3 çalma ekranına dönmek istiyorum ama dönmüyor ne yazıkki...dinlenilen şarkıya tekrar tıklayınca dönüyor ama şarkı
    başa sarıyor bu sefer.
    *Ana menude müzik ikonu ile mp3 çalar ekranı açılıyor,burdan şarkı listesine girince ise hafızadaki bütün şarkıları alt alta sıralıyor.
    ve burda sağ taraftaki küçük kaydırma çubuğu ise çok kötü
    *radyoda ekolayzır yok,radyoda ses berbat çıkıyor

mp3 dinlerken örneğin eko "rock" dayken falan ses çok kaliteli.resimleri ve videoları güzel gösteriyor.

fakat ana amacı mp3 dinlemek olan bu aletin ; böyle geniş hafıza oluncada 1000 lerce mp3 yönetmek,bunlar arasında ne dinleyeceğini kolayca bulmak ve albumler arasında gezinmek rezalet,rezalet...böyle aptalca bir menu yazılımını nasıl tasarlamışlar

• Arkadaşlar mp3'ü bugun aldım ilk müzik deneyimlerinde pişman oldum geri vermeyi düşündüm ama Fullsound ile Ekolayzer' i devre dışı yaptım ses muhteşem oldu artık geri vermeyi düşünmüyorum süper cihaz.. Tavsiye ederim
  • Lütfen yardımlarınızı bekliyorum!!!!!!

Arkadaşlar "Next Meizu YE-M6 8 GB" ile "Philips GoGear SA060304S/97 4GB" ürünlerini karşılaştırırsak hangisi, hangi sebeplerden dolayı daha iyidir? (Müzik kalitesi birinci önceliğim)

Daha önce next meizu 4 gb ürününü kullanmışlığım var, çok memnun kaldım, fakat philips gogear hakkında hiç bir bilgim yok, bu iki ürünü karşılaştırarak almak istiyorum. Önceki yorumlar bana pek iyi gelmese de, bir de karşılaştırmalı yorumlarla daha net bir karar vermek istiyorum.

Ayrıca aynı fiyatlarda daha kaliteli bir ürün tavsiyenizi paylaşırsanız memnun olurum

Elektronik dünyasının acemisi olarak, ürünleri almayı düşündüğüm linkler aşağıdadır. Sizin önereceğiniz daha ucuz ve güvenilir yerler var mı?

http://www.hizlial.com/u05.016.4399.0005/next-meizu-ye-m6-8-gb-fm-radyolu-mp3-mp4-player#

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-gogear-sa060304s97-4gb-32-dokunmatik-ekran-fm-radyo-ses-kayit-arttirilabilir-hafiza-mp3mp4-calar/productDetails.aspx?productId=bd57022&categoryId=9181#Gorseller

• arkadaşlar denedinizmi ürünü yorumlarınızı bekliyorum
  • limangoda çekle beraber 145 e geliyor alsammı almasammı tereddütteyim
  • arkadaşlar denedinizmi ürünü yorumlarınızı bekliyorum
  • HB dan spariş verdim kırmızı olandan hadi hayırlısı...
  • Arkadaşlar bu ürünü ben kullanıyorum sorularınız varsa sorabilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

Arkadaşlar bu ürünü ben kullanıyorum sorularınız varsa sorabilirsiniz?

dokunmatiğin hassasiyeti ve cihaz ile birlikte gelen kulaklığın kalitesini merak ediyorum..Yorumlarsanız sevinirim..Yarın elimde olucak çünki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Haydar Gül

quote:

dokunmatiğin hassasiyeti ve cihaz ile birlikte gelen kulaklığın kalitesini merak ediyorum..Yorumlarsanız sevinirim..Yarın elimde olucak çünki..

dokunmatik aman aman telefonlardaki gibi bekleme dokunmaya duyarlı ama bir mp3 inin en iyisi gibi ( ipod hariç ) gelen kulaklığı ben pek sevmiyorum yanına ek kulaklık almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Haydar Gül

quote:

dokunmatik aman aman telefonlardaki gibi bekleme dokunmaya duyarlı ama bir mp3 inin en iyisi gibi ( ipod hariç ) gelen kulaklığı ben pek sevmiyorum yanına ek kulaklık almanızı tavsiye ederim.

ilgilendiğiniz için teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.