Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sonunda kavuştum sadece scart girişli tüplü tv me scart to rca dönüştürücüsyle takıp çalıştırdım.ilk güncellemesini yaptım.
    usb hdd ki tüm filmleri açtı mkv,mp4,avi vb. deneme amaçlı yukarda arkadaşın verdiği hd örnek videolardan birini
    denedim hiç kasmadan açtı.Şu an için benim için tek sıkıntı filmle altyazının dosya ismi aynı olmadığı sürece altyazıyı görmüyor
    umarım bir daha ki güncelemede düzeltirler bunu.Ayrıca ufak ve gayet şık bir tasarımı var fakat herkesin övdüğü kumandaya
    ısınamadım bazen 2-3 kere basmak gerekebiliyor düğmeye.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Evet, kumandayı tam alete doğru tutmak gerekiyor algılaması için. O kadar kusur da olsun artık bu fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Evet, kumandayı tam alete doğru tutmak gerekiyor algılaması için. O kadar kusur da olsun artık bu fiyata.

teşekkürler.tabi canım bir de philips yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Evet, kumandayı tam alete doğru tutmak gerekiyor algılaması için. O kadar kusur da olsun artık bu fiyata.

teşekkürler.tabi canım bir de philips yani

Rica ederim. Ben henüz güncelleştirme de yapamadım vakitsizlikten. Ama menü geçişleri, önizleme ve görüntü netliği çok iyi. Bir de aletin kendi dizaynı ve boyutu çok güzel. Philips LED TV ve Philips Bluray oynatıcımı tamamlayan bir ürün oldu. Yeni güncelleştirme çıktığında bu başlıktan birbirimize haber verirsek çok faydalı olur. Herkese keyifli seyirler.

• Güle güle kullanın.. hepsiburada'dan mı sipariş vermiştiniz? Hızlı gönderim yazıyor da..
    Ben de pazartesi sipariş vereceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Temmuz 2011; 20:03:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Güle güle kullanın.. hepsiburada'dan mı sipariş vermiştiniz? Hızlı gönderim yazıyor da..
    Ben de pazartesi sipariş vereceğim..

vatandan aldırdım ben netten değil
  • [PDF]
    HMP3000/12 Philips HD Ortam oynatıcı

http://download.p4c.philips.com/files/h/hmp3000_12/hmp3000_12_pss_tur.pdf

* Özelliklerini biraz daha detaylı inceleyebilirsiniz..
    Yabancı forumlarda; bayağı olumlu yorumlar ve incelemeler gelmeye başladı
  • frux

teşekkür
  • quote:

bugün sonunda kavuştum sadece scart girişli tüplü tv me scart to rca dönüştürücüsyle takıp çalıştırdım.ilk güncellemesini yaptım.
    usb hdd ki tüm filmleri açtı mkv,mp4,avi vb. deneme amaçlı yukarda arkadaşın verdiği hd örnek videolardan birini
    denedim hiç kasmadan açtı.Şu an için benim için tek sıkıntı filmle altyazının dosya ismi aynı olmadığı sürece altyazıyı görmüyor
    umarım bir daha ki güncelemede düzeltirler bunu.Ayrıca ufak ve gayet şık bir tasarımı var fakat herkesin övdüğü kumandaya

alt yazıları secebiliyoruz diye biliyorum.
    aynı klasörde olunce isim faklı olabilyor diye düşünüyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

bugün sonunda kavuştum sadece scart girişli tüplü tv me scart to rca dönüştürücüsyle takıp çalıştırdım.ilk güncellemesini yaptım.

alt yazıları secebiliyoruz diye biliyorum.
    aynı klasörde olunce isim faklı olabilyor diye düşünüyorm

zaten film film hepsi aynı klasör altında ve altyazılar burda ama film dosyası ismi ile altyazı ismi aynı olmadığında
    altyazı düğmesine tıkladığımda no subtitle diye uyarı çıkıyor

• Kullanım Klavuzuna baktığınızda altyazının film ile aynı olması gerektiğini belirtiyor....Büyük ihtimalle de güncellemenin bunu değiştirmek için olduğunu da zannetmiyorum...Ayrıca çok sesli filmlerde ses seçeneği de var bunu da belirteyim...Karşılaştırmak amaçlı şunu söylemem gerekirse crea'nın joy boxlarının çalıştıramadığı filmlerde sıkıntı yapmadan sorunsuz bir şekilde çalıştırdı.Cihaz çok tatlı onu söylemem gerek bir de Philips tv kumandası ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz (TV 7605)...Sorunuz olursa deneyip cevaplıyabilirim...Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenia_00

Kullanım Klavuzuna baktığınızda altyazının film ile aynı olması gerektiğini belirtiyor....Büyük ihtimalle de güncellemenin bunu değiştirmek için olduğunu da zannetmiyorum...Ayrıca çok sesli filmlerde ses seçeneği de var bunu da belirteyim...Karşılaştırmak amaçlı şunu söylemem gerekirse crea'nın joy boxlarının çalıştıramadığı filmlerde sıkıntı yapmadan sorunsuz bir şekilde çalıştırdı.Cihaz çok tatlı onu söylemem gerek bir de Philips tv kumandası ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz (TV 7605)...Sorunuz olursa deneyip cevaplıyabilirim...Herkese iyi forumlar...

çok sesli filmlerde nasıl geçiş yapıyoruz sesler arasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenia_00

Kullanım Klavuzuna baktığınızda altyazının film ile aynı olması gerektiğini belirtiyor....Büyük ihtimalle de güncellemenin bunu değiştirmek için olduğunu da zannetmiyorum...Ayrıca çok sesli filmlerde ses seçeneği de var bunu da belirteyim...Karşılaştırmak amaçlı şunu söylemem gerekirse crea'nın joy boxlarının çalıştıramadığı filmlerde sıkıntı yapmadan sorunsuz bir şekilde çalıştırdı.Cihaz çok tatlı onu söylemem gerek bir de Philips tv kumandası ile sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz (TV 7605)...Sorunuz olursa deneyip cevaplıyabilirim...Herkese iyi forumlar...

Güle güle kullanın.. Ben de şu an sipariş verme aşamasına kadar geldim sayılır..
    Merak ettiğim bir kaç husus var sadece..
    1- Örneğin; divx bir film seyrediyoruz ve altyazının rengi - boyutu ve ekranda ki konumu ayarlarını yaptık.. Bu yaptığımız ayarları kaydedebiliyormuyuz.. ya da cihazı açıp kapayıp, daha sonra başka bir film seyrederken bu yaptığımız ayarlarlar geçerlimi oluyor.. Yoksa cihaz açıp , kapayınca altyaz ayarları default mu oluyor? yani tekrardan altyazıları zevkimize göre ayarlamız mı gerekmekte?!

2- Bir de; bu cihazda da kontrast - ışık ve renk doygunluğunu ayarları yok sanıyorum.. Cihazın orjinal video çıkış renk tonlama ve kontrast ayarlarını beğendiniz mi?
    Çünkü bazı giriş seviyesi hd playerlarda; görüntü biraz karanlık oluyormuş.. bunu düzeltmek için tv üzerinden ne kadar ayar yapılsa da tam randımanlı görüntü elde edilemiyormuş..
    Bunu forumda bir kaç arkadaş (marka ve modelleri hatırlayanıyorum) sorun olarak yazmıştı..

3- gömülü altyazıları otomatik algılayıp açıyor mu? yoksa menüden geçiş mi yapmak gerekiyor?

Son merak ettiğim; Philips Hmp 3000 player'da da realtek işlemci kullanılıyor.. Cihaz 3-4 saat açık kalınca ısınma durumu ne düzeyde?
    Biraz uzun oldu ama bu konuları da biraz olsun açıklığa kavuştıurursak; benim gibi bu player'ı almak isteyenler için biraz daha yararlı olur diye düşündüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Temmuz 2011; 12:47:24 >

• quote:

Güle güle kullanın.. Ben de şu an sipariş verme aşamasına kadar geldim sayılır..
    Merak ettiğim bir kaç husus var sadece..
    1- Örneğin; divx bir film seyrediyoruz ve altyazının rengi - boyutu ve ekranda ki konumu ayarlarını yaptık.. Bu yaptığımız ayarları kaydedebiliyormuyuz.. ya da cihazı açıp kapayıp, daha sonra başka bir film seyrederken bu yaptığımız ayarlarlar geçerlimi oluyor.. Yoksa cihaz açıp , kapayınca altyaz ayarları default mu oluyor? yani tekrardan altyazıları zevkimize göre ayarlamız mı gerekmekte?!

2- Bir de; bu cihazda da kontrast - ışık ve renk doygunluğunu ayarları yok sanıyorum.. Cihazın orjinal video çıkış renk tonlama ve kontrast ayarlarını beğendiniz mi?
    Çünkü bazı giriş seviyesi hd playerlarda; görüntü biraz karanlık oluyormuş.. bunu düzeltmek için tv üzerinden ne kadar ayar yapılsa da tam randımanlı görüntü elde edilemiyormuş..
    Bunu forumda bir kaç arkadaş (marka ve modelleri hatırlayanıyorum) sorun olarak yazmıştı..

3- gömülü altyazıları otomatik algılayıp açıyor mu? yoksa menüden geçiş mi yapmak gerekiyor?

Son merak ettiğim; Philips Hmp 3000 player'da da realtek işlemci kullanılıyor.. Cihaz 3-4 saat açık kalınca ısınma durumu ne düzeyde?
    Biraz uzun oldu ama bu konuları da biraz olsun açıklığa kavuştıurursak; benim gibi bu player'ı almak isteyenler için biraz daha yararlı olur diye düşündüm..
    Öncelikle sormuş olduğunuz 2. soru için şunu söylemeliyim ki ışık ve renk doygunluğu konusunda bir sıkıntı yaşamadım...Bana gayet tatmin edici geldi...Diğer sorularınız için ise akşama hepsini denemeye çalışıcam...Eğer bir foto mak. bulabilirsem de resimlerini eklerim...Herkese iyi forumlar dilerim...

• arkadaşlar selam. sadece film,müzik,resim izleyip dinlemek için(internet,torrent vs. gerek yok) bunumu öneririsniz? yoksa Dark CinemaniaXS,Ezcool Hd Box umu bütçeme göre bu 3 ünden birini alacağım Hb de baya indirimli diğer iki model. Beklentim Hdd mi yada usb mi takıp, torentten çektiğim 720p yada 1080p .mkv yada diğer formatlardaki filmleri ve içeriğindeki ses ve alt yazı seçeneklerini seçip DARK yada EZCOOL u aratmadan sorunsuzca oynatabilmesi.Philips 37" PFL5405h lcd tv mle takım olsun ikiside philips olsun diyorum.Değerli yorumlarınız benim için çok önemli,saygılarımla herkese hayırlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMERON -- 11 Temmuz 2011; 16:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMERON

arkadaşlar selam. sadece film,müzik,resim izleyip dinlemek için(internet,torrent vs. gerek yok) bunumu öneririsniz? yoksa Dark CinemaniaXS,Ezcool Hd Box umu bütçeme göre bu 3 ünden birini alacağım Hb de baya indirimli diğer iki model. Beklentim Hdd mi yada usb mi takıp, torentten çektiğim 720p yada 1080p .mkv yada diğer formatlardaki filmleri ve içeriğindeki ses ve alt yazı seçeneklerini seçip DARK yada EZCOOL u aratmadan sorunsuzca oynatabilmesi.Philips 37" PFL5405h lcd tv mle takım olsun ikiside philips olsun diyorum.Değerli yorumlarınız benim için çok önemli,saygılarımla herkese hayırlı alışverişler.

tam sana göre bir alet o zaman şunları belirteyim ama altyazıyı görebilmesi için filmle altyazı dosyasının
    ismi aynı olması lazım ses seçme olayına gelince de ben bir filmde kurcaladım biraz ama bulamadım yukarda
    arkadaş ses seçilebiliyor diyor bir daha bakıcam onun dışında sessiz , ısınma sorunu yok, küçük ve şık bir görünüme
    sahip benim gözlenimlerim bunlar.

• Evet arkadaşlar kusura bakmayın ancak eve geçebildim ve cihazı kurcalayabildim...Şunu söylemeliyim ki altyazının arkasını karartma gibi bir şansımız yok,Işık ve renk derinliği ile ilgili resimleri de ekliyorum,ses konusunda şunu söylemeliyim filmin içinde birden fazla ses yüklü ise bu sesleri değiştirmek için kumanda üzerinde yazan options tuşundan geçiyor...Gerisi de aşağıdaki resimlerde görülebilir..Cihaz gerçekten şık ve hafif eğer int. bağlanma vesaire gibi takıntılarınız yoksa ve tvniz philips se size en uygunu budur...Çünki ekstra kumandadan kurtuluyorsunuz...Resimlerin boyutu büyük olduğu için kırpmak zorunda kaldım...
    Yardımım olduysa ne mutlu bana...
     PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemenia_00 -- 11 Temmuz 2011; 18:40:32 >

• @egemania 720p ve 1080p film varsa deneyebilir misin? ya da denedin mi kasma oluyor mu? eğer kasma falan yoksa almayı planlıyorum bu ürünü. 128 tl fiyatıyla çok uygun, vatanda bu fiyatta :)
  • resimlerdeki filmler 1080p,dün de 720 p denedim ama filmin tamamını izliyemedim,şu ana kadar takılma veya donma yaşamadım onu söylüyebilirim bu arada güncelleme yaptım ve altyazıyı görmeyen bir filmde altyazıyı gördü,şu ana kadar şeytan kulağına kurşun herhangi bir problem yaşatmadı....
  • Çok teşekkürler.. Fotoğraflar net çıkmış.. Ekran görüntüsü gayet iyi gözüküyor.. Altyazıları çok beğendim gerçekten.. Özellikle sarı altyazı, parlak ve beyaz sahnelerde daha okunaklı olması bakımından kullanışlı olur.. Peki seçtiğimiz altyazı ayarlarını hafızaya alabiliyormuyuz? Yoksa, cihazı her açtığımızda altyazı ayarlarını tekrar mı yapmak zorundayız?!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.