Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tavsiye dererim
  • Benim cihaz daha gelmedi.. yanında HDMI kablo siparişi de vermiştim; kablo üretici firmadan tedarik sürecinde olduğundan sanırım beraber yollayacaklar..
    Kısa zamanda yeni yazılım çıkması iyi.. Philips'in ilk media player'ı olduğundan destek bayağı hızlı sayılır..
    Çıkan yazılımlar
    V12.11.0A.48 > ana format yazılımı..
    V12.11.0A.60
    V12.11.0A.61
    V12.11.0A.62

Benim cihaz gelince, iki yazılımı da deneyip, test edeceğim.. fw açıklamasında divx altyazılarda iyileştirme yapılmış sanıyorum..
    Yeni yazılımı yükleyen kullanıcı arkadaşlar, değişiklikleri yazarsa, memnun oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Temmuz 2011; 2:17:37 >
  • yükledim yeni upgrade i ama bir değişiklik göremedim.Bu arada şunu da söylemeden geçemiycem adamlar Türkçe dil seçeneğini Türkmence diye
    yapmışlar onu düzeltselerdi bari Türkçe diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

yükledim yeni upgrade i ama bir değişiklik göremedim.Bu arada şunu da söylemeden geçemiycem adamlar Türkçe dil seçeneğini Türkmence diye

Şimdiye kadar çıkan bütün yazılımların hepsinde dil seçeneği > ''Türkmence'' olarak mı yazıyor..
    ilk orjinal yazılımında; dil seçeneği > ''Türkçe'' diye yazıyor biliyordum..?!

** Örneğin altyazısı ayarlarken Türkçe seçeneği fotoğrafta gözüküyor..
    Sadece menü dili olarak mı Türkmence seçeneği var..
    (Türkçe altyazılarda sorun olmuyorsa, çok önemli değil.. ama düzeltilse iyi olur tabi)

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Temmuz 2011; 13:00:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

yükledim yeni upgrade i ama bir değişiklik göremedim.Bu arada şunu da söylemeden geçemiycem adamlar Türkçe dil seçeneğini Türkmence diye

Şimdiye kadar çıkan bütün yazılımların hepsinde dil seçeneği > ''Türkmence'' olarak mı yazıyor..
    ilk orjinal yazılımında; dil seçeneği > ''Türkçe'' diye yazıyor biliyordum..?!

** Örneğin altyazısı ayarlarken Türkçe seçeneği fotoğrafta gözüküyor..
    Sadece menü dili olarak mı Türkmence seçeneği var..
    (Türkçe altyazılarda sorun olmuyorsa, çok önemli değil.. ama düzeltilse iyi olur tabi)

altyazılarda hiç bir sorun yok ayrıca o resimdeki altyazı dil seçneği benim dediğim
    menü dil seçeneğin de yazıyor Türkmence diye ama Türkçe oluyor.

• Önemli bir sorun sayılmaz.. Menüler ve altyazı hatasız tÜrkçe gözüküyor ya yeter..
  • Altyazıya siyah çerçeve gelmemiş sanırım değilmi.
  • gelmemiş.
    ne yenilenmiş tam anlayamadım o ayrı tabi ;)
  • Bu siyah çerçeve yüzünden sanırm dark cinemania alacağım, sarıyı seçsemde olmuyor rahat bir okuma olmuyor, cinemai anın son yazılımda siyah çerçeve var, artık beklemekten bıktım.
  • Büyük formatlardaki 1080p mvk uzantılı filmlerde takılma , kasma vs sorunlar varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronus

Bu siyah çerçeve yüzünden sanırm dark cinemania alacağım, sarıyı seçsemde olmuyor rahat bir okuma olmuyor, cinemai anın son yazılımda siyah çerçeve var, artık beklemekten bıktım.

Dark sinemaniaSX ve Ezcool hd box her ikiside aynı makina.. Yazılımları da aynı.. Son yazılımla altyazıya siyah çerçeve geldi ama; kelimeler ve harflerin arası tuhaf bir biçimde açıldı..

http://forum.donanimhaber.com/m_49815539/mpage_2/key_/tm.htm#msglink_50508088 > kerbuga (6 Temmuz 2011; 1:32:09 altyazı fotoğrafları mesajı) (mesajın altında o tarihte ki cevabım da var)
    Bu yüzden Türkiye için üretilen bu iki markadan vazgeçitm..
    Philips global bir marka.. Philips HMP 3000 de; Egreat R6B de ki gibi realtek 500 mhz'lik işlemci var.. Giriş seviyesi olarak; philips hmp3000 veya egreat R6B daha uygun bir seçim bence..
    Her ikisi de Dünyaca tanınmış markalar.. Ben servis olarak daha evvel de Philips'ten çok memnun kalidığım için hmp3000'i seçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 18 Temmuz 2011; 1:33:07 >

• merak ettiğimden soruyorum.
    ileri seviye player herhalde 7.1 i destekleyecektir kayıt yapacaktır baska eksik bulamadım.
    benim için gayet ileriymiş gibi geliyor
  • altyazı boyutunu 22 den büyük yapabilen var mı? ben srt uzantılı altyazı kullanıyorum ve font boyutu en fazla 22 oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

altyazı boyutunu 22 den büyük yapabilen var mı? ben srt uzantılı altyazı kullanıyorum ve font boyutu en fazla 22 oluyor.

bendede 22 den büyük olmuyor. gerçi 22 bence iyi ama sanırım bunuda düzeltirler. ayrıca mp3 müziklerde forward yapmıyor daha doğrusu forward tuşuna basıyorsunuz 2x 4x 6x... diye hızlanıyor fakat tekrar playi tuşlarsanız şarkıyı baştan çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Dinçer

altyazı boyutunu 22 den büyük yapabilen var mı? ben srt uzantılı altyazı kullanıyorum ve font boyutu en fazla 22 oluyor.

bendede 22 den büyük olmuyor. gerçi 22 bence iyi ama sanırım bunuda düzeltirler. ayrıca mp3 müziklerde forward yapmıyor daha doğrusu forward tuşuna basıyorsunuz 2x 4x 6x... diye hızlanıyor fakat tekrar playi tuşlarsanız şarkıyı baştan çalıyor.

Güncelleme yaptınız mı? Yoksa, güncelleme yaptıktan sonra mı (forward) bu sorun oluştu..?

* Ben hepsiburada'ya sipariş vermiştim; yanında ikinci siparişim HDMI kablonun tedarik süreci uzayınca, siparişi olduğu gibi iptal ettim..
    Bugün bu sefer Vatan bilgisayar'a aynı siparişi verdim; yarın göndereceklerini söylediler..
    Ufak tefek sorunları olmasına rağmen yine de; global bir ürün olduğu için philips'i seçtim.. Kumandası falan daha kaliteli..
    İşlemcisi de realtek 1055 - 500 mhz.. Egreat R6B'de de aynı işlemci var.. Acaba yazılımları birbirine uyar mı?

• güncellemeden öncede öyleydi sonrada değişmedi aynı dediğim gibi sadece mp3 lerde yaptığı için benim için sorun yok.
    video dosyalarında herhangi bir sorun yok.
  • Siyah çerçeve olmadıgı sürece bu cihaz alınmaz, altyazılar okunmuyor, okumak için şekilden şekile giremem.

okunuyor diyenlere değil kendi gözünüze inanın.
  • Altyzılar siyah bant üzerinde çıkmıyor mu ki ? Zaten siyah bandı olmayan tam 16:9 formatında film çok az.
  • Almak isteyenler için şuan hepsiburada sitesinde kampanya var son 13 ürün demişler fiyatı 99,90TL anlaşmalı kartlarada 12 taksit yapıyorlar.
    Buyrun bu da linkihttp://www.hepsiburada.com/Liste/philips-hd-media-player-hmp3000/ProductDetails.aspx?productId=evphhmp3000&categoryId=17011

Bende Egreat r6b ile Philips arasında karar veremiyorumm acaba hangisni alsam
  • kullanan arkadaşlar şu sorularıma cevap verirlerse memnun kalırım.forumu okudum fakat cevaplarını bulamadım.ayrıca resim yönündende hep tek taraflı resmi var cihazın.

1)açma kapama düğmesi var mı?
    2)tüplü tv ye 3 lü çıkış ve sonrası scart yardımıyla bağlayacağım. 3 lü çıkış (beyaz sarı siyah) yeri var mı?
    3)cihaz çalışırken ve standby konumunda iken gürültü seviyesi nasıl?
    4)flv dosyalarını açmakta sıkıntı yaşarmıyım? (cahilliğime verin)
    5)cihaz full hd özelliğini destekliyor mu?
    6)altyazıları filme gömerken altyazının arka planını çerçeve şeklinde kaydetme imkanımız yok mu? (bu soru biraz teknik kısıma kaçtı...)
    7)2,5 inh harddiskle çalıştıran arkadaş varsa cihazın ısınma durumu nedir?

şimdiden teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.