Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürünü Bostancı VATAN PC den aldım. çok şık bir kumandası var. teknik olarak;
    HDMI dan bağlantı yaptım. görüntüler akıcı ve güzel. herhangi bir bozulmaya rastlamadım. benim için önemli olan altyazıydı. filme softcoded gömülü altyazılar arası geçiş yapabiliyorsunuz, aynı şekilde sesi de değiştirebiliyorsunuz. bunlarla ilgili menüsü var. Ayrıca cihaz tamamen TR menülü. kullanımı ve anlaşılması kolay. Altyazı nın rengini, senkronunu, boyutunu ve yerini ayarlayabiliyorsunuz.
    Kısaca;

1 - altyazıda siyah çerçeve var mı (yok.)

2 - altyazıyı altta, üste alabiliyormuyuz, (evet)

3 - altyazıyı büyütebiliyormuyuz (evet)

4 - altyazının rengi değişiyor mu (evet)

Analog çıkışı ve optik çıkışı denemedim. bence fiyatına göre çok iyi bir ürün. tavsiye ederim...

• Bende Ankara daki iki Vatana baktim ama ikisinde de yoktu
  • ben ptik çıkıştan kullanıyorum gayet başarılı bir ürün.

• pc ye download ettikten sonra, yazılımı nasıl yüklüyoruz?
  • http://www.p4c.philips.com/files/h/hmp3000_93/hmp3000_93_fin_eng.pdf

bu adresteki pdf dosyasında ayrıntılı olarak anlatıyor.

sonucu hemen bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.
  • Bu cihazın kullanım kılavuzunu ve hepsiburada'da ki ilanını inceledim; aksesuar olarak HDMI kablo vermiyorlar sanıyorum..
    Sadece av-audio kompozit üçlü kablo veriliyorlar..?! en dandik markaların yanında bile HDMI kablo veriliyor..
    Cihaz daha yeni .. İyice bir incelemek gerek..
    Bir de birleşik ithalat mı getirmiş yoksa, Türkiye philips garantili mi?
  • Benim bildiğim Hepsiburada.com sadece ürün sahibinin ithalatı olan ürünleri satıyor birleşik ithalat satmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

http://www.p4c.philips.com/files/h/hmp3000_93/hmp3000_93_fin_eng.pdf

bu adresteki pdf dosyasında ayrıntılı olarak anlatıyor.

sonucu hemen bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.

bugün akşama uğraşıp başarıp yorumlarımı yazıyorum...

@frux
    mkv player hem çok portabl hem de çok işlevsel.
    vatandan aldığım tr garantili.
    bu şirin cihazı görsen hdmi ın lafı bile olmaz :)
    bitenekadar da indirdik de
    altın uçlu hdmi hem de 3m. 10 tl ye düşüyor arada
    oradan alırsın rahat edersin...

• sabırsızlıkla yorumlarını, ürün ve ekran görüntülerini bekliyoruz...
  • Vatandan aldığım bu ürün bozuk çıktığı için geri iade ettim.
    Ürün kutu kola kutusunun 1,5 katı kadar.
    Philips müşteri hizmetleri bu ürünün varlığından bile haber değiller...
    Biraz beklemek lazım bu ürün için
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bu cihazın kullanım kılavuzunu ve hepsiburada'da ki ilanını inceledim; aksesuar olarak HDMI kablo vermiyorlar sanıyorum..
    Sadece av-audio kompozit üçlü kablo veriliyorlar..?! en dandik markaların yanında bile HDMI kablo veriliyor..
    Cihaz daha yeni .. İyice bir incelemek gerek..
    Bir de birleşik ithalat mı getirmiş yoksa, Türkiye philips garantili mi?

Doğru, HDMİ kablo çıkmıyor içinden. Ben Vatan'dan almıştım (%25 indirim kampanyasından), Philips Türkiye garantili. HB'de satılan Philips ürünleri de Philips Türkiye garantisi altında. Worldcard'ı olmayanlar ve taksitli almak isteyenler için HB'deki fiyat daha uygun. Ama HB'nin kargo süreci uzun olabilir.
    Ürünü işlerimin yoğunluğundan dolayı ayrıntılı inceleyemedim, fakat görüntü kalitesi çok iyi. Menü geçişleri hızlı. Ürünün kendisi çok küçük ve çok şık. Kumandası da öyle. Altyazıları gösteriyor. Boyut, konum, renk ve dil kodunu ayarlayabiliyorsunuz. Dediğim gibi, ayrıntılı kurcalayamadım henüz. Söyleyebileceklerim bu kadar.

• güncelleyemedim yaw :(
    başarabilen varsa anlatsa çok iyi olacak...
  • arkadaşlar tv de sadece scart girişi var ben de alsam bu aleti çalışır mı ?
  • http://www.p4c.philips.com/files/h/hmp3000_93/hmp3000_93_fin_eng.pdf

yukarıdaki linkte ingilizce anlatıyor belki işine yarar ve bizimle sonucu ve resimleri paylaşırsın.
  • usb de nereye atacağımı kestiremedim.
    img dosyası olunca mı görmüyor anlamadım ki..
  • Üzerinde gelen yazılımda; altyazı rengi - boyutu ve ekrandaki konumu ayarlandıktan sonra hafızaya alınabiliyor mu?
    Aynı chipli diğer cihazlarda hafızaya alınamıyor diye biliyorum..
    Torrent'le pek işim olmayacağı için philips'i ciddi olarak düşünüyorum.. ama piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı incelemesi de yok..
    Cihaz iyi olsun da; 15-20 liraya bir tane HDMI kablo satın alırız artık.. gerçekten görünüm ve marka insanı cezbediyor..
  • 1080p 3d mkv veya. 3d bluray iso oynatıyormu deneyebilirmisiniz.. Walla olursa dadindan yinmez yoksa yine mecburen dune h1 600 tl bayılacağız.. Bu benim ve benim 3d mkv player alıcıları için cok ama Cok önemli ...
  • Acele etmez de yeni yılı beklersen uygun fiyatlı bir seçeneğe sahip olabilirsin

Manufacturer Chipset Family Launch Date Model Clock MHZ LAN Audio Notes
    Realtek '6' Series 2011-12 1186 750 10/100/1000 DTS, DD, DTSMA, TrueHD HDMI 1.4 + 3D support
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

usb de nereye atacağımı kestiremedim.
    img dosyası olunca mı görmüyor anlamadım ki..

IMG dosyasını USB çubukta kök dizine atıyorsun, aleti hiç bir usb bağlı olmadan açıyorsun, ana menüde iken IMG dosyası olan çubuğu takıyorsun. Alet upgrade yapayım mı diye soracak, ok diyorsun. İşlem bittiğinde alet kendini kapatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.